Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Apdejt.
Nacirkah se pre neko vece, pa sam otvorio tinder i nesto su mi redom bile gadnjikave. Nekako sterilne sve, I tako sam svajpao na levo i mrmljao: vidi ovu ferari voli feshn, caooo, vidi ovu lambo voli trevl, ciao, vidi ovu lejdi in red voli pets, cijaoo, i ova insta sto planinari caoi, i tako u nekoj svojoj licnoj zabavi isvajpovao sam poprilicno veliki br, i setih se:bro, negiracu ih sve i nece posle biti niko za tebe. I aj da neku svajpujem na desno, kad iskoci onaj plan: hiljadu i po dinara ako mislim da svajpam jos.
Uzgred, nema ona opcija minimum distanca, tako da sam izgasio da sam vidljiv. Ako se neko seti gde to moze da se podesi, da ga ukljucim i ostavim tako. Ne pada mi na pamet da placam hiljadu i po da bih se igrao foto albuma.

Apdejt.
Nacirkah se pre neko vece, pa sam otvorio tinder i nesto su mi redom bile gadnjikave. Nekako sterilne sve, I tako sam svajpao na levo i mrmljao: vidi ovu ferari voli feshn, caooo, vidi ovu lambo voli trevl, ciao, vidi ovu lejdi in red voli pets, cijaoo, i ova insta sto planinari caoi, i tako u nekoj svojoj licnoj zabavi isvajpovao sam poprilicno veliki br, i setih se:bro, negiracu ih sve i nece posle biti niko za tebe. I aj da neku svajpujem na desno, kad iskoci onaj plan: hiljadu i po dinara ako mislim da svajpam jos.
Uzgred, nema ona opcija minimum distanca, tako da sam izgasio da sam vidljiv. Ako se neko seti gde to moze da se podesi, da ga ukljucim i ostavim tako. Ne pada mi na pamet da placam hiljadu i po da bih se igrao foto albuma.
ma da, ne plaćaj ništa. No, mislim da će posle ići svi kartoni iz početka...
Ali zašto si tako nadrndan? Ne voliš ni da ima psa, ni da planinari, ni da putuje, itd.. ma ok, kako ti hoćeš

ma da, ne plaćaj ništa. No, mislim da će posle ići svi kartoni iz početka...
Ali zašto si tako nadrndan? Ne voliš ni da ima psa, ni da planinari, ni da putuje, itd.. ma ok, kako ti hoćeš
Nisam zbog toga, nego mi je iz te perspektive to sve isto. Plasticno. Verujem da je svaka ta devojka osoba zanimljiva za sebe. Nego ta blokada, zid, slika i 2 recenice o nekome... Omiljene aktivnosti mi ne govore preterano o karakteru. Onda moram da se ja foliram da sam video nesto u njoj. A da ti pravo kazem...

U sustini se zasniva na pusti fizicki izgled. Imidz. A ni tu nesto sad da je bas. Nekako pokusaji glamura i seks statusa. Po neka urban fazon. Sta treba drugo ti da vidim. Ok moda cool.

Tinder I slicno zbog toga postoje da se slikaju sa kucetom, macetom, na skijama, na plazi, kako dube na glavi. Takvog isto traze da dubi na glavi. Pobogu kako da kazes da ne volis zimovanje, letovanje, bazen, putovanja, zivotinje.

Haha pa mislim sta znaci da volis letovanje?
Dja koji kur. 99 posto ljudi voli da ode na more, negde lepo.

Doduse jeste preslo u nekakav prestiz. Fazon putovanja. Amerikanka u parizu sta li.

A jeste smaracina sa nekim odes negde na putovanje i provedes 3 dana na nogama jurcajuci da vidite ceo grad.
Bejbe, danas cemo da vidimo ceo nju jork. Hocu celog da ga upoznam. U svaku ulicu da zavirim.

pa to je mana, ja sam ukapirala da tu nista ne mogu da provalim.
Pa i kako ces? Hajde sad, odnekud treba poceti nekom neobaveznom komunikacijom. Ali ovo mi se cini da je listanje fotoalbuma i spamovanje, pa koja se upeca. Bas tim nekim forama, ja sam ckode, putujem, frontmen sam benda, ali trazim dubinu u njoj.

Tinder I slicno zbog toga postoje da se slikaju sa kucetom, macetom, na skijama, na plazi, kako dube na glavi. Takvog isto traze da dubi na glavi. Pobogu kako da kazes da ne volis zimovanje, letovanje, bazen, putovanja, zivotinje.
Pa ja ynam jednu која је muža našla na Tinderu, jer je stavio svoju sliku kako sedi na kamili :). Njoj je to bilo kul jer voli Afriku i jer joj se učinio zanimljiv, tako počeli komunikaciju.. Znači, on je bio prvi koga je upoznala i za njega se udala. Mislim, eto... :)

Imam Tinder malo manje od godinu.
Imao tri dejta, izašli popili piće, sa jednom i dalje u kontaktu.
90% možeš da baciš
10% može da ima smisla, šanse, želje, mozga...pa da nešto bude. Kao i u bilo kojim drugim okolnostima:mrgreen:
Znam i primere ozbiljnih veza i sl.
Naravno da je to za mnoge i jebarnik - u želji, realizacija malo slabije jbg :mrgreen::mrgreen:

Koliko vidim najviše je ovih oko 30-35 koje traže nešto - nisam siguran da tačno znaju šta:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Sve u svemu, dejting sajt koji je kod nas shvaćen kao neki Instagram, FB, mesto za pokazivanje filozofije života te osobe - dakle pogrešno. Kao i obično:whistling:

Pa ja ynam jednu која је muža našla na Tinderu, jer je stavio svoju sliku kako sedi na kamili :). Njoj je to bilo kul jer voli Afriku i jer joj se učinio zanimljiv, tako počeli komunikaciju.. Znači, on je bio prvi koga je upoznala i za njega se udala. Mislim, eto... :)
To je lepo. Nije isključeno, ali je bas atipicno i na nivou statisticke freske.

To je bas filmski. To je tako tipicno. Strasno. Cudo se nije popeo na piramidu?
Mozda je hteo, ali mu nisu dali. ?

E, banovali me trajno na Tinderu , mislim moj broj mob. 🥳
Kažu ovo nisam ja.
IMG_20220313_152406_v1.jpg

a zar ne ličim ? mislim, pljunuta ja.

Back