Pa dobro, Bog je milostiv. On nas salje u muke da bismo ga se podsetili i molili mu se... 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a kako je nastao bog? je l' i za boga postoji bog koji je stvorio boga?
inache, ovo narandzasto je problem...vec sam rekla...kad pritisne muka, onda "kuku, lele, boze, pomozi"
ne napdam, ne vredjam, da se razumemo, samo kazem...

To što ti ne znaš neke stvari (a možda i jaStefane, nisi prochitao ceo post... pitala sam a odakle je nastao svemir, pa onda sunce i sve ostalo... na to mi treba odgovor...
To što ti ne znaš neke stvari (a možda i ja) ne znači da ih je stvorio Bog.
Po meni - Bog postoji u nama. I ne zamišljam ga kao neku personu.
Apsolutnio nije tako.Ako Bog stoji u nama onda smo i mi sami Bogovi, a jelte to nije tachno... neki zamishljaju da jesu, ali samo zamishljaju...
Ako Bog stoji u nama onda smo i mi sami Bogovi, a jelte to nije tachno... neki zamishljaju da jesu, ali samo zamishljaju...
Shta znam, uvek su nam govorili da je Bog sve oko nas [jest' malo sutra, onda je i stolica Bog], ali i da nas je Bog stvorio po svom izgledu pa ga ja zamishljam kao choveka. Starijeg, smurenog choveka, sa krupnim toplim ochima i bradom... eto...
E odoh da spavam, nastavljamo sutra. Mah mah.

Bog je tinejdžer

Ne mogu reci, da je svet nastao sluchajno, Zemlja hledjenjem meteora koji se odlomio od Sunca, a chovek od majmuna... nelogichno je... a kako je nastalo Sunce i ceo svemir... na to takva teorija nema odgovor... zato verujem da je Bog stvorio svet... e sad pitam nevernike imaju li neko bolje objashnjenje?!

Čekaj...zašto nije logično da je čovek nastao od majmuna i da je Zemlja nastala od zvezde,a logično da je bog 'sve stvorio'..?![]()
А велики прасак?
tako ja pitam kako je nastao bog?
Mada je patrijarh Pavle(ili mozda bese papa
) u razgovoru sa nekim ateistom na svako pitanje dao odgovor...ali ne mogu da se setim celog razgovora

То само Чак Норис зна поуздано...

sala...Zavisi za kog Boga gledash. Bog otac, Bog sin i Bog duh sveti.
Bogu Sinu je Bog otac Bog, a Bogu Duhu su ova prethodna dva Bogovi.
Mada, uche nas na chasovima da je to jedan Bog u 3 lica, ali ajd...![]()

a zashto bash jabuke?
shto nije kiWi? ili ananas? grejpfrut? mandarina?
............
Сам почетак теорије еволуције је врло проблематичан, каже се: ми незнамо како је настала прва амеба на Земљи али ћемо доказати да живи свет настаје од ње.Градити кућу без темеља............
...a kako je nastalo Sunce i ceo svemir... na to takva teorija nema odgovor... zato verujem da je Bog stvorio svet... e sad pitam nevernike imaju li neko bolje objashnjenje?!
Сам почетак теорије еволуције је врло проблематичан, каже се: ми незнамо како је настала прва амеба на Земљи али ћемо доказати да живи свет настаје од ње.Градити кућу без темеља............
Mislim da je to ljudskom umu neshvatljivo.
Zasto je nastala prva ameba na Zemlji?
A Hriscani su vrlo pametni ljudi; na pitanja kako i zasto je Bog stvorio svet, smislili su samo jednu recenicu, jedan odgovor.
Kako je Bog stvorio svet?
Bog je svemocan.
Zasto je Bog stvorio svet?
On je svemocan.
Time samo dokazujesh da je religija nastala kao posledica ljudske nemogucnosti da objasni neke pojave.
Juche nismo znali da objasnimo padanje kishe - to je Bozhije delo.
Danas ne znamo da objasnimo Veliki Prasak - to je Bozhije delo.
Dok je to shto je i dalje popularna posledica neznanja.
Ti ne znash kako je nastalo Sunce - to je Bozhije delo.
Ja ne znam kako se pravi matichna plocha - to je Bozhije delo.
Uopšte nam se potpuno razlikuju pogledi na samog Boga i shvatanja njega.