The Prodigy

....i koliko im god novi cd bio los,oni su se dokazali i postali su legende.
najveci hitovi od pre cak vise 10 godina(npr. no good) se i danas slusaju i to govori sve!
a fanova ima jos i te kako!!!prosetajte gradom i pogledajte oko sebe......... :roll:

THEY ARE FIRESTARTERS!!!

Ljudi, jel ima neko da proda kartu za prodigy, u IPS-u vise nema , a nema ni u BG... ocajan sam, molim vas da mi neko pomogne i da javi ako ima ili zna nekog ko ima da proda... ili zna nekog ko zna nekog...

I'm desperate!

Ej znam lika koji zna lika , ali taj lik i nije bas neki lik , ali preko onog prvog lika mogu da te povezem sa nekim drugim likom , taj bi i mogao biti neki dobar lik , mada sumnjam jer sam cuo da nema karata , jer ga zavrnuo onaj drugi lik sto i nije neki lik !:confused:

:lol: :lol: :lol:

ja ne. skupo mi ...u stvari nije skupo.taman primerena cena, ali nemam pare....ebaga. a kum mi ide...ali ko zna zasto je to dobro. da idemo zajedno verovatno bi bilo kao u spotu za smach my bitch up :lol:
(ne bi se kresnuli...nemojte da budete toliki perverznjaci)

iskoristi staru foru sa utakmica....idi na koncert i izaberi ulaz gde je najveca guzva, ufuraj se u nju i pusti da te masa nosi, okreni ledja "cepacima karata" i polako hocaj unazad folirajuci se da ne mozes da nista uradis jer su te pritisli, kada masa nagrne na ulazi ti se provuci satro ugurali su te! Uspelo mi je na bezbrojnim tekmama i na Jamiroquaiu! Ipak, ako budu temeljniji i zajebaniji, budi spreman da ih podmazes sa jedno 500 - 1000 djunti ( uspeva u 90 % slucajeva )...mislim ipak je bolje da odes makar i ispusio nego da sedis kuci i otpadas..... :wink:

Back