Painkiller_girl
Aktivan član
- Poruka
- 1.883
slusa li ovde neko gnr?
zanima me dal thrasheri slusaju gunse
Hehehehe...
Kakvi crni gansi...
evo pogledajte da li Mustaine sluša gunse...
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slusa li ovde neko gnr?
zanima me dal thrasheri slusaju gunse
kako ste zelini u k,prepirete se sta je bojle metal il rock ma skro je isto ...ja sam zreo ,prosto sam se osiso i metal mi nije zivot,samo hobi...a vi se ne izvlacite iz crnih majica,preko neta skdiate na tone muzike,a ne setite se da odete do podavnice kupite original disk,do koje svirke,vec se lozite po skolama da ste opasni sto imate obasne eksere oko ruku i vi ste faca...Faca je onaj ko je odlican djak i normalno se ponasa...toliko od mene

Вид' ову децу што се свађају око тога је л' бољи рок или подправац рока...![]()
![]()
i mene... dokle vishe s mejdenima... medenima...
Pod broj jedan, rock i metal nisu isto, ti si se malo pogubio.
mi rockeri ne nosimo crne majice, cak nosimo i fancy stvari. i sta ako metalci nose bodlje i ta sranja to je zajebancija u srednjoj. i realno onaj ko je odlican djak nije faca.![]()

Dok ne otkriju neki agrasivniji bend... pa će stalno o tome razglabati...
haha
to kazes samo zato sto ti nemas bodlje,odlican si djak i osisao si se (ne svojom voljom)
sta je u tome lose sto skidamo muziku sa neta?
ja i da imam love ne bi kupila original,jer mi je bolje da dam za novo pojacalo...

jos si zelen,shvati ces psoel par godina slsuanja...naravno da su rock i emtal slicna muzika,a stam e boli k stan ose ljudi koje slusaju metla ili rock...lepo je biti lepo obucen i odeven al nosti one fesn pickn roze majice to su budale i retadi,a sta ti sto si dobar djak nedovoljan i sl mislis da si kao faca i slusas metal i furas sve to,pa taj odlican djak mzoda nije faca al kad poraste imace para a ti ces da visis na ulice jel nemas fakultet i sta ce ti onda muziak znaciti kada neces moci da izdrsavas svoju porodicu...
e vratim ose temi
slayer je ime za agresivnu muziku i smatram ga najbojli nemam mu ravnog...1001% uvek zao,hm bend nema ni jednu baladu![]()
Dzaba ti sto si odlican djak kad ne znas da pises.
Krstane, **** ti mater još nisi naučio pisat?
šta godinama pišeš na tastaturi kad si skoro izašao iz pelena xD

nije sve što ti baba kaže tačnojos si zelen,shvati ces psoel par godina slsuanja...naravno da su rock i emtal slicna muzika,a stam e boli k stan ose ljudi koje slusaju metla ili rock...lepo je biti lepo obucen i odeven al nosti one fesn pickn roze majice to su budale i retadi,a sta ti sto si dobar djak nedovoljan i sl mislis da si kao faca i slusas metal i furas sve to,pa taj odlican djak mzoda nije faca al kad poraste imace para a ti ces da visis na ulice jel nemas fakultet i sta ce ti onda muziak znaciti kada neces moci da izdrsavas svoju porodicu...

slusam i napalm death i cannibale i death i jako puno agresivnih bendova al i dalje jako volim mejdene i ko nedjodje na koncert ne zna sta je dozivljaj,vec sam bio i oticicu ja jos jednom,zao mi je kreatora al mejden je mejden. . .