Teroristički napadi u Kazahstanu

• Začetnik teme Začetnik teme Ihlas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rasisto,sad ce po ocima da odredjujes ko je za HANDAR DIVIZIJU, a ko nije.

Ja nisam rasista nego se divim onome sto je stvorio Bog.Ta Turska rasa je veoma interesantna i to su veoma lijpei ljudi koji mogu postati dobri muslimani.Inace taj narod je poznat po herojstvu i oni su veoma dobri ratnici.Taj narod ce se kad tada osvjestiti i odvojice se od Rusije i nece dozvoliti Rusimja d anjima vladaju.Ipak ce preovladati Saudijska opcija koja je za jedinstveni Islam i mislim da ce Saudijska Arabija sve uciniti da te zemlje postanu klasicne Islamske drzave. Amerika ce nakon Irana da se posvijeti tim zemljama i vjerujem da ce doci do prebvrata u tim zemljama gdje ce muslimani traziti Islamsko vodjstvo.Mislim da je to jedini put centralzno azijskih zemalja koji su jos pod patronatom Rusije i to ne svojom voljom.Oni trebaju vidjeti sto je Islam i da se posvete islamu i da pocnu klanjati pet puta na dan.Inace i sada tamo ljudi klanjaju i odlaze u dzamije i jak je Islam.Ali govorim o tome da ce Islam biti jaci kad Saudijska Arabija posalje svoje misionare.Tamo ce tada biti jedno dobro drustvo koje ce primiti Islam i koje ce odmah uzeti obicaj Islama a to je da zene moraju biti pokrivene i da muyskarci barem malo moraju imati bradu.

Ja nisam rasista nego se divim onome sto je stvorio Bog.Ta Turska rasa je veoma interesantna i to su veoma lijpei ljudi koji mogu postati dobri muslimani.Inace taj narod je poznat po herojstvu i oni su veoma dobri ratnici.Taj narod ce se kad tada osvjestiti i odvojice se od Rusije i nece dozvoliti Rusimja d anjima vladaju.Ipak ce preovladati Saudijska opcija koja je za jedinstveni Islam i mislim da ce Saudijska Arabija sve uciniti da te zemlje postanu klasicne Islamske drzave. Amerika ce nakon Irana da se posvijeti tim zemljama i vjerujem da ce doci do prebvrata u tim zemljama gdje ce muslimani traziti Islamsko vodjstvo.Mislim da je to jedini put centralzno azijskih zemalja koji su jos pod patronatom Rusije i to ne svojom voljom.Oni trebaju vidjeti sto je Islam i da se posvete islamu i da pocnu klanjati pet puta na dan.Inace i sada tamo ljudi klanjaju i odlaze u dzamije i jak je Islam.Ali govorim o tome da ce Islam biti jaci kad Saudijska Arabija posalje svoje misionare.Tamo ce tada biti jedno dobro drustvo koje ce primiti Islam i koje ce odmah uzeti obicaj Islama a to je da zene moraju biti pokrivene i da muyskarci barem malo moraju imati bradu.

Ti si dzihad ratnik,i svako ko msli suprotno od tebe ti je nevernik.Da si pravi vernik u Alaha nebi se divio Saudijskoj Arabiji.

Saudijska Arabija je za mene pojam vjere u allaha jer tamo je na snazi Serijat i mi muslimani smatramo Saudijsku Arabiju izvorom Islama i cuvarima svetih mjesta.Inace, da nije bilo Saudijske Arabije mi muslimani ne bi smo bili preporodjeni Islamom.Mislim na Bosnjake opcenito a i na ostale.Oni su pomogli Bosni da postane jednim vjerskim drustvom tako d aje pravo zadovoljstvo sada prosetati ulicom wsarajeva gdje se mogu vidjeti pokrivene cure.Inace ta ista situacija ce biti i sa centralno Azijskim zemljama gdje ce ljudi vidjeti da je bolje biti u Islamu nego u sekularizmu tako da ce taj narod shvatiti da im je bolje biti sa Turskom i Saudijskom Arabijom nego sa Rusijom.Sa tim drzavama Turske drzave mogu dostici stupanj razvijenosti i biti razvijene po Islamskom i Zapadnom modelu.Inace Amerika stize u centralnu Aziju i ona ce stici samo kad osvoji Iran i nakon Irana se ona posvjecuje Turskim drzavama jer to je obaveza Amerike i trurske da tamo podignu narod za Islam jer samo tako ce se stvari poceti rjesavati svojim tokom i svi cemo biti svjedoci jednog preporoda Islama u tim drzavama.

Sta bi ti da uvedes Serijat u Srbiju?Idi tamo gde ti je lepo,ovo je zemlja Srba pravoslavaca i Srba islamske veroispovesti,onih normalnih.

Nisam pricao o Srbiji.Pricamo o Kazakhstanu.Kazakhstan je zemlja muslimana i to treba biti jasno svim narodima u Kazakhstanu jer Kazakhstan nije za bacanje i oni ce poceti da pustaju brade i da odlaze u dzamije i da budu pravi muslimani.Oni vec sada odlaze u dzamije ali Kazakhstan treba preuzeti kultur Azije i da se svaki Azijat fino osjeca u toj drzavi.To je drzava koja se granici sa Kinom i Ujgurima je blizu Kazakhstan jer Ujguri ne bi bilo dobri muslimani da se ne granice sa Kazakhstanom jer oni su morali od nekoga da preuzmu Islam tako da ti ljudi Kazasi nisu odsjeceni od Islam.Oni su prisutni u Islamu i oni ce svojim ponasanjem biti dio muslimanskog Ummeta (naroda).To mora svakome biti jasno i mislim da Rusija treba izgubiti iz glave da su bivse SSSR republike njena intereesna zona jer nema pdojela u svijetu i muslimani imaju pravo imati svoj blok a to ce uciniti zajedno sa Amerikom uz pomoc Turske i Saudijske Arabije.
Sad odoh da spavam i laku noc.

Nisam pricao o Srbiji.Pricamo o Kazakhstanu.Kazakhstan je zemlja muslimana i to treba biti jasno svim narodima u Kazakhstanu jer Kazakhstan nije za bacanje i oni ce poceti da pustaju brade i da odlaze u dzamije i da budu pravi muslimani.Oni vec sada odlaze u dzamije ali Kazakhstan treba preuzeti kultur Azije i da se svaki Azijat fino osjeca u toj drzavi.To je drzava koja se granici sa Kinom i Ujgurima je blizu Kazakhstan jer Ujguri ne bi bilo dobri muslimani da se ne granice sa Kazakhstanom jer oni su morali od nekoga da preuzmu Islam tako da ti ljudi Kazasi nisu odsjeceni od Islam.Oni su prisutni u Islamu i oni ce svojim ponasanjem biti dio muslimanskog Ummeta (naroda).To mora svakome biti jasno i mislim da Rusija treba izgubiti iz glave da su bivse SSSR republike njena intereesna zona jer nema pdojela u svijetu i muslimani imaju pravo imati svoj blok a to ce uciniti zajedno sa Amerikom uz pomoc Turske i Saudijske Arabije.

Laku noc i tebi.A da i se sutra probudis sa nekom normalnim staovima

Izvini ali moras znati da je Kazakstan Kayaakstan član unije RUSIJA-BELORUSIJA-KAZAKSTAN a takodje mislim i da je član BRIK-a. Takodje je i Nazarbajev lični prijatelj sa Putinom i Medvedevim.

Takođe moras znati da u Kayakstanu živi puno Rusa koji odlično žive u miru i slozi sa Kazakstancima i da tu vlada jedna od retkih međunacionalnih harmonija u Svetu.

Takođe moraš znati da u Kazakstanu živi i jedan broj Nemaca, nekada ih je bilo više ali su proterani ili sami otišli iz Kazakstana jer im nije odgovarala politička klima koja je vladala tada kada su otišli a verujem i siromaštvo koje je vladalo zemljom u tom periodu.

Mislim da su najviše odlazili za vreme Staljina.

Takodje moraš znati da je NAJPOZNATIJI BRENDKAZAKSTANA trkčki biciklistički tim ASTANA. Veći deo tog tima čine Rusi a boje i amblemi tima su u skladu sa dryavnim i nacinalnim bojama i amblemima Kayakstana.
Rusi SA PONOSOM I VELIKI YADOVOLJSTVOM UČESTVUJU U TOM TIMU A NERETKO SU I VOYAČI.

220px-Team_Astana_Auto.jpg

Rusi u Kayakstanu UOPŠTE NE SPORE i NEMAJU NIKAKVIH PROBLEMA da prihvate činjenicu da je ISLAM PRVA medju jednakim religijama u Kayakstanu sve dok je isti umeren i pravedan kao što i jeste u Kayakstanu, dakle nije extreman kao u S.Arabiji i nije inakav kakav ti povremeno ovde propagiraš na sladunjav način.
Ne mogu se ljudi više yamotavati u krpe i marame, vremena se menjaju sada su drugi standardi, to je tako jer tako BOG ili kako vec da nayovem to YELI. Moraš to da shvatiš.
Rusi odlično žive sa Kazakstancima i nikada nisu postavljali pitanje separcije od Kazakstana niti bilo koje slično pitanje. I Kayakstanci odlično žive sa Rusima i nema tu nikakvih problema niti ih treba praviti ako ih već nema.
U Kazakstanu ima i Dyamija i Crkava pa čak i Sinagoga i budističkih hramova pošto postoji deo budističkog stanovništva.

U Kayakstanu je takodje moraš ynati živelo i dosta Nemaca ali sada ih je malo jer su otišli za vreme Staljina.
Jedan od rayloga je bio i siromaštvo koje je tada vladalo yemljom.

Službeni jeyik u Kayakstanu je i Ruski što pokayuhe da u yemlji postoji solidan stupanj demokratije i ljudskih prava.
Kayakstan strateški još uvek nije toliko bitan za SAD vladu a i da jeste, mislim da Rusija neće dozvoliti da se dobri odnosi iymeđu Rusa i Kayakstanaca ybog toga naruše što će i biti cilj SAD ako im Kayakstan postane bitan.

U Kayakstanu se gradi kosmodrom jer jednostavno tamo već postoje osnovi i tradicija za iygradnju tako nečega. Znaš i sam za BAJKONOR.

Tamo gde SAUDIJSKA PORODICA yajedno sa svojim PREKO'OKEANSKIM SAVEZNCIMA iz SAD umeša svoje prste. Ta teritorija je osuđena na decenijske ratove i tragedije.
Gde god su se Saudijci mešsali NIJE IZAŠLO NA DOBRO.
Reci tvojioma tamo da se osttave Kazakstana koji NEMA NIKAKVIH PROBLEMA da bude ISLAMSKA zemlja ali UMERENA, kao što je RUSIJA umereno PRAVOSLAVNA ali i ISLAMSKA i BUDISTIČKA i KATOLIČKA zemlja. Ima tu i raznih religija sitnih SIBIRSKIH naroda SRODNIKA KAZAKSTANACA i KINEZA koa i Turaka. Turci su srodnici sa Kinezima preko njihove mongolske braće.
Svi su oni manje više pra unuci i pra unuke DYINGIS KANA i njegovih podređenih, koji je vladao i Kinom i Turskom NE BAŠ kratko vreme.

Nego reci mi šta govore tvoji tamo u Saudijatu o ovim silnim muslimanima što se zadesiše ovde kod nas u Banji Koviljači, slučajno kažu, na putu su za Evropu..._
Govori li se tamo nešto o njima?

Tamo gde SAUDIJSKA PORODICA yajedno sa svojim PREKO'OKEANSKIM SAVEZNCIMA iz SAD umeša svoje prste. Ta teritorija je osuđena na decenijske ratove i tragedije.
Gde god su se Saudijci mešsali NIJE IZAŠLO NA DOBRO.
Reci tvojioma tamo da se osttave Kazakstana koji NEMA NIKAKVIH PROBLEMA da bude ISLAMSKA zemlja ali UMERENA, kao što je RUSIJA umereno PRAVOSLAVNA ali i ISLAMSKA i BUDISTIČKA i KATOLIČKA zemlja. Ima tu i raznih religija sitnih SIBIRSKIH naroda SRODNIKA KAZAKSTANACA i KINEZA koa i Turaka. Turci su srodnici sa Kinezima preko njihove mongolske braće.
Svi su oni manje više pra unuci i pra unuke DYINGIS KANA i njegovih podređenih, koji je vladao i Kinom i Turskom NE BAŠ kratko vreme.

Vizija Kublaj Kana bila je da se pokori Mala Azija.

Teroristički napadi u Kazahstanu
Radio-televizija Srbije – pre sat i 4 minuta

Radikalni islamista ubio je danas u više oružanih napada i samoubilačkom bombaškom napadu sedam ljudi u mestu Taraz na jugu Kazahstana, saopštile su vlasti.

U napadima je poginulo pet pripadnika bezbednosnih službi, a napadač se ubio aktiviranjem eksploziva kada su policajci pokušali da ga uhapse.

Kancelarija državnog tužilaštva saopštila je da su napadi počeli jutros kada je osumnjičeni pucao i ubio dva pripadnika bezbednosnih službi koji su ga pratili.

Vlasti su navele da je napadač, identifikovan samo kao Karijev, potom u prodavnici oružja ubio prodavca i jednu mušteriju, zatim oteo jedno vozilo i ubio još dva policajca.

Kada su policijaci pokušali da ga razoružaju, Karijev je aktivirao eksplozivnu raspravu, pri čemu je ubijen policijski kapetan koji je predvodio snage odred, navodi se u saopštenju.

U Kazahstanu, državi bogatoj naftom sa 17 miliona stanovnika, pretežno muslimana, od sticanja nezavisnosti 1991. godine skoro da nije bilo nasilja povezanog s radikalnim islamom.

Na zapadu Kazahstana u junu su ubijena dva policajca što su vlasti povezale s operacijama terorista. U potom pokrenutoj akciji ubijena su još dva policajca, kao i devet ljudi koji su osumnjičeni za terorizam.

F u c k i n g m u s l i m s h i t.

Poslednja izmena:
владаће до краја смрти?:hahaha:
лапсус

Medjutim, u poslednjih 10ak godina Nazarbajev je skroz preokrenuo stvar prodajom nafte, pa se danas u Kazahstanu u proseku zivi isto kao u Rusiji, dakle znatno bolje nego u Srbiji.
Сад ће те каменовати Срби еуропејци :)

Kazakhstan je zemlja koja ce morati kad tad da se otcjepi od Ruskog interesa i to je zemlja muslimana koji se klanjaju Allahu.Inace to su muslimani kojima je predak Dzingis Khan i to su pravi preci Mongola.Ruyysija je zemlja koja treba se ograniciti nna svoje granice i koja mora gledati svoj p[osao i dopustiti bivsim SSSR republikama da se osamostale i da budu svoji i da se pridruze Saudijskoj Arabiji koja lijepo siri Islam.Inace Saudijska Arabvija je zemlja koja siri Islam i koja ulaze na promociji Islama.Zato se mi muslimani moramo vezivati za Saudijsku Arabiju i da pokusamo da Saudijski interes bude i Kazakhstan i koja je dosta velika drzava.

Kazakhstan je zemlja koja ce morati kad tad da se otcjepi od Ruskog interesa i to je zemlja muslimana koji se klanjaju Allahu.Inace to su muslimani kojima je predak Dzingis Khan i to su pravi preci Mongola.Ruyysija je zemlja koja treba se ograniciti nna svoje granice i koja mora gledati svoj p[osao i dopustiti bivsim SSSR republikama da se osamostale i da budu svoji i da se pridruze Saudijskoj Arabiji koja lijepo siri Islam.Inace Saudijska Arabvija je zemlja koja siri Islam i koja ulaze na promociji Islama.Zato se mi muslimani moramo vezivati za Saudijsku Arabiju i da pokusamo da Saudijski interes bude i Kazakhstan i koja je dosta velika drzava.

Sladak post. Nego, kada ce moci Kazahstanci da mesaju na Americkoj masnoj debeloj Kiti(ci) ?

Sladak post. Nego, kada ce moci Kazahstanci da mesaju na Americkoj masnoj debeloj Kiti(ci) ?

Muslimani ne mijesaju na Americkoj kiti jer oni su ljudi kojii imaju za partnere Amerikance koji daju sve i ulazu kako bi se muslimanski svijet razvio.Kazasi ce morati da se pridruze Americi i Saudijskoj Arabiji i oni ce to uciniti jer moraju jer pritisak je veliki jer narod zeli da Centralna Azija bude Americka, Turska i Saudijska.

Back