Tinder

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stoji, al pazi, pacenik si gde god da odes, tako da to nije bitno. A i pacenik si tim, pa devojkama koje na seks gledaju kao na status, ili neko uspinjanje uz lestvu. A ti je gubljenje vremena, siroko polje. Iskuliras je i zatvoris chat sobu i cuje se samo priguseno: blu blu blu aaaa blu blu.
Trazis coveka a ne nekog socii status prada robota. Robote hebote.

Pa rekoh ti, putovanja, kucne ljubimce i knjige.

krenesh tako pa posle urnebes po tvom shmeku

malo mashte

Sad da objasnjavam sta zelim je malo suvisno.
Vise me interesuju vasa iskustva.
Mada koliko vidim fazon je slika dopasa s mora negde daleko daleko uglovi, egzotik klopa i da samo nije glup i taj fazon. Insta fazon. Jbt sta bi sa sajtovima za upoznavanje.
Pre je nisi ni video, samo caskanje.

U stvari nek se ljute. Ionako nema zanimljivija tema. Samo neka raskidanja.
Zapravo RKL zelim da upoznam dve devojke. Tri su mi vec previse. Tesko je cini mi se iskanalisati toliku energiju da se poklopi.
Ali dve mnogo mnogo cool devojke koje su u dodiru sa sobom i svojim emocijama. Dakle da su cool, otvorene da podelimo jedan lep, ispunjujuc, oslobadjajuc razgovor. Vecerica, picence, dobra muzika i da se lepo ispricamo, ismejemo, ispraznimo, kome se place nek slooobodnoo to izbaci, sve je pozeljno. Ali samo jedna stvar. Da budemo cool. Ljudi. A to seks? Ako se desi desi se, ako ne djuskamo, poljubimo se, zagrlimo se, smejemo se. Sta god da je ispunjavajuce. Evo ja perem sudove.

Ali da. Bas bi bilo lepo u takvom drustvu. Da osetis one talase svega nagomilanog kako polako i bezbedno prolaze kroz tebe dok ide mjuza i znas da si u zagrljaju.

Ne pitam kako da pristupim, nego kako da prepoznam. Sve isti profili, ko da ih je ista osoba pisala. Neke slike iz setnje ili s mora, iza neka zgrada i dole volim zivotinje, putovanja i knjige.

Ne mora tim redosledom.

Ne pitam kako da pristupim, nego kako da prepoznam. Sve isti profili, ko da ih je ista osoba pisala. Neke slike iz setnje ili s mora, iza neka zgrada i dole volim zivotinje, putovanja i knjige.

Ne mora tim redosledom.

pa ako one imaju profil klasican

imash i ti profil pa ti svoj popuni tako da bibliotekarke odmah zaobidju

neka one tebe prepoznaju

Back