Ja sam imao "fetis" na udate u 20tim

Mislim to nam u društvu bila fora, pa moj drug je slomio nogu kad je skocio kroz prozor stana zbog muza.... mladost ludost.
Znaš onda sam mislio to nesto vau, ja sam j...č, iz ove perspektive, osetis se u neku ruku iskoristen, ne uvek, svaka je prica prica za sebe.
To sto si ti naveo se racuna u nekim situacijama, i te situacije postoje.
Al moji drugari i ja nismo bili dobri po pitanju zena, kao prvo, bili smo ekstremo nezreli, samo provod,provod i zezanje, i sve je bilo zezanje, pa tako i zene i njihova osecanja, bili smo ekstremno nagonima vodjeni, ekstremo plitki i povrsni, ektremno manipulativni i nazalost ekstremno atraktivni po mnogo cemu.
Ono cime se mnogi hvale, ja se kajem, i voleo bih da mogu da vratim vreme.
Eto npr gore navedena nije imala nikakve probleme u braku, ja sam taj koji je napravio problem, ja sam taj koji se trpao gde mu nije mesto.
Vidjao je u teretani i dopala mi se.
I sta cu, ja sve sto imam u arsenalu upotrebim, ukljucujuci i manipulacije ama bas sve, sve samo da joj se dopadnem, iz sebicnih razloga da je odvedem u krevet, tu se ona se branila dok je mogla, ali je pocela da oseca nesto prema meni, a ja nisam odustajao dok se nije prepustila.
Ja sam njoj poremetio zivot na neki nacin. Iako je ona rekla mogu samo da krivim sebe, a ne tebe.
Nista nije bilo neiskreno sa njene strane u vezi mene. Dok sam ja samo hteo da spavam sa njom, jednom i cao, al krenulo jednom pa opet i opet i zeznem samog sebe, zaljubim se. A nit sam ja hteo vezu i vezivanje, nit bi ona ostavila muza i dete tek tako, zbog cega? orgazama, pa znala je ona da meni vetar nosi glavu..
Na kraju smo se distancirali na neko vreme, jer je postalo toksicno, ja sam ljubomorisao, a ona se trudila balansirala, sto je crpelo energiju oboma.
Kasnije smo se sreli, i dogovorili da je najbolje da budemo prijatelji.
Naravno to se tako kaze, udalji smo se nakon toga. Al cujemo se ponekad, cestitamo rodjendane, praznike, i kad se sretnemo popijemo kafu.
Poenta price, to je moja proslost, iako nisam zena, sta? ne mogu obrisati gumicom, sta sad ni jedna ne treba da bude sa mnom jer sam ja bio pod navodnicima "svalercina" u 20tim. Zivot ide dalje, bolje i to, nego da podivljam u braku sa sta znam 45.
Ne vrti se sve oko seksa, sa osobom se povezes na na vise nivoa, seks dodje kao dezert.