Nixxx
Poznat
- Poruka
- 7.450
Па ајде бануј ме!  Мојне ту да користиш реч бановање кад немаш ама баш никаквог овлашћења за то, тако да оно ћао... Текст иначе није буђав већ погађа равно у срж, а можда си се ти само увредио јер помиње ДС, Коштуницу и ту остало багру, које си вероватно симпатизер... Прим. прев. је из простог разлога што преводим његове речи на нормалан језик јер оно реално не би га извалило пола вас овде. Прим. аут. нисам ставио зато што нисам аутор песме...
 Мојне ту да користиш реч бановање кад немаш ама баш никаквог овлашћења за то, тако да оно ћао... Текст иначе није буђав већ погађа равно у срж, а можда си се ти само увредио јер помиње ДС, Коштуницу и ту остало багру, које си вероватно симпатизер... Прим. прев. је из простог разлога што преводим његове речи на нормалан језик јер оно реално не би га извалило пола вас овде. Прим. аут. нисам ставио зато што нисам аутор песме... 
И питање за тебе, који ***** ти сад овде мене коментаришеш, кад те текст не дотиче!? Изволи прескочи га, а Кееп ако хоће нека га избрише, немам ништа против јер он је модератор, а ти си обичан корисник као и ја...

Мојне ту да користиш реч бановање кад немаш ама баш никаквог овлашћења за то, тако да оно ћао... Текст иначе није буђав већ погађа равно у срж, а можда си се ти само увредио јер помиње ДС, Коштуницу и ту остало багру, које си вероватно симпатизер... Прим. прев. је из простог разлога што преводим његове речи на нормалан језик јер оно реално не би га извалило пола вас овде. Прим. аут. нисам ставио зато што нисам аутор песме...
 Мојне ту да користиш реч бановање кад немаш ама баш никаквог овлашћења за то, тако да оно ћао... Текст иначе није буђав већ погађа равно у срж, а можда си се ти само увредио јер помиње ДС, Коштуницу и ту остало багру, које си вероватно симпатизер... Прим. прев. је из простог разлога што преводим његове речи на нормалан језик јер оно реално не би га извалило пола вас овде. Прим. аут. нисам ставио зато што нисам аутор песме... И питање за тебе, који ***** ти сад овде мене коментаришеш, кад те текст не дотиче!? Изволи прескочи га, а Кееп ако хоће нека га избрише, немам ништа против јер он је модератор, а ти си обичан корисник као и ја...

aj vazhi....kako dubokoumno...ou jea...:rolleyes:
 aj vazhi....kako dubokoumno...ou jea...:rolleyes: