R
Roots rock reggae
Gost
uzeh pogreshan citat...... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Princ of Kosovo:to je bar lako.samo se obrati pravim ljudima koji su propratili makar tri koncerta prodigy-a u evropi(ne racunam beogradski)
Maki S.T.P.:Pazi,svi misle da su se oni raspali,čak mi je jedan drug rekao da je Kit poginuo što uopšte nije tačno,jes' da je on najveći narkos na planeti ali je još uvek živ.Čak je osnovao i bend koj se zove FLINT.
Eeee...blago tebi imaš njihove koncerte.Kako ja da nabavim neki?
PRODIGY TI JE ELECTRO-PUNK MOZGU!!!! SLUSAJ STA SE TEBI SVIDJA BUDI SVOJ,SLEDI SVOJE INSTIKTE... ZA*EBI DRUGE!!! JA SLUSAM HEAVY METAL ZATO STO JE TO MOJ NACIN ZIVOTA KAO I RAZMISLJANJA!!!!!!!!!!!!!!DJ_Deja:1.koja je vrsta muzike prodigy?Jako mi se svidja ali ne znam kakva je to muzika?
2.Ima li neko da mi preporuci neku zanimljivu vrstu muzike?Bilo sta!
Vise mi je dosta eminema i ostale hip-hop komercijale.
decimala:Ali bilo da je koja vrsta muzike Prodigy, to je najbolja grupa svih vremena.
Pravac najsrodniji drum'n'bass-u i breakbeat-u. Slusaj Prodigy,pa ces znati... :wink:Skotina:jok, sta je to???![]()
rave??? sta je to rave???Skotina:Ma Prodigy je rave!!!![]()
Prodigy je nekada bio rave, postoji i legenda da su oni i unistili rave sa Charleyem... Dva benda koja si nabrojao nisu definitivno rave, jedan je dance, drugi trance...HARDCOREPUNK:Prodigy ti je RAVE(rejv).Ako oces nesto u tom fazonu uzmi Scooter,ili ako hoces techno Atral Projection.
Liam ponekad prica gluposti, mada se ovo u osnovi moze prihvatiti...Maki S.T.P.:Puna "definicija" njihove muzike glasi:u osnovi hard-dance koji kombinuje dosta tehna,brejkbita,pank-roka i malčice hip-hopa.To je rekao frontmen Liam.
Electronic punks je naziv video izdanja sa spotovima Prodigya zakljucno sa Music(...) erom... U sustini, punk je ono sto ih je tada pokretalo, sto je opisivalo njihov nacin zivota, i ljude sa kojima su saradjivali... AI dosta vise sa tim jadnim branjenjem muzike koju volite...Moon Child:electro punk????sta sve nece izmisliti...
samo vas najlepse molim da ne zovete to punkom jer nema ni p od punka.....
i kad mi neko kaze elctro punk...kako to ogavno zvuchi...
Jungle je drugi naziv za drum'n'bass i Prodigy imaju neke dodirne tacke sa tim pravcem...quarana:ja bih rekla da je to JUNGLE... ste culi nekad za taj pravac?