soko stark
Primećen član
- Poruka
- 986
Tamo to na zapadu znači kom makrou pripadaš .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si jedan vickast momakTamo to na zapadu znači kom makrou pripadaš .
Interesantno tumačenje koje ne bih sledila u životuLeptir na donjim leđima, takozvano zeleno svetlo za akciju.
Jedva čekam da vidim da milenijalsi sa svojim tetovažama i pirsinzima postanu današnja silent generation. Bićemo mnogo kul babe i dedeIsk meni je to robijaski, narkomanski.
Ulazem decenije u trening i da se sad tetoviram zato sto je to ponekome privlacno. Ne lepis jeftine nalepnice na ferari.
To je do kucnog vaspitanja. To poneses iz kuce.
Svi cemo verovatno imati unuke. Zamisli nasu random ili redom forumasicu koja npr postane baba. Letnji dan. Tetovirana baba seta svoju unuku, krenuli su po sladoled. Babi ispali zubi, kosa opala od farbanja i peglanja, vezana je marama, tetovaza ostroga, cigara u usta i pegla gradom drzeci unuku za ruku. I kad te unuka pita baba kakvi su ovo leptiri, ruze, Ostrog i sveci. Baba ne zna sta da odgovori, htela sam da budem sex simbol to je los odg malom detetu...
Baba uvuce dim od pola cigarete u pluca i odgovara jedino sto ima smisla...
Ljubi te baba, baba je bila u jakuzama kad je bila mlada i luda.
Jbg koza se zbrcka, koliko god tetovaza izgleda fensi u nekom trenitku za npr 10 20 godina postaje zborani krompir nejasnih ivica, tekstura.
Podrzavam, ako je tebi lepo tetoviraj se, ako ce ti to dati snagu da izadjes iz teskog zivotnog perioda. Ima lepih tet. Ima umetnickih dela. Volim i ja da vidim lepu tetovazu. Ali samo da vidim.
What are you talking about?Jeli ovo SZ .
Zašto? Muškarci sa tetovažama deluju grubo?Ne, vrlo odbojno.
Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Upravo ne kod danas mladih.Primetio sam da je to sve jaci trend, pogotovu kod danasnjih mladih. Licno ne bih radio, jer nemam lepo telo za to.
Sta znam, pali me da vidim lepi i diskretniji tet na nekoj lepoj i mladoj devojci, ali ona neka se misli kako ce joj ti crtezi izgledati kada dodje u moje ili starije godine, kada se koza bude neminovno promenila.
Ja sam sretan sto ih nemam upravo iz istog razloga.Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Lično nemam nijednu tetovažu, prosto se nije desilo, sad već ni ne želim.
Kad sam bila klinka, bile su mi seksi a sad, otkad sam u Nemačkoj, počele su da mi idu na onu stvar, svi su bukvalno istetovirani.
Neprivlačno meni.Zašto? Muškarci sa tetovažama deluju grubo?
Zbog Nemaca?Ja sam sretan sto ih nemam upravo iz istog razloga.
Nece se to u Srbiji primiti. Tetovirana su uglavnom deca iz rasturenih i disfunkcionalnih porodica kakvih je mnogo, previse. Ali ima porodica koje su za primer drustvu.Jedva čekam da vidim da milenijalsi sa svojim tetovažama i pirsinzima postanu današnja silent generation. Bićemo mnogo kul babe i dede![]()
pa ga nateraš da skida sve...i šta će jadnik ode da se odere...Hahahahahaahhaovde vrednujemo prave vrednosti.
To su bumeri pisali ženska imena po teluBaš je sexy, izaziva te da uzmeš sundjer i oribaš... moda krimosa koji nemaju druga posla nego da se zagledaju u svoje telo...razumem i maštu žena, otvori oči, a ono osam bivših imena...pa ga nateraš da skida sve...i šta će jadnik ode da se odere...
a dje ti živiš?Nece se to u Srbiji primiti. Tetovirana su uglavnom deca iz rasturenih i disfunkcionalnih porodica kakvih je mnogo, previse. Ali ima porodica koje su za primer drustvu.
Meni je zao npr sto su poceli na kucnim slavama nakon sto zavrte kolac odlaze do toaleta u manjim grupama da zavrte buxnu, ili da usmrkaju brasno u surlu. To je poraz. Znas li sta su sodoma i gomora. Gradovi iz biblije koji su kaznjeni zbog grehova.
Nznm, polazim od toga da ovde vrednujemo prave vrednosti. Evo imam srpskih tradicionalista, nacionalista, patriota na forumu pa nek napisu i oni sta misle. Ja tetoviranu gledam da ne pogledam, ako je pogledam ona sluzi samo za jednu stvar*.
Ali nemam nista protiv njih. Ranije sam imao protiv njih lopatu ali je puklo drzalje izdrzljivi su.
(*jedna vrlo kruta stvar prim. prev.)
tetovaze - odvratno!Kao što naslov kaže - šta kažete vi?
Okej, razumeli smo, ne mora veliki fonttetovaze - odvratno!
Meni je pre to, ne bih da lepim nalepnice na moje telou. Jedino sto imam neke oziljke, to bih da prekrijem a opet razmisljam ako stavim tetovazu bice jos gore.Isk meni je to robijaski, narkomanski.
Ulazem decenije u trening i da se sad tetoviram zato sto je to ponekome privlacno. Ne lepis jeftine nalepnice na ferari.
To je do kucnog vaspitanja. To poneses iz kuce.
Svi cemo verovatno imati unuke. Zamisli nasu random ili redom forumasicu koja npr postane baba. Letnji dan. Tetovirana baba seta svoju unuku, krenuli su po sladoled. Babi ispali zubi, kosa opala od farbanja i peglanja, vezana je marama, tetovaza ostroga, cigara u usta i pegla gradom drzeci unuku za ruku. I kad te unuka pita baba kakvi su ovo leptiri, ruze, Ostrog i sveci. Baba ne zna sta da odgovori, htela sam da budem sex simbol to je los odg malom detetu...
Baba uvuce dim od pola cigarete u pluca i odgovara jedino sto ima smisla...
Ljubi te baba, baba je bila u jakuzama kad je bila mlada i luda.
Jbg koza se zbrcka, koliko god tetovaza izgleda fensi u nekom trenitku za npr 10 20 godina postaje zborani krompir nejasnih ivica, tekstura.
Podrzavam, ako je tebi lepo tetoviraj se, ako ce ti to dati snagu da izadjes iz teskog zivotnog perioda. Ima lepih tet. Ima umetnickih dela. Volim i ja da vidim lepu tetovazu. Ali samo da vidim.
Upravo ne kod danas mladih.
Više je bilo aktuelno devedesetih...
opet od nas 45orice iz cete, mozda su njih 4-5 imali neke crteze na sebi, uglavnom oni koji su prethodno bili u zatvoru, "zestoki momci", a jedan je bio i u sekti, imao tetovazu pentagrama 
Ako je nick bg laganica ne bi bilo logicno da zivim u Donjoj Ljubati, onda bi nick bio DLj Laganicaa dje ti živiš?