Tinejdzeri i Bog!!

Srbi,stoko,mir bre! Kaki ste ne slozni odma se uvatiste za gusu i politiku a pojma nemate! kakvi Cesi? Jel se to maze na lebac? Vracaj se na temu da vas nebi baniro MC!

MC bre brisi poruke sto da zatvaras temu zbog animal lovera Kreptomana i BB-a?

I čekajte,vi ste svi iz Srbije???? Jadna Srbija sa vama takvima!Inače,ja sam iz RS-a i ovamo je skroz drugačija situacija!Mnogo više vjernika ima!

Au, ima nas i iz RS, Srbije, Federacije, Crne Gore, Hrvatske... od svuda po malo, fali nam par Makedonaca i Slovenaca pa da bude bivša Juga na okupu. =))

Ne mora da znači da ima više vernika... ko će ih sve pobrojati...

Što se tiče teme, izgubila je smisao. Možete vi i dalje presipati iz šupljeg u prazno, ali čemu svrha? :confused:

Jel to nesta meni ili....???
Tebi je onaj drugi post!
Au, ima nas i iz RS, Srbije, Federacije, Crne Gore, Hrvatske... od svuda po malo, fali nam par Makedonaca i Slovenaca pa da bude bivša Juga na okupu. =))

Ne mora da znači da ima više vernika... ko će ih sve pobrojati...

Što se tiče teme, izgubila je smisao. Možete vi i dalje presipati iz šupljeg u prazno, ali čemu svrha? :confused:
Sta ce nam ti sabani koji ne znaju da napisu dve reci srpskog jezika?

Da li verujete u boga? Pridrzavate li se 10 bozijih zapovesti?Postite li? Posecujete li verske objekte ili ste samo nazovi vernici?

Ne verujem u boga kao boga, ali zato verujem u neku silu izmedju ljudi.
Vera u ljubav, u sebe, u neki ideal je zapravo ta vera u boga, ali je ljudima lakse da pojednostave stvar i da za to "okrive " tvorca. Gledajuci tako svako ima svog boga.
Bibliju postujem i posmatram kao umetnicko delo, pisano covecjom rukom, ali ne shvatam sta tu ima da se veruje ili ne.
Crkvu ne posecujem iz razloga sto mi je nepotrebna u potpunosti. Tamo se ne nalazi Bog, vec upravo samo lazni vernici, koji nemaju u sta da veruju ili ne znaju da veruju. Logos se nalazi u samom coveku.

Ne verujem u boga kao boga, ali zato verujem u neku silu izmedju ljudi.
Vera u ljubav, u sebe, u neki ideal je zapravo ta vera u boga, ali je ljudima lakse da pojednostave stvar i da za to "okrive " tvorca. Gledajuci tako svako ima svog boga.
Bibliju postujem i posmatram kao umetnicko delo, pisano covecjom rukom, ali ne shvatam sta tu ima da se veruje ili ne.
Crkvu ne posecujem iz razloga sto mi je nepotrebna u potpunosti. Tamo se ne nalazi Bog, vec upravo samo lazni vernici, koji nemaju u sta da veruju ili ne znaju da veruju. Logos se nalazi u samom coveku.

Ja ne verujem u Boga po Bibliji.
Verujem u jednog sasvim drugog Boga.
Meni su govorili da je Bog sila i da sve ljude i nevernike i vernike voli pojednako i da Bog prasta.
U pricama kada su Egipcani proganjali Jevreje,Mojsije ih je preveo preko mora koje je Bog kao raskrcio,a zatim nakon sto je on prosao Bog je podavio tj pustio da se utope Egipcani. Ja ne verujem da je Bog surov i da ubija. Bog stvara zivot..

Back