Tetovaže - seksi ili ne?

Kao što naslov kaže - šta kažete vi?

Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Neke da, neke ne. Zavisi ko radi i gde mu se nalaze. Nekim curama strava stoji na nekim mestima. Prošle godine sam bio u nekoj sex varijanti sa ženom 50+. Skroz istetovirana sa pirsinzima kroz bradavice i oko "žbuna", ali joj nekako dobro išlo uz nju. Bila mi baš seksi. A opet, znam jednu baš mladu devojku. Ima neke male bezveze tetovaže razbacane po telu. Deluje mi prljavo.

Poslednja izmena:
sta drugo da znače kad neko skrnavi svoje telo. Stavi se u mozak tetovirane individue, pre no što se tetovira šta mu kroz glavu prolazi i zašto preduzima taj korak i želi da ima sličicu na svom telu. Da privuče paznju, da se bolje oseča zbog toga. Misli da njegovo telo nije dovoljno lepo pa mu treba ta slika da ga ulepša. Sad znaš zašto. Poyy
Jbg, zašto se sisamo, brijemo na friz, nosimo minđuše, oblačimo odeću uopšte. ..? 🤨

p to je jos gore. Bolje da istetovira neku zmijetinu ako je finjak, nego da jos docrtava cvece, drvece i prolece na sebe.

Evo ti zmijetina na finoj guzi 😂

Ali meni je ovo previše, nisam tog ukusa. Skinula sa insta ovog tatu majstora kod kojeg sam išla. Previše mi jako i ta zmija plaši, barem mene

1034.jpg

U Beogradu sve tetovirano, kad odeš na lido ne smeš da se skineš beo....blješti u oči narodu... :)
Dobro. Ja razumem sve.
Nego ne bih da razocaram majku i moje.
U mene se ulaze kes, vreme, sa mnom se radilo da nikad u zivotu ne budem bitanga nego domacin. Najjaci pojedinci koje poznajem nisu tetovirani, ne drogiraju se, a pojedini nisu nikad ni alkohol probali.
Jbg, hocemo da budemo muzjaci, krsni srpski domacini ili neke tetovirane zatvorske tetke. Vrlo je to, pipava stvar 🤣

Bez namere da uvredim nekog, volim lepe tet, ne volim na sebi. Ali i vi ljudi opredelimo se kao drustvo koju pricu furamo. U vreme praznika svi bi pravim putem pokajanja, svetosavskom stazom, put jerusalima. pojede se pecenje zaborave se praznici i opet mafijamo.

Nismo slozni. 🤣

Dobro. Ja razumem sve.
Nego ne bih da razocaram majku i moje.
U mene se ulaze kes, vreme, sa mnom se radilo da nikad u zivotu ne budem bitanga nego domacin. Najjaci pojedinci koje poznajem nisu tetovirani, ne drogiraju se, a pojedini nisu nikad ni alkohol probali.
Jbg, hocemo da budemo muzjaci, krsni srpski domacini ili neke tetovirane zatvorske tetke. Vrlo je to, pipava stvar 🤣

Bez namere da uvredim nekog, volim lepe tet, ne volim na sebi. Ali i vi ljudi opredelimo se kao drustvo koju pricu furamo. U vreme praznika svi bi pravim putem pokajanja, svetosavskom stazom, put jerusalima. pojede se pecenje zaborave se praznici i opet mafijamo.

Nismo slozni. 🤣
Kinezi sve prave :) pa i tetovaže za vikend...

Jbg, zašto se sisamo, brijemo na friz, nosimo minđuše, oblačimo odeću uopšte. ..? 🤨
То је deo lične higijene pojedinca, sem minđuša koje su iključivo kozmetički sastavni deo uveta ženskog bića još od rane mladosti kad mladunče napuni 1g otprilike. Oblačimo se da ne bi umrli od zime jer je čovek stvorenje koje nije stvoreno za uslove života na ovoj planeti pa mora svoj mozak da koristi na načine da preživi u ovim surovim uslovima za ljucko biće. Da, tetovaža je hir, kompleks individue koja je nezadovoljna svojim izgledom, kompleks niže vrednosti. Tetovaža ti ne diže cenu. Ali jbg ti se kao osećaš bolje kad krneš sliku na kožu.

То је deo lične higijene pojedinca, sem minđuša koje su iključivo kozmetički sastavni deo uveta ženskog bića još od rane mladosti kad mladunče napuni 1g otprilike. Oblačimo se da ne bi umrli od zime jer je čovek stvorenje koje nije stvoreno za uslove života na ovoj planeti pa mora svoj mozak da koristi na načine da preživi u ovim surovim uslovima za ljucko biće. Da, tetovaža je hir, kompleks individue koja je nezadovoljna svojim izgledom, kompleks niže vrednosti. Tetovaža ti ne diže cenu. Ali jbg ti se kao osećaš bolje kad krneš sliku na kožu.
What a bunch of crap...

u 99% slucajeva nije ni lepo ni sexi.sto kaze duci-izsarani su kao vrata od javnog wc.obicno pomodarstvo.jadno.znam likove koji imaju one tzv rukave, istetovirane cele ruke, to kad se gleda iz daljine ne razaznaje se skoro nista naravno ali kad pridjes i pogledas vidis da su tu uvek neke zvezdice, sidro, dzoker i tako neke gluposti.prosto je nacrtano po nekom sablonu koji je popularan.jad i beda.kad vidim takvu osobu znam da je tupava nema sta da pricam sa njom odmah se po tome vidi.samo gluperda moze da uradi tako nesto

Da li pročitao deo "diskretna" u mom postu? Na stranu što je reč o tome šta mislimo o tetovažama i na drugima i da li nam je to sexi. Nigde nagoveštaja da bih sebi uradila, recimo ;)
dugo dugo mi se svidjala tetovirana guzata influenserka. Cvetni motivi, crvene tet. Lepo. Odmereno. Ali ona izgubi svaku vrednost kad vidis devojku kojoj samo rumenilo na licu lepse stoji nego sve njene tet, svi cucnjevi i sva dupeta ovog sveta.

Salim se sa tobom. Znas da se salim. 😇🥰

Back