Тимочка крајина - Аутономија!?

Цитирам градоначелника Зајечара у разговору за данашње ,,Новости,,: Моја политичка амбиција је да у догледно време Тимочка Крајина,у чији састав би ушле и општине источног Хомоља - Кучево, Голубац и Жагубица - добије статус аутономије, као Војводина. После тога, кандидоваћу се за председника те регије, макар се та функција звала и кнез.
Више о идеји овог врлог градоначелника у данашњим (Понедељак,08.12.08г.) Новостима, рубрика - Регије,Централна Србија.
Баш ме занимају Ваши ставови о овој идеји.

Какав ИДИОТ!

Цитирам градоначелника Зајечара у разговору за данашње ,,Новости,,: Моја политичка амбиција је да у догледно време Тимочка Крајина,у чији састав би ушле и општине источног Хомоља - Кучево, Голубац и Жагубица - добије статус аутономије, као Војводина. После тога, кандидоваћу се за председника те регије, макар се та функција звала и кнез.
Више о идеји овог врлог градоначелника у данашњим (Понедељак,08.12.08г.) Новостима, рубрика - Регије,Централна Србија.
Баш ме занимају Ваши ставови о овој идеји.

konacno je ukapirao zivela Timocka krajina :heart:pozdravi iz Slobdne VOJVODINE:heart: samo tako Srbija moze da ostane cela

konacno je ukapirao zivela Timocka krajina :heart:pozdravi iz Slobdne VOJVODINE:heart: samo tako Srbija moze da ostane cela

Ja dalje podrzavam cepanje Vojvodine na jos tri regiona :Banat,Backu i Srem.
Podrzavam i cepanje stana Nenada Canka na 4 sobe od kojih ja uzimam najvecu,a vi ostali snadjite se ko vas yebe...:mrgreen:
I to cu da mu je konfiskujem onako partizanski,dok cu njegovu devojku studentkinju i njega da smestim u kupatilo (njemu je to savim dovoljno).... Zivela sloboda zivela nezavisnost i konfiskacija...
:ok:

@SSSR_

:thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Komunistička partija zakonom da se zabrani!
Komunizam zakonom da se izjednači sa Fašizmom!

Vidim da te je potresla moja sarkasticna izjava o slobodi i nezavisnosti.:per:

Komunizam je vec izjednacen sa fasizmom od strane Saveta Evrope (tj. onaj pravac u komunizmu koji se zove marksizam-lenjinizam bivseg SSSR-a ) tako da mi komunisti vec delujemo u ilegali i jaki smo i dalje (nazalost ne i u Srbiji zbog supljih glava gradjana).
I pored svih mera necete nikada suzbiti masu ideju...:cmok2:

@SSSR_ ne potresla me je ona o konfiskaciji.....

pukli ste skroz,sada treba posledice komunizma da ispravimo kao i vašu "ideju"!

Bojim se da stvari ne idu u vasu (liberalno-kapitalisticku) korist...:) Informisi se malo o clanstvu komunistickih partija Portugala,Grcke,Kipra,Moldavije...itd...Jake su zato sto su njihovi gradjani iskusili zivot u EU,a Srbija nije.Te partije ce biti sve jace,a i mi cemo da se opasuljimo valjda za koju godinu posto su se nasi susedi Madjari i Bugari vec izjsnili u nekoliko anketa poslednjih meseci da li im je bilo bolje u socijalizmu ili kapitalizmu.:ok:

A sto se tice konfiskacije to je sasvim logican sled dogadjaja i mera koje su potrebne da bi se suzbio legalizovani kriminal.Burzoaski zakoni su samo olicenje legalizovanog nasilja u rukama mocnika...nazalost. :rtfm:

Back