Tetovaže - seksi ili ne?

Isk meni je to robijaski, narkomanski.

Ulazem decenije u trening i da se sad tetoviram zato sto je to ponekome privlacno. Ne lepis jeftine nalepnice na ferari.

To je do kucnog vaspitanja. To poneses iz kuce.

Svi cemo verovatno imati unuke. Zamisli nasu random ili redom forumasicu koja npr postane baba. Letnji dan. Tetovirana baba seta svoju unuku, krenuli su po sladoled. Babi ispali zubi, kosa opala od farbanja i peglanja, vezana je marama, tetovaza ostroga, cigara u usta i pegla gradom drzeci unuku za ruku. I kad te unuka pita baba kakvi su ovo leptiri, ruze, Ostrog i sveci. Baba ne zna sta da odgovori, htela sam da budem sex simbol to je los odg malom detetu...

Baba uvuce dim od pola cigarete u pluca i odgovara jedino sto ima smisla...

Ljubi te baba, baba je bila u jakuzama kad je bila mlada i luda.

Jbg koza se zbrcka, koliko god tetovaza izgleda fensi u nekom trenitku za npr 10 20 godina postaje zborani krompir nejasnih ivica, tekstura.

Podrzavam, ako je tebi lepo tetoviraj se, ako ce ti to dati snagu da izadjes iz teskog zivotnog perioda. Ima lepih tet. Ima umetnickih dela. Volim i ja da vidim lepu tetovazu. Ali samo da vidim.

Ulazem decenije u trening i da se sad tetoviram zato sto je to ponekome privlacno. Ne lepis jeftine nalepnice na ferari.

Svi cemo verovatno imati unuke. Zamisli nasu random ili redom forumasicu koja npr postane baba. Letnji dan. Tetovirana baba seta svoju unuku, krenuli su po sladoled. Babi ispali zubi, kosa opala od farbanja i peglanja, vezana je marama, tetovaza ostroga, cigara u usta i pegla gradom drzeci unuku za ruku. I kad te unuka pita baba kakvi su ovo leptiri, ruze, Ostrog i sveci. Baba ne zna sta da odgovori, htela sam da budem sex simbol to je los odg malom detetu...

Jbg koza se zbrcka, koliko god tetovaza izgleda fensi u nekom trenitku za npr 10 20 godina postaje zborani krompir nejasnih ivica, tekstura.

Podrzavam, ako je tebi lepo tetoviraj se, ako ce ti to dati snagu da izadjes iz teskog zivotnog perioda. Ima lepih tet. Ima umetnickih dela. Volim i ja da vidim lepu tetovazu. Ali samo da vidim.
Jedva čekam da vidim da milenijalsi sa svojim tetovažama i pirsinzima postanu današnja silent generation. Bićemo mnogo kul babe i dede 😎

Kao što naslov kaže - šta kažete vi?

Sve zavisi, može da bude sexi i obrnuto. Sve zavisi koliko osoba ima ukusa i mere.

To je isto kao i oblačenje i frizure, pa neka osoba može da izgleda drugačije u zavisnosti od stila. Samo što kod oblačenja i frizura možeš da menjaš, ovde je to malo teže. Zato ima i veliki broj zajeba. Ko nije siguran u ono što radi, bolje da ne rizikuje.

Primetio sam da je to sve jaci trend, pogotovu kod danasnjih mladih. Licno ne bih radio, jer nemam lepo telo za to.
Sta znam, pali me da vidim lepi i diskretniji tet na nekoj lepoj i mladoj devojci, ali ona neka se misli kako ce joj ti crtezi izgledati kada dodje u moje ili starije godine, kada se koza bude neminovno promenila.
Upravo ne kod danas mladih.
Više je bilo aktuelno devedesetih...

Jedva čekam da vidim da milenijalsi sa svojim tetovažama i pirsinzima postanu današnja silent generation. Bićemo mnogo kul babe i dede 😎
Nece se to u Srbiji primiti. Tetovirana su uglavnom deca iz rasturenih i disfunkcionalnih porodica kakvih je mnogo, previse. Ali ima porodica koje su za primer drustvu.

Meni je zao npr sto su poceli na kucnim slavama nakon sto zavrte kolac odlaze do toaleta u manjim grupama da zavrte buxnu, ili da usmrkaju brasno u surlu. To je poraz. Znas li sta su sodoma i gomora. Gradovi iz biblije koji su kaznjeni zbog grehova.

Nznm, polazim od toga da ovde vrednujemo prave vrednosti. Evo ima srpskih tradicionalista, nacionalista, patriota na forumu pa nek napisu i oni sta misle. Ja tetoviranu gledam da ne pogledam, ako je pogledam ona sluzi samo za jednu stvar*.

Ali nemam nista protiv njih. Ranije sam imao protiv njih lopatu ali je puklo drzalje izdrzljivi su.

(*jedna vrlo kruta stvar prim. prev.)

Nece se to u Srbiji primiti. Tetovirana su uglavnom deca iz rasturenih i disfunkcionalnih porodica kakvih je mnogo, previse. Ali ima porodica koje su za primer drustvu.

Meni je zao npr sto su poceli na kucnim slavama nakon sto zavrte kolac odlaze do toaleta u manjim grupama da zavrte buxnu, ili da usmrkaju brasno u surlu. To je poraz. Znas li sta su sodoma i gomora. Gradovi iz biblije koji su kaznjeni zbog grehova.

Nznm, polazim od toga da ovde vrednujemo prave vrednosti. Evo imam srpskih tradicionalista, nacionalista, patriota na forumu pa nek napisu i oni sta misle. Ja tetoviranu gledam da ne pogledam, ako je pogledam ona sluzi samo za jednu stvar*.

Ali nemam nista protiv njih. Ranije sam imao protiv njih lopatu ali je puklo drzalje izdrzljivi su.

(*jedna vrlo kruta stvar prim. prev.)
a dje ti živiš?

Meni je pre to, ne bih da lepim nalepnice na moje telou. Jedino sto imam neke oziljke, to bih da prekrijem a opet razmisljam ako stavim tetovazu bice jos gore.

Upravo ne kod danas mladih.
Više je bilo aktuelno devedesetih...

Nisam siguran bas.
Doduse, ja sam devedestih bio tinejdzer u provinciji, ali stvarno se ne secam da su se tetovaze toliko primecivale na mladim ljudima kao danas.
Posle, kada sam sluzio vojni rok i kada sam neposredno mogao da primetim te detalje :per: opet od nas 45orice iz cete, mozda su njih 4-5 imali neke crteze na sebi, uglavnom oni koji su prethodno bili u zatvoru, "zestoki momci", a jedan je bio i u sekti, imao tetovazu pentagrama :eek:

Back