I
iXena
Gost
Tinejdzeri koji zive danas,pod ovakvim okolnostima, cesto a takodje vrlo lako mogu zalutaju i da se pretvore u lose ljude.Mislim da je zbog toga potrebana podrska porodice i drustva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A u koju ti to osnovnu skolu ides?iXena:U ala je tebi recnik......No nema veze sad to s ovom temom.Potpuno je to tacno,svaka pojedinost iz toga,al ti mora da si neka mracna licnost.U mojoj skoli jos osnovnoj ima toliko prostitucije,droge,pica,pusenja.Jednostavno se gusis pa cak je bilo i navodnih slucajeva trudnoce.Zato da zaboravimo mi sve lijepe stvari vratimo se STVARNOSTI.
DUM VIVIMUS,SPERAMUS.Lik:ako cemo da nastavimo da se gadjamo "zobarskim izrekama" evo vam jos jedne "od nade se ne zivi, od rada ako imas srece radis". specijalno "modifikovana" za SCG uslove.
Rebel:Cestitam svima na fantasicno prepisanim clancima iz tamo nekih teen magazina,a posebno onima koji su iste modifikovali(jer znam da je za to trebalo mnogo truda i intelektualnog napora).
Da li je moguce da je neko iz osnovne skole(citajETE) toliko zabrinut zbog "teske situacije",da sada lupa glavu trazeci nacin da to promeni?(pazi
ETE-osnovna skola)