The Vampire Diaries

Ne gledam inace srije tog tipa ,ali ova je bas dobra (sa izuzetkom oko godina likova,ali to se ne spominje mnogo puta ).Kako su krenuli sa vampirima po Balkanu i Istocnoj Evropi ,ne bi me cudilo da i neki nas upadne u nekoj sledecoj epizodi ,Toza ili Sava Savanovic recimo :D
Salu na stranu ,serija je sasvim ok :)

Wow. Kakva epizoda. Najbolja do sada. Neka me jeza spopala. :ok:

Vicky i Anna kao duhovi i taj deo sa Jer-om i Matt-om je bio odlican, Smoky Mountains takodje i na kraju ona scena sa Caroline i Jack Coleman-om. Jack je novo pojacanje za ekipu u seriji. I na kraju vrhunac - nije bilo Bonnie u ovoj epizodi. ;):D

Gledao prvu epizodu, Džizz ovo je isto kao Twilight shit. :( Više sam očekivao...
Ian Somerhalder je savršeni vampir. :rumenko: I to je jedino što je zanimljivo u seriji.
I ovde mi je bad guy najzanimljiviji lik, kao ona kučka Blair u GG. :lol:

Gledao prvu epizodu, Džizz ovo je isto kao Twilight shit. :( Više sam očekivao...
Ian Somerhalder je savršeni vampir. :rumenko: I to je jedino što je zanimljivo u seriji.
I ovde mi je bad guy najzanimljiviji lik, kao ona kučka Blair u GG. :lol:

To je pocetak. Posle se serija mnogo poboljsava. Svi su mnogo napredovali od onda. Neces se prevariti ako nastavis da gledas.

Гледај даље, то су прве епизоде-после иде боље. Док стигнеш до 3. сезоне видећеш да ће ово „Džizz ovo je isto kao Twilight shit“ да се промени у „како сам могао да уопште поредим ово са овим“.

Rekli ste da joj dam sansu i nastavila sam da gledam.Posto sam zagubila ono skinuto,pocela sam da skidam ponovo.Taman da uhvatim ove nove epizode kad pocnu da izlaze...

Zavrsila sam prvu sezonu i super je,mada i ja najvise gledam zbog Dejmona,ovaj drugi glavati brat mi se ni malo ne svidja ;)
Sve u svemu,mnogo,mnogo bolja serija nego na pocetku :)

Ево мало занимљивости око глумаца. Нина Добрев (Елена) је рођена у Софији 1989. Пол Весли (Стефан) се заправо презива Василевски, али је променио презиме јер Амери не могу то да изговоре, мама и тата су му Пољаци који су емигрирали у САД. Зна пољски, и Нина прича бугарски (што смо видели у 2. сезони). Катерина Грејем (Бони) је четврт пољска, четврт руска јеврејка са мамине стране-одатле и име Катерина. Тата јој је из Либерије, а она сама је рођена у Женеви.

Gledam ovo što ide na Prvoj... Deluje onako kao bleda kopija "Buffy", bez njenog humora i originalnosti, sličnija klasičnim američkim tinejdžerskim serijama... Al gledljiva je..... plus hoću da vidim zašto se toliko ljudi loži na ovu seriju (uključujući veliki broj fanova "Buffy" i "Angela" koje znam onlajn). Ne znam da li bih se trudila da je skidam, ali mi je OK da je gledam na TV.

Gledao. Onako moze da se gleda.

Serija je o vampirima, a to je uvek bila moja slabost i nije toliko pateticna kao Twilight. I dobro je da postoji bar neko objashnjenje o kretanju po danu - ovde je to prsten. Ideju su preuzeli iz Angela i nema nikakvih drugih objashnjenja...

Lose strane - nije tako otkacena i zabavna kao True blood, pati malo od Beverly Hills i latino sapunice sindroma - glumci su suvise stari da bi bili uverljivi kao tinejdzeri i suvise dobro izgledaju da bi to bilo moguce, a maksimalno su skockani i u pola noci - kao da su upravo sisli sa modne piste...
Tačnije, preuzeli su iz "Buffy", pošto se tu prvo pojavila priča o prstenu Amara (pa je onda odmah zatim bila i epizoda o tome u "Angelu"). Inače se slažem sa procenom. Doduše, tek gledam prvu sezonu, pa možda postaje bolja kasnije? Za sada mi je OK, ali su mi zanimljiviji i "Being Human" (UK - nisam videla još američku verziju) i "True Blood".

Ovo sto je Bunny citirala je moj prvi post na temi. Tako da ni ja nisam bio odusevljen serijom na pocetku. :D

Kasnije se serija stvarno poboljsala. Druga sezona je prava drama, najbolja koja je isla prosle jeseni na tv. A treca je pravi horor. Bar ovaj prvi deo. :D

Ovo sto je Bunny citirala je moj prvi post na temi. Tako da ni ja nisam bio odusevljen serijom na pocetku. :D

Kasnije se serija stvarno poboljsala. Druga sezona je prava drama, najbolja koja je isla prosle jeseni na tv. A treca je pravi horor. Bar ovaj prvi deo. :D

Ja pocela trecu da gledam!Nocas sam gledala do pola 4!!Odusevljena sam serijom.Prvih par epizoda(prve sezone) je kao malo poduzi uvod u ono sto tek sledi!!Sad je Stefan otisao i nadam se da dugo nece da se vrati ;)

Back