Teroristički napadi u Kazahstanu

• Začetnik teme Začetnik teme Ihlas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sta pricas? Kirgizi su Turskog porijekla i oni se nikada nece pripojiti Kini jer oni imaju ista shvtanja kao Ujguri.Oni imaju kose oci kao Ujguri i Kinezi ali su veoma dobri muslimani.Inace, nema pripjanja drzava nijednoj sili jer ta centralnaza Azija ce biti interesantna u dogledno vrijeme kad se savlada Iran.Tada ces vidjeti koliko Kazasi vole Rusiju.Oni jedva cekaju da se maknu patronata Rusije jer oni zele da zive samostalno i da ne budu po dRusijom jer njih Rusija pljacka i iskoristava ih u neke necasne svrhe.Kazasi su jedan narod koji ce vrlo brzo natjerati ostale zemlje bivseg SSSRa da izvedu revoluciju koja ce biti na demokratskoj osnovi i koja ce se temeljiti na Islamu.Svi mi znamo da je Saudijska Arabija bogata zemlja i da imaju pune stomake tako da ce ta centralna Azija imati pune stomake kad se budu odvojili od Rus ai kad se budu pripojili Islamskom savezu Saudijske Arabije.Inace to su Turske drzave a Turska ima interesa u tim zemljama i zeli povratiti postovanje medju tim zemljama jer to je davni cilj Turaka koji su sanjali jedno vrijeme o velikoj drzavi Turan koja bi obuhvatala turske drzave.Naime to je bio san turskih nacionalista ali ja prevashodno govorim o islamskom osvjescenju Turskih drzava koje ce morati da prihvate Islam onakav kakav se ispovjeda u Saudijskoj Arabiji gdje se postuje vjera i obicaj Poslanika s.a.v.s.

Turska je mesavina: VIZANTIJE, BALKANA, ZUTO-ZELENIH I SAUDI ARABIJE.
Takve su i turske oci i turska lica i kose.
Imas cak i plave Turke.
Jako retke ali ih ima i to je posledica influxa Balkana tamo.
Kirgizi su CISTI ZUTACI kao i Kinezi i oni znaju da su sa KINEZIMA iste krvi a sa Turcima samo iste religije.
Kao stoBoshnjaci znaju da su iste krvi sa nama Srbima a da su sa Turcima iste religije.
S tim sto je jedan deo nasih ali i njihovihzena imalo sex sa turskim vojnicima i pasama i suprotno pa nas zato ima tu i tamo crnpurastih ili kosookih ali je to sica u odnosu na one SLOVENSKE KRVI.
I ti CRNPURASTI imaju NEUPOREDIVO vise slovenske krvi negoTurske ali slucajnoscu i prirodom su nasledili tamnjikav ten.

Zar nije necasno od Rusije da gradi kosmodrom u Kazakhstanu kao da Rusija nema svoju teritoriju gdje moze graditi kosmodrom.To je jedan akt agresije i zavisnosti Kazakhstana tako da se to ne moze tolerirati.Kazakhstan se mora graditi u duhu Azije jer to je Azijska zemlja i kad pocnu se pojavljivati bradonje u vecem broju onda ces vidjeti kako ce se Kazakhstan pretvarati u jednu finu islamsku zemlju.Niko nece moci sprijeciti Kazakhstan da se udallji od Rusije i da pridje Saudijskoj Arabiji koja ima interesa u toj drzavi.Tada ce Kazasi da se klanjaju i da odlaze u redovno u dzamiju a zene ce im biti pokrivene i vidjeces jednu skro drugaciju sliku Kazakhstana.Vidjeces u njima ukus Azije koja je uvijek bila lijepa i nije potpadala pod pritisak Krscanske kulture.Ipak Kazakhstan zeli da bude neovisan i da njime vladaju muslimani koji cce proglasiti Islamsku drzavu i koji ce voljeti da konatktiraju sa Saudijcima.

Jok bolan. To zato sto su Rusi i Kazaci deo iste imperije, pa dele kosmodrome i tako.

800px-Independent_Turkic_States_2010.png

Nezavisne Turske drzave

Jos ako bi smo ukljucili i Ujguristan onda bi smo dosli do jednog velikog prostora Turskog etnosa.

Po ovome mozemo vidjeti da su Turske zemlje podijeljene u plemenima tako da su Azeri i Turkmeni Oguzi a Uzbeci su Ujguri a Kazasi i kirgizi su Kipchak Turci koji imaju kose oci kao Kinezi.

Zar nije necasno od Rusije da gradi kosmodrom u Kazakhstanu kao da Rusija nema svoju teritoriju gdje moze graditi kosmodrom.To je jedan akt agresije i zavisnosti Kazakhstana tako da se to ne moze tolerirati.Kazakhstan se mora graditi u duhu Azije jer to je Azijska zemlja i kad pocnu se pojavljivati bradonje u vecem broju onda ces vidjeti kako ce se Kazakhstan pretvarati u jednu finu islamsku zemlju.Niko nece moci sprijeciti Kazakhstan da se udallji od Rusije i da pridje Saudijskoj Arabiji koja ima interesa u toj drzavi.Tada ce Kazasi da se klanjaju i da odlaze u redovno u dzamiju a zene ce im biti pokrivene i vidjeces jednu skro drugaciju sliku Kazakhstana.Vidjeces u njima ukus Azije koja je uvijek bila lijepa i nije potpadala pod pritisak Krscanske kulture.Ipak Kazakhstan zeli da bude neovisan i da njime vladaju muslimani koji cce proglasiti Islamsku drzavu i koji ce voljeti da konatktiraju sa Saudijcima.
PA AZIJA NIJE SAMO ISLAM, STA VISE U AZIJI IMA VISE HINDUSA I BUDISTA NEGO MUSLIJA.

1 milijarda Hindusa u Indiji, jos nekolicina u Nepalu i Sri Lanki, 300-400 miliona ovakvih ili onakvih Budista u Kini, jos toliko u: Tajlandu, Laosu, Kambodzi, Butanu i Vijetnamu(oko 100 miliona stanovnika) plus oko 100 miliona Sintoista u Japanu. Nisam za svaku zemlju racunao sve stanovnike jer svugde imas dosta ateista i npr. komunista Kini.

Ovako od Muslija imas:
75 miliona Turska
10 miliona SA
20 SIrija
180 Indonezija
2,5 UAE

i OTRPILIKE jos ne vise od 300 miliona na ostale sto je manje od ukupnpg broja SAMO HINDUSA i Aziji. A gde su OSTALI?.

Ne racunas koliko je Islam ostavio traga u Indiji gdje imas 150 miliona muslimana plus sami Hindusi imaju mnoge zaostale Islamske obicaje od Velikih Mogula tako da je to jedna slika Azije.

Inace, Turske drzave su jedne veoma lijepe drzave tako da te drzave moraju biti razvijene kao Turska i da se moraju osloboditi Ruske zavisnosti jer to je vazno kako bi one mogle napredovati.ne mogu one biti Ruski instrument u ruci i da se preko njih prelamaju interesi jer to je suludo.Kazakhstan ima prava na svoju samostalnu politiku pa cak i ako zeli da se pripoji Americkom bloku jer ako je Turska mogla tako se primaci Americkom bloku onda to mogu i Kazasi.Rusija ne smije smatrati da su njena interesna zoona zemlje bivseg SSSRa jer to je krsenje prava tih zemalja na samostalnost.Te drzave su bile u Savezu sa Sovjetima ali taj se perido zavrsio i sad je dosao novi perido gdje se te zemlje moraju dati samim sebi i da same grade svoju zemlju kako je trebaju graditi.Te zemlje mogu da uspiju i mogu postati bogate samo ako krenu putem Islama i ako krenu putem vjerske drzave.

BRADONJA imas u u SRPSKOJ TRADICIJI, na to sam NAVIKAO, ostavlja visok utisak o intelektualnom nivou osobe posednika brade.
A AKO NESTO MRZIM U ISLAMU TO SU:
1. POKRIVENE I ZAMOTANE ZENE
2.NJIHOVA SHLJASHTAVA ODECA
3.ODZACHARENJE(pevanje Odze sa minareta)
4.BUVLJACI I JAKI MIRISI NA NJIMA(tipicni za arapske drzave i Tursku).

Jedno vreme ovde nisi mogao da kupis ZVAKACU GUMU a da nije iz TURSKE ili SAPUN a da opet nije iz Turske.
SVE DO JEDNA i DO JEDAN su bili JAKIH KARAKTERISTICNIH MIRISA i UKUSA( Jorgovan, Ljiljan,....).
MRZIM TE MIRISE... MRZIM JEFTINE PARFEME ZA KOSU...!.
NE VOLIM ISLAMSKI OSECAJ ZA LEPO!!!!.

Japanke i Korejke su izuzetno lepe. Imaju taj lep kontrast svetle koze i crne kose, kao i mnogo nezne crte lica. Jako su zgodne i devojke iz mesanih veza, belaca i zutih.

Jesu, kao sto kazes imaju divne nezne crte lica i veoma cistu i glatku kozu.

Devojke iz svih mesanih veza su izuzetno lepe, definitivno je genetika u pravu i treba izmuckati gene s vremena na vreme. Pa i iz crno-belih kombinacija, Tajra Benks ili Hale Beri su mnogo lepse od "cistih" crnkinja, a i belkinja.

Ne racunas koliko je Islam ostavio traga u Indiji gdje imas 150 miliona muslimana plus sami Hindusi imaju mnoge zaostale Islamske obicaje od Velikih Mogula tako da je to jedna slika Azije.

Inace, Turske drzave su jedne veoma lijepe drzave tako da te drzave moraju biti razvijene kao Turska i da se moraju osloboditi Ruske zavisnosti jer to je vazno kako bi one mogle napredovati.ne mogu one biti Ruski instrument u ruci i da se preko njih prelamaju interesi jer to je suludo.Kazakhstan ima prava na svoju samostalnu politiku pa cak i ako zeli da se pripoji Americkom bloku jer ako je Turska mogla tako se primaci Americkom bloku onda to mogu i Kazasi.Rusija ne smije smatrati da su njena interesna zoona zemlje bivseg SSSRa jer to je krsenje prava tih zemalja na samostalnost.Te drzave su bile u Savezu sa Sovjetima ali taj se perido zavrsio i sad je dosao novi perido gdje se te zemlje moraju dati samim sebi i da same grade svoju zemlju kako je trebaju graditi.Te zemlje mogu da uspiju i mogu postati bogate samo ako krenu putem Islama i ako krenu putem vjerske drzave.
Da ali imas i recimo PAKISTANCE koji: GOVORE, OBLACE SE i PONASAJU kao INDIJCI mnogo-NEUPOREDIVO VISE nego kao recimo SAUDIJCI ili sta ja znam?....
O BangladesuTEK DA NE GOVORIM?.
A i ima ih tamo jos 800 miliona. Njih sam zaboravio. Pocrkace tamo ljudi od gladi i zaraza koliko ih je na onom parcetu mocvarne zemlje.

BRADONJA imas u u SRPSKOJ TRADICIJI, na to sam NAVIKAO, ostavlja visok utisak o intelektualnom nivou osobe posednika brade.
A AKO NESTO MRZIM U ISLAMU TO SU:
1. POKRIVENE I ZAMOTANE ZENE
2.NJIHOVA SHLJASHTAVA ODECA
3.ODZACHARENJE(pevanje Odze sa minareta)
4.BUVLJACI I JAKI MIRISI NA NJIMA(tipicni za arapske drzave i Tursku).

Jedno vreme ovde nisi mogao da kupis ZVAKACU GUMU a da nije iz TURSKE ili SAPUN a da opet nije iz Turske.
SVE DO JEDNA i DO JEDAN su bili JAKIH KARAKTERISTICNIH MIRISA i UKUSA( Jorgovan, Ljiljan,....).
MRZIM TE MIRISE... MRZIM JEFTINE PARFEME ZA KOSU...!.
NE VOLIM ISLAMSKI OSECAJ ZA LEPO!!!!.

Pa ti mrzis muslimane?! Meni se bas dopadaju muslimanski bazari gdje je velika guzva i gdje je prepuno zacina i robe za jelo.Mislim da muslimani imaju ukusa za jelo i dobro prave jelo jer je sa puno zacina i cisto je od svinje i od ostalih neprezivara.na primjer ja ne mogu smisliti Kinesku kuhinju koja je prepuna pacova i pseceg mesa.

IMG_01.jpg

Djevojka iz Kirgizije
OVA MI SE MNOGO VIE DOPADA OD ONE U ZUTACKOM BIKINIJU... MOJ TIP:per:
Nego.. cuo sam, ustvari video na TV da tamo moze da se jupi zena, tj. devojka za zenidbu.
Posto si ti upucen u tamoshnje tokove zivota, da li je to jos uvek moguce tamo.
Ja sam pre par godina video da je to moguce u Uzbekistanu ali bih vise voleo da kupim jednu ovakvu nego crnpuraste Uzbekistanke. Doduse ima i tamo dosta kosookih.

Back