diretore
Veoma poznat
- Poruka
- 12.998
WiseDog:diretore:WiseDog:diretore:"mislim da je vrednije da citas pisce koji su dobili najprestizniju nagradu iz knjizevnosti na svetu.Time je njihov kvalitet potvrdjen"
Da li si ovim mislio da kazes da ne vredi citati Dostojevskog, Umberta Eco-a ili Kafku?
Sta ti mislis,jesam li to mislio?
Wise samo kazem da je apsurdno to sto si rekao, da je dobijanjem neke nagrade pisac dobar, a isto tako i njegove knjige.
Aha sada shvatam,Nobelova nagrada nije kriterijum za kvalitet u knjizevnosti,vec to sto ti kazes da valja,to je onda kvalitet.Hm,zvuci malo cudno ali ok.
Drzi se onda ti njega,a ja cu i dalje da citam Nobelovce,ako se sada ti slazes ?!![]()
Vidim da uopste ne citas sta ti se napise, ili si monoman.
Naglasio sam da li mislis da je dobijanjem neke nagrade pisac dobar, a isto tako i njegove knjige.
Rekao sam ti da pogledas ko je sve dobio Nobelovu nagradu, isto tako da procitas neke od knjiga koje su zavredile tu nagradu( da li sve knjige koje su na tom spisku zasluzuju tu nagradu?)
Da li si se mozda zapitao zasto je Solzenjicin dobio Nobelovu nagradu 1970. god?
Mislis da Breht i Orvel nisu zasluzili nagradu?
Sta sa piscima prije uvodjenja Nobelove nagrade i ostalih nagrada?
Koliko dobrih knjiga ima bez nagrade, da li si se to zapitao, ili je kod tebe moda citati samo nagradjene knjige?