Opušteno, video sam. Razumem to strah od odbijanja, i ponizenja, al mislim da ce svaka normalana zena na lep nacin reci da nije zainteresovana, isto tako uvek mozes prici indirektno, zapoceti razgovor u vezi necega, i polako ako vidis da ima smisla, skrenuti vodenicu, ako ne zavrsis razgovor. I pozdravis se.
Ne mora ona uvek znati koje su tvoje namere, nek se kuva

Svako ima neki svoj fazon.
Sto se tice nocnih izlazaka, sta znam, dobro za seks na vece, za ozbiljnu vezu moze, al ne mislim da je najbolja opcija. Sad ovo za brata, druga, decka u vecini slucajeva je bezbedno

Al ispricacu ti kad umalo batina nisam dobio, ima vise od 10 godina, ja i dva druga isli sa neke Slave, nas dvojica razvaljeni od zivota, treci je bio ok. I kao ajd jedemo giros, a ono prejeli se na Slavi, al sta pijana glava zna, i momak i devojka ispred nas cekaju giros, dodjem ja liku kao pomeri se, i kazem devojci svidjas mi se , daj broj , ovaj drug sto je isto bio cuga se smeje, lik vec krenuo na mene, ovaj treci ga zaustavi kao izvini molim te vidis da ne zna gde udara, i odvuce me

Sad kad se setim, u zemlju bih od stida propao. Mladost ludost.
Pa dobro izlaze u gupama i? jos bolje, veci izbor. Mi smo jednom prisli na moru nekim Čehinjama, ksalili se, kao aj sto debilnije da pridjemo, i drug pridje i kaze na engleskom, devojke mi bi da vam pridjemo, ali ne znamo kako ...i sprdnja, blejali posle s njima non stop
Sto se tice, zlostavljana, iskreno nije to tako retko, bar po onome sto ja cujem, znam gomilu devojaka koje su dozivele razne neprijatnosti,a znam i devojku koja je bila silovana, kao o devoku koju je lik progonio
Al me nahvali postidecu se

Fizicki izgled samo privuce na prvu, ako nema nista drugo, plicak. Vazi za oba pola.
A ovo drugo se moze nauciti, a i fizicki izgled se moze doterati uz malo truda,teretana
plus ishrana, frizurica, brada, lepo občacenje
Al kad uzmes moje drustvo, ima i lepsih, i zgodnijih i pametnijih od mene, kao i onih sto su objektivno ruzni. Al svako ima neke kvalite, i uopste nema pravila, ajd sad se vec dosta ozenilo, al kad smo bili mladji uvek se neko nekoj svidjao, sta znam, tipa raspituje se moja drugarica za tebe itd banalan primer.. slicno.
Bitno je samo kretati se medju ljudima kao sto si rekao, pa se svasta izrodi. A to bar nije tesko.
Tako da svako moze na sebi da radi da bude nabolja verzija sebe, posle sve dodje samo od sebe ukčjucujuci i zene. Zadovoljan covek sve moze.