крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Али за нас не вреде иста мерила...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jebesh taj izbor između bivše i buduće droljeAl poeta je da svako ima neku proslost, kakva god bila, ovakva ili onakva, eto hipoteticki, ja neku volim, pa nije njen zivot poceo sa mnom.
Eto pomenuta, bila klinka, glupirala, pa se posle se opametila, sazrela, i sta, ne moze gumicom obrisati proslost. Mada veca ti je sansa da ti ta bude verna, nego neka nevina.
Ja sam bio sa jednom koja mi rekla da sam joj drugi. Ja tek posle saznao da sam bio drugi tog vikenda.Jednim eventualno dvojicom. To eventualno vec baca sumlju.![]()
Pa ok, sta joj znaci onda to eventualno? Valjda znas da li si imao seks sa nekim ili ne.Све је описала. Понаша се као да није имала више људи. Осети се. Плаши се разних ствари, није сигурна итд.
Znači ne možeš baš u tim godinama i sa tim teretom koji i ti imaš da sad nešto preterano izvoljevaš.Треба.
Neverovatne su.Ja sam bio sa jednom koja mi rekla da sam joj drugi. Ja tek posle saznao da sam bio drugi tog vikenda."Ti si mi drugi" je verovatno najgluplja stvar koju ženska osoba moze da izjavi. Pritom nisam je ni pitao koji sam po redu već sama krenula valjda po automatizmu da mi priča.
![]()
A sa koliko si ti žena bio i da li smatraš da i tebi treba da se sudi za tvoje loše procene? Da li smatraš da ti se umanjila vrednost ukoliko si imao loše odabire?
E bukvalno krenula sa tom pričom sama posle seksa. Kako mi je mnogo veliki, kako sam joj drugi itd. Ona u tom trenutku imala 28-29 godina. Znači prsotina. Smirio sam se odmah i ohladio od nje čak i za kres varijantu. Reko sebi nemoj da se ponizavam više sa ovom i njenim glupim pričama.Neverovatne su.
A kako uopšte znas sta volis i zelis ako ne probas?Није тачно. Ево управо причамо о људи који се нису глупирали и који се нису разваљивали.
Ima i njih da, kao sto rekoh 100 ljudi 100 cudi.Шта ћемо са њима?
Jbga, obicno ih sestre ili "najbolje" drugarice savetuju tim forama. Kao budi frik, videces. Ako zapali, mora da je zbog frizure. Jesam ti rekla!E bukvalno krenula sa tom pričom sama posle seksa. Kako mi je mnogo veliki, kako sam joj drugi itd. Ona u tom trenutku imala 28-29 godina. Znači prsotina. Smirio sam se odmah i ohladio od nje čak i za kres varijantu. Reko sebi nemoj da se ponizavam više sa ovom i njenim glupim pričama.![]()
Ne smeta ni meni osuda. Mada me neki put malo sramota u kakva sam se sranja uvaljivao.
iskreno, poznavajuci drolje i "fine" nema ti tu garancija. Ko ce varati taj ce varati, tu nista ne mozesjebesh taj izbor između bivše i buduće drolje
Brate razumem ja da je sa 29 godina imala mnogo više od dva. Nisam ni razmisljao o tome dok nije krenula da lupeta. Nisam glup i nisam je odveo u krevet jer sam cenio sa koliko je bila nego proradila neka hemija i potreba neka prirodna. Svidela mi se i hteo sam da je bre ebem. Ne znam odkud joj tako glupa ideja da lupeta kako sam joj drugi iz čista mira. Prosto me ohladila tom pričom u momentu. Nismo odmakli ni od prvog seksa a ona nešto pokušava babskim pričama da digne sebi vrednost. Mislim ono odveo sam je u krevet posle prvog izlaska i sad ona meni pokušala da prodaje priču. Da je ćutala bolje bi prošla sigurno.Jbga, obicno ih sestre ili "najbolje" drugarice savetuju tim forama. Kao budi frik, videces. Ako zapali, mora da je zbog frizure. Jesam ti rekla!
To propitivanje nije baš normalno niti uporedivo sa autom. Ja razumem da ti ne ogovara osoba koja je imala burnu prošlost, u smislu energije, pogleda na veze, seks, otvorenost, vezivanje...ali to se jednostavno vidi odmah. Samo krajnje nesigurna osoba (ili socijalno neinteligentna) ima potrebu da ispituje i sve zna.Све више слушам о томе како нема везе шта си био, него шта си данас и шта ћеш бити сутра. Није битно шта је неко радио јуче и "одакле ти право да копаш по нечијој прошлости". Као да треба да прихватиш нешто и да се не питаш шта је било пре.
Кад човек оде на Бубањ поток, на ауто-отпад или појединачно да купује од другог човека, увек пита колико је ауто прешао, ко је све возио, где се возио, тражи сервисну књигу, неки папир. Исто, само још детаљније се тражи када се продаје авион, локомотива, радна машина или брод. Када идете да се запослите, питају вас где сте радили пре, што сте дали отказ, да ли су вас отпустили, на којим пословима сте радили, ко вам је био руководилац, да ли знате овог или оног, а да не причам о проверама и условима када се запошљавате у војсци, полицији или неком другом органу. Ако купујете стан или кућу, проверавате прво у катастру да ли има хипотеку, неку забрану, оптерећење, забележбу, а онда гледате шта је рађено у стану, ко је ту живео и за шта га је користио.
Само није битно и није пристојно да се пита са ким је жена била и шта је радила, а са њом сутра треба да делиш кревет, оброк, кухињу, купатило, целу имовину. Треба да ти рађа децу, да брине о њима и да их заједно са тобом изведе на пут.
Кад се човек мало боље удуби, види да све то што се дешавало некада, било било јуче, било пре сто година, оставља трајне последице и трагове и да све те приче и убеђивања како нема везе шта се дешавало раније, нису тачне. Ту су неки људи који се повремено појављују, јављају, зову, бивтствују, било јавно, било прикривено. Предмети по кући на видном месту или негде сакривени, поклони од ко зна кога. Фотографије, снимци, касете. Поред тога, реакције на неке ствари, неке догађаје, окидачи, флешеви, цимови, тикови. Хиљаду и једна ствар који видиш само површно.
И све то иде и даље и само се скупља и никада не нестаје.
A dobro jbga, ne preterano bistra devojka, lose te procenila i oladila te. I ovako nam je okruzenje napucano idejama o ljubavi i ludilima, seks je tabu, ima takvih zena koliko hoces. Mene licno smore. Oladi me da izgubim zelju i obicno kazem: e aj ne kenyay pliz, hajde da uzivamo ili da stajemo?Brate razumem ja da je sa 29 godina imala mnogo više od dva. Nisam ni razmisljao o tome dok nije krenula da lupeta. Nisam glup i nisam je odveo u krevet jer sam cenio sa koliko je bila nego proradila neka hemija i potreba neka prirodna. Svidela mi se i hteo sam da je bre ebem. Ne znam odkud joj tako glupa ideja da lupeta kako sam joj drugi iz čista mira. Prosto me ohladila tom pričom u momentu. Nismo odmakli ni od prvog seksa a ona nešto pokušava babskim pričama da digne sebi vrednost. Mislim ono odveo sam je u krevet posle prvog izlaska i sad ona meni pokušala da prodaje priču. Da je ćutala bolje bi prošla sigurno.
Kad muškarac hoće da kopa , bolje da se lati motike. Prvo korisno je , izdefinisaće mišiće , a drugo um mu se razbistri pa spoznaje tipa da je osoba celovito biće koje ima prošlost , sadašnjost i imaće budućnost - sve to dođe normalno. Um mu ne zaokupiraju trivijalnosti.Све више слушам о томе како нема везе шта си био, него шта си данас и шта ћеш бити сутра. Није битно шта је неко радио јуче и "одакле ти право да копаш по нечијој прошлости". Као да треба да прихватиш нешто и да се не питаш шта је било пре.
Кад човек оде на Бубањ поток, на ауто-отпад или појединачно да купује од другог човека, увек пита колико је ауто прешао, ко је све возио, где се возио, тражи сервисну књигу, неки папир. Исто, само још детаљније се тражи када се продаје авион, локомотива, радна машина или брод. Када идете да се запослите, питају вас где сте радили пре, што сте дали отказ, да ли су вас отпустили, на којим пословима сте радили, ко вам је био руководилац, да ли знате овог или оног, а да не причам о проверама и условима када се запошљавате у војсци, полицији или неком другом органу. Ако купујете стан или кућу, проверавате прво у катастру да ли има хипотеку, неку забрану, оптерећење, забележбу, а онда гледате шта је рађено у стану, ко је ту живео и за шта га је користио.
Само није битно и није пристојно да се пита са ким је жена била и шта је радила, а са њом сутра треба да делиш кревет, оброк, кухињу, купатило, целу имовину. Треба да ти рађа децу, да брине о њима и да их заједно са тобом изведе на пут.
Кад се човек мало боље удуби, види да све то што се дешавало некада, било било јуче, било пре сто година, оставља трајне последице и трагове и да све те приче и убеђивања како нема везе шта се дешавало раније, нису тачне. Ту су неки људи који се повремено појављују, јављају, зову, бивтствују, било јавно, било прикривено. Предмети по кући на видном месту или негде сакривени, поклони од ко зна кога. Фотографије, снимци, касете. Поред тога, реакције на неке ствари, неке догађаје, окидачи, флешеви, цимови, тикови. Хиљаду и једна ствар који видиш само површно.
И све то иде и даље и само се скупља и никада не нестаје.
ja razumem o cemu on govori, al generalno takav pristup stvara toksičnost u startuKad muškarac hoće da kopa , bolje da se lati motike. Prvo korisno je , izdefinisaće mišiće , a drugo um mu se razbistri pa spoznaje tipa da je osoba celovito biće koje ima prošlost , sadašnjost i imaće budućnost - sve to dođe normalno. Um mu ne zaokupiraju trivijalnosti.
ja ne razumem o čemu govorija razumem o cemu on govori, al generalno takav pristup stvara toksičnost u startu
pa dobro, ni ja u potpunostija ne razumem o čemu govori
To iz perspektive žene što nije i naša perspektivaSve zavisi šta. Ako je nekog stvarno volela, to može da znači da je sposobna da voli, da se daje i ukoliko je to prošlo i tebe sada voli, ne treba kopati po tome, ok je pitati o tome zašto nije uspelo itd, ali osoba može zaista da voli više puta.
Drugo je pitanje karaktera. To se zaista ne menja. Sve što ukazuje na loš karakter treba ispitati.
Ok . Ne razumem samo što bi to nas trebalo da zanima.pa dobro, ni ja u potpunostial valjda kako zene kriju proslost, ne mogu da vole dvaput, i tako nesto
Ne znam meni su se uvek otvarale, o proslosti. I bez da pitam, a i ja sam radoznao pa svasta iskopam sto me zanima.Sve zavisi šta. Ako je nekog stvarno volela, to može da znači da je sposobna da voli, da se daje i ukoliko je to prošlo i tebe sada voli, ne treba kopati po tome, ok je pitati o tome zašto nije uspelo itd, ali osoba može zaista da voli više puta.
Drugo je pitanje karaktera. To se zaista ne menja. Sve što ukazuje na loš karakter treba ispitati.
Кад жена хоће да дроби, боље да узме бајат хлеб у руке и нека га убацује лонац са млеком. Барем се направи попара.Kad muškarac hoće da kopa , bolje da se lati motike. Prvo korisno je , izdefinisaće mišiće , a drugo um mu se razbistri pa spoznaje tipa da je osoba celovito biće koje ima prošlost , sadašnjost i imaće budućnost - sve to dođe normalno. Um mu ne zaokupiraju trivijalnosti.