Thrash Metal

Koji je po vama najbolji thrash band?

• pantera

glasova: 6 23,1%
  • Sepultura

glasova: 1 3,8%
  • Metallica

glasova: 9 34,6%
  • Slayer

glasova: 3 11,5%
  • Megadeth

glasova: 4 15,4%
  • Anthrax

glasova: 0 0,0%
  • Kreator

glasova: 2 7,7%
  • ne mogu da se odlucim svi su mi dobri...

glasova: 1 3,8%

• Ukupno glasova
    26
  • Anketa je zatvorena .
kako ste zelini u k,prepirete se sta je bojle metal il rock ma skro je isto ...ja sam zreo ,prosto sam se osiso i metal mi nije zivot,samo hobi...a vi se ne izvlacite iz crnih majica,preko neta skdiate na tone muzike,a ne setite se da odete do podavnice kupite original disk,do koje svirke,vec se lozite po skolama da ste opasni sto imate obasne eksere oko ruku i vi ste faca...Faca je onaj ko je odlican djak i normalno se ponasa...toliko od mene

haha
to kazes samo zato sto ti nemas bodlje,odlican si djak i osisao si se (ne svojom voljom):cool::cool:

sta je u tome lose sto skidamo muziku sa neta?
ja i da imam love ne bi kupila original,jer mi je bolje da dam za novo pojacalo...

Pod broj jedan, rock i metal nisu isto, ti si se malo pogubio.
mi rockeri ne nosimo crne majice, cak nosimo i fancy stvari. i sta ako metalci nose bodlje i ta sranja to je zajebancija u srednjoj. i realno onaj ko je odlican djak nije faca. :thumbdown:

jos si zelen,shvati ces psoel par godina slsuanja...naravno da su rock i emtal slicna muzika,a stam e boli k stan ose ljudi koje slusaju metla ili rock...lepo je biti lepo obucen i odeven al nosti one fesn pickn roze majice to su budale i retadi,a sta ti sto si dobar djak nedovoljan i sl mislis da si kao faca i slusas metal i furas sve to,pa taj odlican djak mzoda nije faca al kad poraste imace para a ti ces da visis na ulice jel nemas fakultet i sta ce ti onda muziak znaciti kada neces moci da izdrsavas svoju porodicu...

e vratim ose temi

slayer je ime za agresivnu muziku i smatram ga najbojli nemam mu ravnog...1001% uvek zao,hm bend nema ni jednu baladu :lol:

haha
to kazes samo zato sto ti nemas bodlje,odlican si djak i osisao si se (ne svojom voljom):cool::cool:

sta je u tome lose sto skidamo muziku sa neta?
ja i da imam love ne bi kupila original,jer mi je bolje da dam za novo pojacalo...

1. imam bodlje al ne nosim ni slucajno
2.osiso sam se i pomao dobrovoljno dojadilo mi
3.pojacalo za akusticnu :lol::lol::lol:
koji ce ti pojacalo se kupuje jednom u 5godina,kupis od 100w za 25000din i mirna
4.lose je sto skidas sa neta stetis bendu

jos si zelen,shvati ces psoel par godina slsuanja...naravno da su rock i emtal slicna muzika,a stam e boli k stan ose ljudi koje slusaju metla ili rock...lepo je biti lepo obucen i odeven al nosti one fesn pickn roze majice to su budale i retadi,a sta ti sto si dobar djak nedovoljan i sl mislis da si kao faca i slusas metal i furas sve to,pa taj odlican djak mzoda nije faca al kad poraste imace para a ti ces da visis na ulice jel nemas fakultet i sta ce ti onda muziak znaciti kada neces moci da izdrsavas svoju porodicu...

e vratim ose temi

slayer je ime za agresivnu muziku i smatram ga najbojli nemam mu ravnog...1001% uvek zao,hm bend nema ni jednu baladu :lol:

Dzaba ti sto si odlican djak kad ne znas da pises.

nije sve što ti baba kaže tačno :P
to o čemu ti pričaš nije život - to je životarenje. radiš 8 sati dnevno, vratiš se kući, vaspitavaš decu, malo slušaš muziku/gledaš neki film, legneš do spavaš.. i to je to. i tako svaki dan. životarenje. džabe ti pare ako ti je život dosadan.
a od muzike možeš da imaš mnogo više koristi nego od učenja - naučiš da sviraš gitaru/bas/šta već, vežbaš 2 sata dnevno godinu dana, napraviš bend, održiš nekoliko svirki.. odeš u ameriku i za 5 godine ti je metalika predgrupa ;)
ili kupiš akustaru, pa sviraš po ulici.. i putuješ po zemlji.. zemlji americi. pratiš misisipi. nećeš da se obogatiš, al' ćeš bar da proživiš život.

to ti je najbitnija poruka. druga je da to što si rekao nije uopšte tačan, jedini pravi cool lik je onaj koji se oseća kao kul lik. najbitnija odlika. ima mnogo mnogo manje bitnih, ali to je najbitnija.
možeš da nosiš bodlje, japanke, pelene, šta oćeš.. bitno da nosiš ono što voliš a to ne zavisi od muzike.

psychopathy red mnogo dobra.

nisi shvatio moj post bas najbojle al nema veze..upravu si ti al ko je to uspeo do sada iz srbije ja cu da ti kazem NIKO...svi znaju da od rocka i metal u srbiji nema para ...ja sviram i za sovju dus al do neveruje mda ce trajata 100godina mada cu aj pokusati i ja jesma kul tip i nisam streber al voleo bi da jesam

Back