GreenFairy
Aktivan član
- Poruka
- 1.631
Znam devojku koja je u dnu stomaka ili ti preko pocetka vagine ili najpreciznije preko venerinog breg istetovirala PARTIZAN. Pa sad kako bi to uticalo na vasu seksualnu zelju? Za devojke isto to samo preko kite
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam devojku koja je u dnu stomaka ili ti preko pocetka vagine ili najpreciznije preko venerinog breg istetovirala PARTIZAN. Pa sad kako bi to uticalo na vasu seksualnu zelju? Za devojke isto to samo preko kite
trebo da istetovira Damba...
da sam žensko, istetoviro bi neku zver sa velikim i oštrim zubima oko rupice...pa nek meće ako ima muda...
To ona zato što zvezdaši vole da karaju grobare...
PU PRVI!
Dok se ne bi digao čudila bih se što piše ZAN.... a posle bih se obradovala kad bih videla PARTIZAN... samo bi mi bilo krivo ako se ne bih zadesila u crno-belom vešu...
A zamisli da piše CRV ... pa nikako da se digne
to aminujem samo ako je u drugom pravcu pisano... i posle malo muke vidim da je CRVENKAPA u pitanju..
to aminujem samo ako je u drugom pravcu pisano... i posle malo muke vidim da je CRVENKAPA u pitanju..
Dok se ne bi digao čudila bih se što piše ZAN.... a posle bih se obradovala kad bih videla PARTIZAN... samo bi mi bilo krivo ako se ne bih zadesila u crno-belom vešu...
Ako crvenkapa vozi Tam 110 sa one teme nema šta da brineili ako imas srece
CRVENKAPU NAPAO VUK DOK JE SETALA SUMOM
Ako crvenkapa vozi Tam 110 sa one teme nema šta da brine
ili ako imas srece
ili ako imas srece
Znaš li ti kad je kod onog pisalo OLJA, pa htela žena da ga ubije dok nije videla da piše BITKA KOD KONSTANTINOPOLJA...
Znaš li ti kad je kod onog pisalo OLJA, pa htela žena da ga ubije dok nije videla da piše BITKA KOD KONSTANTINOPOLJA...