carapaUkletogHolandjanina
Ističe se
- Poruka
- 2.758
...Verujem da postoji nesto iznad nas
Lepo receno. I ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...Verujem da postoji nesto iznad nas
И ја верујем у неку силу изнад нас, нешто што је јаче и више и нешто што некад утиче на наше мале животе....
Nadam se da si sarkastican.

Зашто, што сам написао мале животе....
.
Zato sto je recenica "Verujem da postoji nesto iznad nas" najbesmislenija na ovom forumu trenutno.

Hmm verujem u sudbinu i to bas bas...a da nema Boga ne bi ni toga bilo
Mozda,ali to je neko moje vidjenje..mislim da sto ti je zapisano da ce tako i biti,tesko je da promenis..
vidi, nishta nije zapisano
druga stvar, recimo da bog postoji, mislish li stvarno da se on zamara pishuci sudbine za milijarde ljudi?
vidi, nishta nije zapisano
druga stvar, recimo da bog postoji, mislish li stvarno da se on zamara pishuci sudbine za milijarde ljudi?
sudbina ne postoji kako obichno nju gledaju ali postoji nepromenljiv sled dogadjaja
ozonski omotac recimo...
ne postoji nikakav 'nepromenljiv sled dođagaja'. mikroskopske stvari umeju da izazivu promene ogromnih razmera. okolnosti doprinose da igrom slučaja neki događaj postane moguć, a nikako nužan. neko ko veruje u sudbinu, odriče se odgovornosti. samim time i slobode. jer šta nam objašnjava, ako je već sve predoređeno, šta onda čini hitlera, staljina ili pol pota zlikovcima, jer nije bilo u njihovoj moći da taj kobni sled promene?
e strashno me mrzi sad da objashnjavam moje mishljenje jer je veoma zaguljeno al jednom cu ti objasniti na shta mislim kad to kazhem.
epik fejl,mali,epik fejl

i tebi cu objasniti
problem je shto sam ja pokushav'o to ovako forumski da objashnjavam i glava me je bolela na kraju![]()
Aj,no,porfavor!
Ja o ozbiljnim stvarima mogu samo s jednom osobom
ili eventualno s ljudima u vozu ako sam posebno inspirisana

a znachi sa mnom samo neozbiljno?![]()
pa vidi,da je iznad nas - jeste,da utice na 'nase male zivote' - moze se recine nešto preterano :fades away:
'ozonski omotač je mrtav' - nietzsche.
'nietzsche je mrtav' - ozonski omotač.