Tinar
Veoma poznat
- Poruka
- 10.368
Vrlo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

GO VIKI, GO VIKI, GOOOOOO!!!!
I Hepi eeeeeendddd!!!!
Samo ova serija je rađena prema knjigama koje nisam pročitao tako da sumnjam da scenaristi imaju neki veliki uticaj na priču. Ma samo da Viki poživi bar do kraja sezone i biće super.
Falio je jedan ženski vampir u seriji.Ma ne znam sta se vise femkaju sa Damonom. Nek nadju 2-3 doborvoljca da ih ispiju i to je to. Mozda ovo bude pojacanje koje im je potrebno....![]()

Gledala sam na netu malo o njoj i ne svidja mi se nesto posebno, a ne volim tu glavnu glumicu...Gledaj True Blood - nije klasicna serija o vampirima - vec totalno luda serija.![]()
Ona u serijalu gine tek u trećoj knjizi od strane Klausa koji je bio Katarinin tvorac. (Katarina je ona Elejnina dvojnica i verovatno daleki rod
) Mada ne znam da li je u knjigama Viki postala vampir u prvoj knjizi... Možda su zato morali da je "ubiju" jer su suviše otišli "offscript" odnosno van glavne priče knjige. 
A kako je Damon postao naprasno dobar?![]()

Bilo bi bas dobro da je sredila Damona, kad vec Stefan ne moze...
Sad, totalno je nebitno što je ubio ili da je ona ostala živa i otperjala dalje. Već imaju tri ekstra ribe u seriji.
Ne treba im više. Odnosno bilo ih je čeitri sa Viki a sa tetkom i pet. Mislim i tetka je dobra. 
Znači možda je i bilo potrebno radi zapleta.
PPP
Pa da, ali baš bi bilo cool kad bi imali i jednu ribu vampira... Ovako je previshe shovinistichki...
Tetka je ribetina, a Elena je meni apsolutno bzvz... Drugarica veshtica je slatka i ona plavusha moze da prodje, ali Elena ima tako bezveznu facu. Mogli su mnogo bolju glumicu da nadju za glavnu ulogu...