- Poruka
- 12.955
heh ja znam dve klinke sto se redovno pocupaju jer svaka tvrdi za sebe da je najveci fan...debilitet8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najvisi Clan Foruma:Srecan sam sto sam ih slusao na prvom koncertu kod nas, u "Pioniru"... :-)
Nesrecan sam jer nema vise Leeroy-a... :-(
Hvala im sto postoje... Hvala im na himni No Good...
Sta reci, slusaju ih ljudi koji su okoreli metalci...
Sweet_Jane:@manijebitno
hvala!Od onog sto sam cula od njih najvise volim Breathe, Firestarter, Out of space, Narayan....preslusacu ostale!
![]()
.....Najvisi Clan Foruma:Srecan sam sto sam ih slusao na prvom koncertu kod nas, u "Pioniru"... :-)
Nesrecan sam jer nema vise Leeroy-a... :-(
Hvala im sto postoje... Hvala im na himni No Good...
Sta reci, slusaju ih ljudi koji su okoreli metalci...

tyra:hah , isti sluchaj .
bila sam skroz do shipke , dodirnula sm maxima kad je prolazio . kako je opasan , aaaaaaah .
bilo je vishe od 30000 ljudi i kako sam prochitala , njihov koncert je bio najposeceniji na ovogodishnjem exitu [ shto se naravno i ochekivalo ] .
sad su mi bili bolji nego u beogradu 2005 . tad nisam bila svesna da gledam bend uz koji sam odrasla .
jel bio neko u pioniru '95 ? tad sam bila veoma mala . . .
btw , oni obozavaju srbiju , mrzi me sad da pishem sve zashto , posle cu .
i onda prikazuju prodigy , koji prichaju kako je uzasno shta se deshavalo nashoj zemlji , pominjali su i bombardovanje , rekli su da tamo imaju fenomenalnu publiku i da im je jako zao zbog svega - poenta , oni su za to vreme koje su dobili mogli da prichaju o sebi , novom albumu i ostalo , ali iskorisitili su ga tako shto su prichali o nama .
Jeste, treba pocetkom 2008 da se pojavi. Vec imaju gotove neke stvari. Bilo je nagadjanja i sad za nastup na EXIT-u, dal ce bar jednu stvar svirati zbog promocije.manijebitno:Hvala,lep odgovor...Sad ih jos vise gotivim...Stvarno su kraljevi....Cujem da spremaju novi album,jel zna neko mozda jel to istina?