Thrash Metal

Koji je po vama najbolji thrash band?

• pantera

glasova: 6 23,1%
  • Sepultura

glasova: 1 3,8%
  • Metallica

glasova: 9 34,6%
  • Slayer

glasova: 3 11,5%
  • Megadeth

glasova: 4 15,4%
  • Anthrax

glasova: 0 0,0%
  • Kreator

glasova: 2 7,7%
  • ne mogu da se odlucim svi su mi dobri...

glasova: 1 3,8%

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
slazem se hi za to i mislim da nema lombarda na onoj slice jer je najverovatnije otiso da kupi pivo s sliko ih je neki levi xD,rockerka za najveceg retarda na forumu ,molim te zaobidji ovu temu glupavi emovcu

a što je to dobar thrash? ae, preporuči neke dobre pesme, da nisu megadeth, metallica i slayer.. i pantera.

To bi bilo svetogrdje kada bi ti neko preporucio neku thrash pjesmu...
Sam preslusaj neki thrash bend pa onda daj svoju licnu ocjenu, a ne da ocjenjujes bend nakon preslusanih 8-9 pjesama... Elem posto znam da neces preslusati svu diskografiju nekog benda, onda ne iznosi svoj sud...:thumbdown: Hvala i doviđenja...

a što je to dobar thrash? ae, preporuči neke dobre pesme, da nisu megadeth, metallica i slayer.. i pantera.

sta ti pokusavas sad kao da me proveravas gistro... pa zar ti to nije dovoljno dobar tresh? sta ces jache? realno ja ne znam nikoga ko ne voli metaliku, cak i fenseri vole neke pesme... jednostavno su suvise dobre, dopadljive, lako ostaju u glavi i dugo. svako ko voli ziku voli i metaliku... i ostali pomenuti bendovi u vrhu tresa ne zaostaju uopste, ali nisu toliko sirokog spektra fanova i zanrova kao metalika. tu imas sve, i odlicnoi pevanje, i brze i hevi stvari, i odlicne balade, i dobre solaze, i jake rifove, i politicke tekstove i licne tekstove, i zaebanciju i hevi stvari... ne shvatam sta ti vise oces od tresha?!!

šta je tebi đevojko? ae pročitaj moju poruku ponovo, nigde ti nisam ja rekao da thrash ne valja, pa da se ponašaš tako povređeno ;) ako oćeš preporuči, ako nećeš ćuti... svetogrđe ne postoji, slušaj šta ti se sviđa i zajebi ono što drugi pričaju.

sta ti pokusavas sad kao da me proveravas gistro... pa zar ti to nije dovoljno dobar tresh? sta ces jache? realno ja ne znam nikoga ko ne voli metaliku, cak i fenseri vole neke pesme... jednostavno su suvise dobre, dopadljive, lako ostaju u glavi i dugo. svako ko voli ziku voli i metaliku... i ostali pomenuti bendovi u vrhu tresa ne zaostaju uopste, ali nisu toliko sirokog spektra fanova i zanrova kao metalika. tu imas sve, i odlicnoi pevanje, i brze i hevi stvari, i odlicne balade, i dobre solaze, i jake rifove, i politicke tekstove i licne tekstove, i zaebanciju i hevi stvari... ne shvatam sta ti vise oces od tresha?!!
napisah ovo malopre pre nego što sam video ovo tvoje... volim ja metaliku (na last.fmu mi prvi - 1500 slušanja, a drugi ac/dc - 300, pa ti vidi :D), zato i pitam za još neki dobar thrash jer mi se ovi ostali navedene ne sviđaju... samo pojedinih pesama, south of heaven i undisputed attitude, mouth for war, cowboys from hell, domination...

a ovo da svako ko voli muziku, voli i thrash je glupost čista.. evo, ja sam ti fanatik za muziku, al ne volem nešto thrash.

šta je tebi đevojko? ae pročitaj moju poruku ponovo, nigde ti nisam ja rekao da thrash ne valja, pa da se ponašaš tako povređeno ;) ako oćeš preporuči, ako nećeš ćuti... svetogrđe ne postoji, slušaj šta ti se sviđa i zajebi ono što drugi pričaju.

Knjiga se preporucuje, muzika ne...

Ako si ikada cuo za istoriju kao predmet, svetogrdje postoji... ali necemo ulaziti u te vode...

napisah ovo malopre pre nego što sam video ovo tvoje... volim ja metaliku (na last.fmu mi prvi - 1500 slušanja, a drugi ac/dc - 300, pa ti vidi :D), zato i pitam za još neki dobar thrash jer mi se ovi ostali navedene ne sviđaju... samo pojedinih pesama, south of heaven i undisputed attitude, mouth for war, cowboys from hell, domination...

a ovo da svako ko voli muziku, voli i thrash je glupost čista.. evo, ja sam ti fanatik za muziku, al ne volem nešto thrash.

nisam reko za tresh vec za metaliku, svako ko voli ziku voli i nju, barem sam tako zakljucio jer svi koje znam vole bar neke pesme njene... cak i grand sabani... metalika obuhvata vise od tresh buke... mnogo vise...

Ma Mustaine se zajebo shto je ostao bez Friedmana,al' dobro,kao bend josh uvek rasturaju.
On je chak 2 puta ponudio Jeff Watersu iz Annihilatora da predje u Megadeth.Verujem da bi to bilo zanimljivo,samo ga je Jeff odbio,verovatno jer je Mustaine kao lichnost kreten.

Nije ga odbio zato, vec zato sto nije htio da napusti bend u kojem je on stara postava, a imao je neke planove tada sa Annihilatorom...

I Mustaine nije kreten...:otkacio: Ovo me bas ljuti...:banovati:

pa uglavnom su takvi... mislim dobro, ima dosta izuzetaka, james je likcina a kreativan je, max kavalera je skroz pozitivan a kretaivan je, i mnogo drugih... ali ima dosta i kretena i poremecenih koji su istovremeno geniji umetnici, i u muzici i drugim umetnostima... ne mozes biti sasvim normalan ako si genije. mustejn yebe mamu al se s njim nikad ne bih druzio. e sad ne znam sto sam ovo reko sve uopste kad sam pijan.....

Ama bre,nije da ga ja ne volim,ja g aizuzetno cenim,Megadeth mi je medju top 5 bendova ikada,ali jednostavno je Mustaine po prirodi agresivan...svadjao se sa svima preko Metallice pa i do Slayera,menja je chlanove benda svakih par godina i otpushtao ih,chak i rekao da on Friedmanu pisao solazhe..mislim...
Jedan lik koga sam upoznao je sreo Mustaine posle koncerta na Indijskom aerodromu i pitao ga za fotografiju i autogram a on se samo izbechio i "Neee!".
Onda mu je ovaj rekao da nije ni chudo shto su ga izbacili iz Metallice kad je takav kreten,i pomenuo je Ozzx-ja,koji je jedan od ocheva metala,pa ipak nije uobrazhen i slika se sa svakim fanom.
Na kraju se Mustaine valjda slikao sa njim...
Svejedno,odlichan je muzichar izato ga neizmerno cenim...

Mustaine je fenomenalan muzichar,ali ima losh temperament i kao osoba je kreten.

Molim?Po cemu to zakljucujes?Jeste par puta ispao debil..ljudi ga smatraju kretenom jer jos odkad je bio sa Metallicom kruzi prica kako je isutirao Jamesovog psa..a u stvari je bilo obrnuto..i tako i ostade al bas me briga..Mustaine mi je idol!:worth::worth::worth:
Inace najbolji thrash metal band mi je naravno Megadeth :D
Volim i Panteru,testament,Anthrax,Slayer,Anhilator..malo manje Metallicu al ajd moze da prodje jer imaju lepe textove u pesmama pojedinim;)

Molim?Po cemu to zakljucujes?Jeste par puta ispao debil..ljudi ga smatraju kretenom jer jos odkad je bio sa Metallicom kruzi prica kako je isutirao Jamesovog psa..a u stvari je bilo obrnuto..i tako i ostade al bas me briga..Mustaine mi je idol!:worth::worth::worth:
Inace najbolji thrash metal band mi je naravno Megadeth :D
Volim i Panteru,testament,Anthrax,Slayer,Anhilator..malo manje Metallicu al ajd moze da prodje jer imaju lepe textove u pesmama pojedinim;)

Ah... drago mi je da konačno neko dijeli moje mišljenje... Zahvaljujem Bogu... :mrgreen:

Back