Awaken God
Domaćin
- Poruka
- 3.821
slazem se hi za to i mislim da nema lombarda na onoj slice jer je najverovatnije otiso da kupi pivo s sliko ih je neki levi xD,rockerka za najveceg retarda na forumu ,molim te zaobidji ovu temu glupavi emovcu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a što je to dobar thrash? ae, preporuči neke dobre pesme, da nisu megadeth, metallica i slayer.. i pantera.voleo bih bas da znam kako to ljudi ne mogu da gotive dobar trash... svako voli dobar tresh, ako iole voli gitaru i tvrdji zvuk...
a što je to dobar thrash? ae, preporuči neke dobre pesme, da nisu megadeth, metallica i slayer.. i pantera.
a što je to dobar thrash? ae, preporuči neke dobre pesme, da nisu megadeth, metallica i slayer.. i pantera.
napisah ovo malopre pre nego što sam video ovo tvoje... volim ja metaliku (na last.fmu mi prvi - 1500 slušanja, a drugi ac/dc - 300, pa ti vidista ti pokusavas sad kao da me proveravas gistro... pa zar ti to nije dovoljno dobar tresh? sta ces jache? realno ja ne znam nikoga ko ne voli metaliku, cak i fenseri vole neke pesme... jednostavno su suvise dobre, dopadljive, lako ostaju u glavi i dugo. svako ko voli ziku voli i metaliku... i ostali pomenuti bendovi u vrhu tresa ne zaostaju uopste, ali nisu toliko sirokog spektra fanova i zanrova kao metalika. tu imas sve, i odlicnoi pevanje, i brze i hevi stvari, i odlicne balade, i dobre solaze, i jake rifove, i politicke tekstove i licne tekstove, i zaebanciju i hevi stvari... ne shvatam sta ti vise oces od tresha?!!
šta je tebi đevojko? ae pročitaj moju poruku ponovo, nigde ti nisam ja rekao da thrash ne valja, pa da se ponašaš tako povređenoako oćeš preporuči, ako nećeš ćuti... svetogrđe ne postoji, slušaj šta ti se sviđa i zajebi ono što drugi pričaju.
napisah ovo malopre pre nego što sam video ovo tvoje... volim ja metaliku (na last.fmu mi prvi - 1500 slušanja, a drugi ac/dc - 300, pa ti vidi), zato i pitam za još neki dobar thrash jer mi se ovi ostali navedene ne sviđaju... samo pojedinih pesama, south of heaven i undisputed attitude, mouth for war, cowboys from hell, domination...
a ovo da svako ko voli muziku, voli i thrash je glupost čista.. evo, ja sam ti fanatik za muziku, al ne volem nešto thrash.

Ma Mustaine se zajebo shto je ostao bez Friedmana,al' dobro,kao bend josh uvek rasturaju.
On je chak 2 puta ponudio Jeff Watersu iz Annihilatora da predje u Megadeth.Verujem da bi to bilo zanimljivo,samo ga je Jeff odbio,verovatno jer je Mustaine kao lichnost kreten.
tkacio: Ovo me bas ljuti...
Mustaine je fenomenalan muzichar,ali ima losh temperament i kao osoba je kreten.I Mustaine nije kreten...tkacio: Ovo me bas ljuti...
![]()
Mustaine je fenomenalan muzichar,ali ima losh temperament i kao osoba je kreten.
Mustaine je fenomenalan muzichar,ali ima losh temperament i kao osoba je kreten.

( sa ove ponudjene liste meni najdrazi).
obozavamMolim?Po cemu to zakljucujes?Jeste par puta ispao debil..ljudi ga smatraju kretenom jer jos odkad je bio sa Metallicom kruzi prica kako je isutirao Jamesovog psa..a u stvari je bilo obrnuto..i tako i ostade al bas me briga..Mustaine mi je idol!
Inace najbolji thrash metal band mi je naravno Megadeth
Volim i Panteru,testament,Anthrax,Slayer,Anhilator..malo manje Metallicu al ajd moze da prodje jer imaju lepe textove u pesmama pojedinim![]()