Johnny Ramone
Primećen član
- Poruka
- 987
Pa ide od '99-te.
Stvarno dobra serija,nema preterivanja.
Stvarno dobra serija,nema preterivanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Poli najgotivniji lik u seriji, e chova je koma, takve face pravi da se ja zhiv iskidam!
https://serijeonline.net/serije-onl...s-sezona-1-sa-prevodom-hd-online-serijeonlineJel ima negde online da se pogleda?
hm, meni hoce, sad cu da potrazim neki drugi linkNe, nece. Ne rade hostovi...
gledao sam ranije ovde, mada nema prevoda https://watchtvseries2.unblocked.earth/serie/the_sopranos
uglavnom link streamplay.to
Што се "Boardwalk Empire" тиче,прве две сезоне су одличне,а 3-5. можеш и да прескочиш да се не разочараваш и нервираш.Сигурно је има на Торентима...Ma ne radi mi ni tu, ali dobro, brt hvala ti u svakom slucaju
Inace bas imam zelju da pogledam i Sopranose ali i Boardwalk Empire koju je takodje radio Terens Vinter, pogotovo ako mi se prva svidi.....
Na ovim sajtovima na kojima sam ranije gledao neke druge serije mi stoji kao hostovi nisu dostupni, radimo na zameni, pa valjda ce moci uskoro.................
Што се "Boardwalk Empire" тиче,прве две сезоне су одличне,а 3-5. можеш и да прескочиш да се не разочараваш и нервираш.Сигурно је има на Торентима...
ono što stvarno privlači kod Boardwalk Empire su živopisni likoviШто се "Boardwalk Empire" тиче,прве две сезоне су одличне,а 3-5. можеш и да прескочиш да се не разочараваш и нервираш.Сигурно је има на Торентима...
E pa u životu uvek nešto neplanirano iskrsne i nekad je potrebno da za uspešnu karijeru imaš i malo više sreće. Mislim da ti je ova serija realističnija od bilo koje druge do sad.Imam neke zamerke na Sopranove. Na primer, nekoliko puta se desilo da se neki Tonijev problem rešava sam od sebe, bez njegovog angažovanja. Kada je hteo da se reši Ričija, na kraju ga je njegova sestra ubila neplanirano. Ajde da se tako nešto desi jednom, ali kasnije je opet imao problem sa Ralfom kojeg nije hteo da postavi za kapa jedne ekipe nego Gigija, a ekipa je htela Ralfa. I problem se reši sam od sebe tako što Gigi umre na WC šolji. Kao da nisu znali kako da izvuku Tonija iz ćorsokaka pa smislili neko neuverljivo rešenje.
Zatim, nije mi se svidelo što su ona dvojica Sicilijanaca, angažovana da likvidiraju Leotarda, ubili pogrešnog lika i njegovu ženu. Uopšte, u tom sukobu su Sopranovi izvukli deblji kraj i pokazali se dosta trapavo.
Dalje, ima previše onih koji su spremni da sarađuju sa policijom.
Jedna sezona, mislim da je četvrta, je užasno dosadna.
E pa u životu uvek nešto neplanirano iskrsne i nekad je potrebno da za uspešnu karijeru imaš i malo više sreće. Mislim da ti je ova serija realističnija od bilo koje druge do sad.
E Zicu nisam gledao, jednostavno tema i koncept me nisu privukli ali to malo sto sam video deluje mi dosta kvalitetno i realisticno i mislim da bi ta serija mogla negde da se meri sa Sopranovima... ali opet posto nisam gledao sve ne mogu nista zasigurno da kazem...Jel realnija od Zice? Za nju te pitam posto sam je relativno skoro gledao, a snimana je manje-vise u isto vreme kada i Sopranosi i obe su izasle iz HBO produkcije.. A The Wire je sve samo nije sablonska, moze svasta za nju da se kaze i da je dosadna i spora, ali onako realan prikaz americkog grada s pocetka 2000ih i prosto zivota, nisam nigde video...