The past never dies

Ja sam imao "fetis" na udate u 20tim :D
Mislim to nam u društvu bila fora, pa moj drug je slomio nogu kad je skocio kroz prozor stana zbog muza.... mladost ludost.

Znaš onda sam mislio to nesto vau, ja sam j...č, iz ove perspektive, osetis se u neku ruku iskoristen, ne uvek, svaka je prica prica za sebe.
To sto si ti naveo se racuna u nekim situacijama, i te situacije postoje.

Al moji drugari i ja nismo bili dobri po pitanju zena, kao prvo, bili smo ekstremo nezreli, samo provod,provod i zezanje, i sve je bilo zezanje, pa tako i zene i njihova osecanja, bili smo ekstremno nagonima vodjeni, ekstremo plitki i povrsni, ektremno manipulativni i nazalost ekstremno atraktivni po mnogo cemu.
Ono cime se mnogi hvale, ja se kajem, i voleo bih da mogu da vratim vreme.

Eto npr gore navedena nije imala nikakve probleme u braku, ja sam taj koji je napravio problem, ja sam taj koji se trpao gde mu nije mesto.
Vidjao je u teretani i dopala mi se.
I sta cu, ja sve sto imam u arsenalu upotrebim, ukljucujuci i manipulacije ama bas sve, sve samo da joj se dopadnem, iz sebicnih razloga da je odvedem u krevet, tu se ona se branila dok je mogla, ali je pocela da oseca nesto prema meni, a ja nisam odustajao dok se nije prepustila.
Ja sam njoj poremetio zivot na neki nacin. Iako je ona rekla mogu samo da krivim sebe, a ne tebe.
Nista nije bilo neiskreno sa njene strane u vezi mene. Dok sam ja samo hteo da spavam sa njom, jednom i cao, al krenulo jednom pa opet i opet i zeznem samog sebe, zaljubim se. A nit sam ja hteo vezu i vezivanje, nit bi ona ostavila muza i dete tek tako, zbog cega? orgazama, pa znala je ona da meni vetar nosi glavu..
Na kraju smo se distancirali na neko vreme, jer je postalo toksicno, ja sam ljubomorisao, a ona se trudila balansirala, sto je crpelo energiju oboma.
Kasnije smo se sreli, i dogovorili da je najbolje da budemo prijatelji.
Naravno to se tako kaze, udalji smo se nakon toga. Al cujemo se ponekad, cestitamo rodjendane, praznike, i kad se sretnemo popijemo kafu.

Poenta price, to je moja proslost, iako nisam zena, sta? ne mogu obrisati gumicom, sta sad ni jedna ne treba da bude sa mnom jer sam ja bio pod navodnicima "svalercina" u 20tim. Zivot ide dalje, bolje i to, nego da podivljam u braku sa sta znam 45.

Ne vrti se sve oko seksa, sa osobom se povezes na na vise nivoa, seks dodje kao dezert.
Мени у 20-им није падало на памет да будем са удатим женама, јер са њима нисам ни имао додира. Нисам имао где да их сретнем и да са њима причам или да са њима излазим.

Jeste malo preterao sa time ali ajde da ga razumemo. Verovatno je razočaran a i mozda nema realna očekivanja. Isto tako godine kako prolaze šamaraju i muškarce i žene na svoj način ako osoba ne prihvati da vreme prolazi i da je valjda neki mir i međusobni klik mnogo bitniji od samog fizičkog izgleda ili te famozne prošlosti.
Нема разочарења. Ствар је таква каква јесте.

А ти, неш"....

Nisam ni došao ovde da ebem bilo šta. Malo brate i mračiš sto opet ja razumem ukoliko si imao mračna iskustva pa trenutno to preovladava. Život ide dalje. Ne smeš da dozvolis da te prošlost definiše jer ti upravo to zameraš drugima.
То је оно што јесте. Ја се сваки дан сусрећем са тим и знам да је то тако.

Нема мрачења.

Јеси читала постове?
Naravno da nisam . Give me 1 dobar razlog što bih.:D
Жена радила све и свашта и отишла у Холандију. Тамо је нико не зна.
Nemoj da pričaš:eek:
Беже јер та прошлост није за показивање и похвалу.
Ok. To nije moj problem. Ko ima zašto neka bega slobodno

Odgovaram na uvodni post.
Мораш да читаш и оно између.
I dobro. Jesi li ti to lice?
Све се сазна. Тако смо ми сазнали за једну шта је радила у свом родном месту и шта још увек ради када оде тамо повремено. Дошао човек, све испричао. Она је индиректно признала све.

Мораш да читаш и оно између.
Nemam vremena
Све се сазна. Тако смо ми сазнали за једну шта је радила у свом родном месту и шта још увек ради када оде тамо повремено. Дошао човек, све испричао. Она је индиректно признала све.
Mene ne zanimaju treća lica. Čovek može da pobegne iz mesta ali od sebe ne može. Biće isti svuda . Pre ili kasnije

Читај. Лакше је сада на почетку, него касније када нарасте.
Mene ne zanimaju treća lica. Čovek može da pobegne iz mesta ali od sebe ne može. Biće isti svuda . Pre ili kasnije
Беже јер мисле да се неће сазнати шта је било на другом месту. То раде и када иду на путовања.

Нису сељаци глупи. Можда не знају да се изражавају као на француском двору или да глуме као у италијанској опери, али свакако знају основе живота.
Nije zbog izražavanja nego zbog postupaka. Ali neka je i gradski, isto je - ljubomora i posesivnost. Nepouzdanje u sopstvenu procenu i izbor i prebacivanje tereta na procenjivanog.

Ne može se neko uvek dobro proceniti na prvu, čak ni na drugu loptu, ima onih koje vešto kriju svoju prošlost, i nema tu nikakvog prebacivanja tereta.
ne mora ni da se procenjuje
kad tad ispričaće sama...

ja sam celu prošlost obrazložila na sitne komade.
i svi su ostali
nikom nije palo na pamet da me napušta zbog moje prošlosti

pitam se kakva to prošlost treba da bude da bi te neko odbacio kao nepodobnu.
stvarno?

ili kao što kaže krstaš
ne mora ona da mi kaže drugi će da pričaju.

muškarac koji želi da sazna nešto o ženi koju je odabrao iz čaršijskih tračeva...jbt skandalozno i ponižavajuće

nije ni čudo što je sam
on ispire mozak svakoj ženi da li je ikada imala vlažne snove - ako jeste onda nije dovoljno čedna za njega

Back