Thrash Metal

Koji je po vama najbolji thrash band?

• pantera

glasova: 6 23,1%
  • Sepultura

glasova: 1 3,8%
  • Metallica

glasova: 9 34,6%
  • Slayer

glasova: 3 11,5%
  • Megadeth

glasova: 4 15,4%
  • Anthrax

glasova: 0 0,0%
  • Kreator

glasova: 2 7,7%
  • ne mogu da se odlucim svi su mi dobri...

glasova: 1 3,8%

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
Mene Pantera malo vise smorila... moj ukus se sada nešto kao ublažio... Previše su nekako sirovi... ali ima dobrih pjesama koje i sada slušam...

kod mene slicna stvar.... i sve sto mi je nekako blazi ukus to sam blizi megadetu jer su oni tu negde.... al to ti je samo faza, veruj, posle nekog vremena ce ti pantera opet biti do jaja cepachina i gubices se. pantera je ipak pantera..... kao i metalika.... tome se uvek vracas....

kod mene slicna stvar.... i sve sto mi je nekako blazi ukus to sam blizi megadetu jer su oni tu negde.... al to ti je samo faza, veruj, posle nekog vremena ce ti pantera opet biti do jaja cepachina i gubices se. pantera je ipak pantera..... kao i metalika.... tome se uvek vracas....

Slazem se... Meni se npr. desava da namjerno necu da ih slusam po mjesec dana... malo da se odmorim od zvuka... pa onda kada ih pustim... naprosto... poludim :mrgreen:

Sada sam u nekoj fazi Whitesnake, Deep Purple, Rainbow... U takvom sam sada psihičkom stanju da mi bas i ne bi odgovara Pantera... :mrgreen:

Back