tyra
Domaćin
- Poruka
- 4.050
znam , samo sam dodala ovo ostalo .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si izgleda, druskane pomesao malo stvari.manijebitno:Diesel power,firestarter,No good,Breathe,Voodoo people,Serial thrilla,Spitfire,You will be under my wheels,Narayan,Memphis bells,Castbreeder,Hotride,3 kilos,Wake up call,Bungalow's island,Castle rond,Disco to face,Funky shit,Out of space,Poison,Smack my bitch up,Wind it up,Baby's got a temper,Mindfields....To bih ti preporucio za pocetak,a ima i jos naravno.Prodigy je moja omiljena grupa ako mislimo na isti prodigy,tako da ne mogu biti objektivan po pitanju misljenja,znaci sve najbolje...
stivlim:Vise gluposti u dva reda skoro nisam procitao. Rave kao
vrsta muzike ne postoji nego je to naziv za zurku narocito za velike zurke na otvorenom i one koje se odigravaju po skladistima, hangarima i sl. Prodigy u fazi svoje najvece popularnosti su bili breakbeat, a Astral Projection je skolski primer trance( na momemte cak psychedelic trance).
da ispravim greshke .IgorChete:Onaj prvi ako se puno izglupirao, ti si se druskane za ceo zivot izglupirao.
Rejv (Rave) kao muzicki pravac postoji ali vise (nazalost) nije "aktivan". Isto kao sto sad postoje tehno i trans zabave (ili sesije) tako su u pocetku 90' ih postojale rejv zabave.
Posle rejv je bio zabranjivan od vlasti posto su zabave postale centar dilanja droge, pa je rejv bio podeljen na Drum 'n Bass i Jungle (posle Happy Hardcore).
Prodigy-jev prvi album "Experience" je bio jedan od vrlo retkih komercijalnih Rejv albume (Da, REJV Album). Pesme kao Your Love, Music Reach 1 2 3 4, Death of the Prodigy Dancers, sve su to bile rejv pesme. (sa izuzetcima kao Weather Experience - Acid i Out of Space - Brejkbit)
"Charly" koja je inache jedna od najstarijih pesma od Prodigy-ja je proglasena za najveca komercijalna Rejv himna.
Iako su posle promenili pravac svoje muzike, Prodigy su ipak ostavili malo rejva u njihovom drugom albumu "Music for the Jilted Generation" i to u pesmi One Love i Claustrophobic Sting.
Nema problema, samo ne treba da siris dezinformacije :-Pmanijebitno:http://www.theprodigy.info/ , http://www.theprodigy.nl/ , http://www.theprodigy.ru/ ,takodje dobri sajtovi.@IgorChete nisam znao za to,meni se pesme svidjaju i ja sam ih dobio uz prodigy-ev mp3,tako da nisam ni morao da znam.A iskreno da ti kazem nemam vremena da idem na sajtove i citam o tome,tako da tebi svaka cast,ali ja volim njihovu muziku i zbog toga sebe smatram fanom,mislim da mi nista drugo ne treba.
Auu, Chemical Brothers i Leftfield su odlicni!Cosmic babe:Da li slusamo Prodigy? Uvek. Kada se odmaram, kada sam besna, kada sam kreativna, kada me nerviraju svi, kada mi je super dan, kadaaaaaaaa
![]()
Pomesam nekada malo sa Chemical, Underworld-om ili Leftfield-om, pa se vratim 8-)
IgorChete:Nema problema, samo ne treba da siris dezinformacije :-P
Ako ti se toliko svidjaju te pesme (i ja imam isti taj mp3) onda bolje da ti kazem originalne umetnike:
To su Junkie XL i Lunatic Calm.
manijebitno:A jel ste culi Smack My bitch up VS Orinoco flow?Ne znam ko je autor,ali meni se remix svidja....
Kad_LupimLupim:Remixovi su bullshit![]()
Kad_LupimLupim:Pa jesu... mrzim remixovanje, pogotovo ovo kako se danas radi pociganjski.
Extremno je mali broj remixovanja koji su stvarno odradjeni da ne zvuche ko plagijati.
Prodigy ima dobar primer sa Out of Space.
Naravno, sto je ime jace i stvar kvalitetnija teze je odraditi remixovanje. Tako da u startu, svako ko proba da nadyebe Prodigy, tesko da ce ista pametno uraditi.