gost 124731
Legenda
- Poruka
- 63.526
Olivera, drago mi je.....
imam ja jednu drugaricu, završila medicinu,
a zove se olja.
pa vi vidite da l' valja imati zvanje doktora.
zamislite šta piše na diplomi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Olivera, drago mi je.....
a-ha...ti znači voliš "mehanizme"...![]()
imam ja jednu drugaricu, završila medicinu,
a zove se olja.
pa vi vidite da l' valja imati zvanje doktora.
zamislite šta piše na diplomi.![]()
karakterna osobina??/
![]()
Kakve mehanizme?![]()
Znam devojku koja je u dnu stomaka ili ti preko pocetka vagine ili najpreciznije preko venerinog breg istetovirala PARTIZAN. Pa sad kako bi to uticalo na vasu seksualnu zelju? Za devojke isto to samo preko kite
to je tip tetovaže koji menja oblik, u zavisnosti od položaja mesta na kome je istetovirana...
...recimo biceps i tetovaža zupčanika...kako stežeš i opuštaš mišić, čini se kao da se zupčanici pokreću...
to je tip tetovaže koji menja oblik, u zavisnosti od položaja mesta na kome je istetovirana...
...recimo biceps i tetovaža zupčanika...kako stežeš i opuštaš mišić, čini se kao da se zupčanici pokreću...
e da,da dodam. jedan,pa, ''poznanik'' je znao decka koji je imao istetoviranog Isusa u bojama partizana preko celih ledja...![]()
pa, definitivno se ne bih sexala sa ludakom koji je istetovirao tuki, pa da mu na njemu i pise "malavelika je najkul riba na forumu krstarice"Znam devojku koja je u dnu stomaka ili ti preko pocetka vagine ili najpreciznije preko venerinog breg istetovirala PARTIZAN. Pa sad kako bi to uticalo na vasu seksualnu zelju? Za devojke isto to samo preko kite
probaj s ovim:
![]()
Brajane..........dosadan si
ja vrlo retko kazem to ovako suvo, ali danas za tebe zaista ne iznalazim drugacije reci kojima bih rekla ovako jednostavnu istinu
zaobidji me
Znam devojku koja je u dnu stomaka ili ti preko pocetka vagine ili najpreciznije preko venerinog breg istetovirala PARTIZAN. Pa sad kako bi to uticalo na vasu seksualnu zelju? Za devojke isto to samo preko kite
odsekla bi mu ga iz momenta
onda bi mu na sred cela istetovirala- zvezda.
i takvog bih ga pustila medj ljude.
Još jedan član Obraza i pokreta 1389
povuci ovo
ja sam zvezdasica...postavila bih ga na keca![]()
![]()