The Prodigy

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
SMACK MY BITCH UP

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Skoro sam se bas nalozila na njih.... Cula sam nekoliko pesama i mnogo su mi se dopali.... E sad....preporucite mi nesto da preslusam. Nabavila sam sve pesme al me malo mrzi da idem jednu po jednu pesmu :rolleyes:... I da...sta vi uopste mislite o njima?

Diesel power,firestarter,No good,Breathe,Voodoo people,Serial thrilla,Spitfire,You will be under my wheels,Narayan,Memphis bells,Castbreeder,Hotride,3 kilos,Wake up call,Bungalow's island,Castle rond,Disco to face,Funky shit,Out of space,Poison,Smack my bitch up,Wind it up,Baby's got a temper,Mindfields....To bih ti preporucio za pocetak,a ima i jos naravno.Prodigy je moja omiljena grupa ako mislimo na isti prodigy,tako da ne mogu biti objektivan po pitanju misljenja,znaci sve najbolje...

prodigyyyyyyy
to je grupa koja slusham od kako znam za sebe i koju god vrstu muzike sam slushao uz to je ishao i prodigy... shta retji nego savrshenstvno :)
na exitu su bili PERFEKTNI...
najbolju pesmu ne mogu da izdvojim jer tju nabrojati 20 pesama minimum :D

Mogu da ti preporucim Fire Starter, Mad Dog, Trash, Voodoo People, No Good, Uoter Space, Jeremy, Alive, In Bloome, Smack my bitch up, Motori, Twisted Nerve, Feel So fine, Poison. Remedy. To su najbolji hitovi i samo te treba da slusas. Mozes da uzmes i Usura Open your Mind, kao i Felix - Don't you Want me. Ja sam sa vima njima u to vreme radila. Sve su ti to odlicni hitovi. 8-)

GL252368@Keith%20Flint%20singer.jpg

31083.jpg

Back