Samsonight
Elita
- Poruka
- 16.228
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Да ти купимо за рођенданImam već duže vreme ideju za jednu malu tetovažu
Znam i gde bih
Će vidimo
MAČAK-što TO SE MOJE VOJskE TIČE-PROLAziš!!!"
Пази, имамо и једну која их уклања, буквално можемо као на табли кредом

Ma to su zamaskirani Reptilijanci.Taj koji istetovira celu ruku, uglavnom se ne zaustavi, nego ode to na vrat, nogu...
Nemam tetovaže i nikada se ne bih tetovirao, na drugima može biti lepo videti neku, ali kao što kažeš danas je to postalo trend, retko ko ih nema.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Seksi ili ne, nemam pojma, zavisi. Nemam tetovažu, ali poslednjih meseci razmišljam o jednoj, diskretnoj, svedenoj, koja meni ima značenje i smisao. Šta će biti, videćemo.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Tzv. tuneli.a oni sto napave rupu u uvetu koja li je muka njih naterala
Sveti Georgije ubiva đavola.... Laserom.Istina. Tip istetovirao djavola, ali nakon 15-ak godina docrtao sv. Georgija kako ga probada kopljem.
Moderna umetnost.Sveti Georgije ubiva đavola.... Laserom.
Jesu mu s dupeta presadiliTzv. tuneli.
Pa kasnije moraš na operativni zahvat.
![]()
Iako, ovom liku su čak odlično sanirali.

Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Ide prijava za ovo!opasno da mi ide na rac.![]()
Sramota je kako se izražava. Džaba čitaš knjige @BaudrillardIde prijava za ovo!