Teša Tešanović u DLZ: Moralno sam odgovoran za medijsko trovanje
Novopečeni samostalni podcaster Teša Tešanović gost je tradicionalne epizode Dobar, loš, zao pod šajkačama povodom srpske Nove godine.
Iako su dijametralno suprotni sa idejama svog gosta, Marko Vidojković i Nenad Kulačin su pokazali kako je normalno, ali u pojedinim trenucima, i zabavno razgovarati sa neistomišljenikom.
– Zbog svega što sam radio na Balkan Info, smatram sebe moralno odgovornim za medijsko trovanje. Jesam otkrio Miroljuba Petrovića, ali nisam želeo više da učestvujem u nečemu što promoviše reptilijance, ravnozemljaše i ostale stvari koje su postale dominantne – ističe gost DLZ.
Tešanović, koji za sebe tvrdi da je desničar, nije imao lepe reči za aktuelnog predsednika Srbije.
– Cilj Aleksandra Vučića je da zaglupljuje narod i zbog toga napada i podcaste na internetu. Čovek je pojmovno odvratan – ističe Tešanović.
Prema njegovim rečima, u ratu između Rusije i Ukrajine i Rusije apsolutno je na strani Vladimira Putina.
– Toliko sam protiv Amerike i Zapada da bih bio i protiv nas kada bi nam oni pomogli da povratimo Kosovo u sastav Srbije – kaže on.
Kako je moguće da desničar tvrdi da je ideja o Jugoslaviji bila dobra i da ćemo se kad tad ponovo vratiti na nju, u kakvom su to dogovoru Vučić i Kurti i kada će biti moguće ujedinjene levice i desnice po pitanju smene vlasti u Srbiji, pogledajte već od 20 sati na našem portalu ili YouTube kanalu Nova S.
https://nova.rs/podcast/tesa-tesanovic-u-dlz-moralno-sam-odgovoran-za-medijsko-trovanje/