Jeste postoje problemi,ali ja licno mislim da te probleme ne mozemo resiti sami jednostavno tako sto cemo sesti i zapoceti razgovor na tu temu.Jeste mi se mozemo skupiti,ali nas ce lako prevejani matorci
pokopati.Pa da je stanje u drzavi drugacije ne bi bilo toliko droge na savkom cosku.Naprimer, treba napraviti takav zakon da se zatvorom kaznjava i upotrebe droge,a ne samo prodaja.Dobro mozda je to danalan i glup primer(a mozda i nije)ali hocu da kazem da su ti problemi duboko urasli(ovo je malo metaforicno) i da ih treba iscupati iz korena, a koreni su duboko.Mozda mozemo poceti da se individualno borimo, svako za svoje dobro,ali opet postoje oni nezreli i povodljivi tinejdzeri koji ce prihvatiti svaku cenu da ispadnu neko i nesto u drustvu.Medjutim oni su toliko nezreli da smatraju da su pusenje vutre ,naljivanje alkoholom i ostale stavri ustvari dokaz njihove zrelosti.U potpunosti se slazem da sve potice iz doma, roditeljske kuce.I nisu to nikakve fraze, vec je zaista tako,jer 100% nece ono dete koje je dobro vaspitano,koje je nauceno sta je dobro a sta lose za njega,koje ima odlicne odnose sa roditeljima posegnuti za drogom ili alkoholom ili prostitucijom.
Hm...bas me je nadahnula ova tema,mozda i napisem neku knjigu o ovome...