ТЕРОРИСТИЧКИ ЧИН: Блокадери планирају да изведу општи напад на мостове и да их блокирају седам сати

Policija kaze da ce upotrebiti vodene topove suzavac i pendreke sa ciljem zavodjenja reda i mira i razbijanja anarhistickih totalitaristickih grupacija koje zele da paralisu zivot Beograda.
Samo da operu ulice od piva...

A miki miner i dalje ide svojim putem i preskače blokade....igrica koja se igra u glavama jadnih ljudi bez života i dalje teče, a život prolazi....
Već danima je vožnja beogradom pristojna vožnjica bez gužvi, neki dan sam video u daljini neku decu koja se igrala ispred svoje škole na ulici i nekoliko intelegentnih intelektualaca koji stoje i čekaju da se pomere, a realno ne žure nigde pa uživaju u kolima....
Dakle, intelektualna srbija je na odmoru i nema blokada osim kada neki drogirani majmun legne na ulicu i čeka da ga neko pomeri....

Aj čik mene zaustavi u kolima gurni mi kontenjer molim te.
Ti si baš opasan, vidim ja.

Šta misliš, kad si već tako opasan, da pripretiš tužiocu da uradi svoj posao apropo svih mahinacija koje gledamo?

Možda se tebe više uplaše nego studenata.

A miki miner i dalje ide svojim putem i preskače blokade....igrica koja se igra u glavama jadnih ljudi bez života i dalje teče, a život prolazi....
Već danima je vožnja beogradom pristojna vožnjica bez gužvi, neki dan sam video u daljini neku decu koja se igrala ispred svoje škole na ulici i nekoliko intelegentnih intelektualaca koji stoje i čekaju da se pomere, a realno ne žure nigde pa uživaju u kolima....
Dakle, intelektualna srbija je na odmoru i nema blokada osim kada neki drogirani majmun legne na ulicu i čeka da ga neko pomeri....
1000001393.jpg

Gde da preletim? U tabor Tonina Picule ubice Srba?
u tom taboru je vucic ako gura srbiju u eu, tj daje litijum eu jer je to njen strateski interes

Трамп испунио обећање Путину: САД обуставиле испоруке оружја Украјини

e, a vucic je dao migove i kupio rafale, a municija odlazi zaobilaznim putem

na kraju ces ostati u krevetu sa makronom i aljekom siftarom, nafo ce vas naguiziti, a mi ameri cemo samo da gledamo
kredite si potrosio svabi cik probaj da ne das litijum, ... ugasio si ga, IZDAJNICE

Bojiš li se vanrednog stanja od nenadležnog nepomenika?
Ne pada sneg da prekrije breg..
Sve botine pokazuju trag.
Ja sam vozio po kiši, zimi, biciklu do posla i nije mi bilo teško.
Možda si potomak ratnika preko Albanije
Eeee...
Još sam u Srbiji 41dan i adios u ne povratos
Niti ću ja kome nedostajati, niti vi meni
PS: Potomak solunaca koji rasprodaje celu svoju imovinu i zemlju i zidine ali samo arapima..Za njih cena najniža
:bye:
PS: Prvi put sam morao peške preko Alpa..Ovaj put bar imam prevoz.
Kao da niste moji. Ko je vas poznavao..
Ma ebo ti nâs
😜😎👋

znaci, 2020 ti nisam smetala, jer smo uslovno receno bili na istoj strani protiv vanrednog stanja i vakcinacije. ali danas ti smeta sto sam ja sad protiv izazivanja bilo kakvih nereda koji bi na suveli u vanredno stanje. zapravo ti smeta sto ja ove proteste ne podrzavam slepo....ja mozda jesam corava, ali nisam slepa. i smeta ti kao i vecini na drustvenim mrezama postojanje onih neutralnih, koji su vam veci trn u oku od sns i cacija.
to sto se jutros skoro niko nije pojavio na blokadama nemojte upirati prst u neutralne, vec se pogledajte izmedju sebe blokaderi. jutros su i oni koji podrzavaju na sav glas blokade uredno otisli na svoja radna mesta. oni koji rade u privatnom sektoru, jer moraju. ali i oni koji rade u drzavnom sektoru, jer isto moraju. nece tamo neka mica salterusa u upravi vodovoda koja mozda mrzi vucica iz dna duse i podrzava blokade iz sveg srca da rizikuje svoje radno mesto, jer ona zna kako je to mesto dobila.

prvo licemerje
1. tastatura blokaderi, koji konstantno pozivaju na blokade (ajmo ljudi svi na ulice i slicno), a vrv ih na blokadama nema
2. salonski blokaderi koji rade samo prvu smenu dodju kuci ruckaju, popiju kaficu, pa polako na vecernje blokadice, jer su oni svoje dnevne obaveze zavrsili...nema veze sto ne rade svi u ovoj zemlji prvu smenu i sto ljudi moraju da prodju
3. kad je stao gsp ljudi su vam na drustvenim mrezama objasnjavali na koga ste udarili, jer zamisli u bg nemaju svi auto, neki ne mogu da voze, neko u porodici ima jedan auto...a vasi odgovori su bili uglavnom ko ih ebe neka daju otkaz i izadju na ulicu i slicno. ne razumete da nekim ljudima ste stali na put ka egzistenciji direktno.
ako se vec borite za izbore, borite se za svaki glas, a svojim govorom na drustvenim mrezama bukvalno ste amputirali deo ljudi da vas podrzi.
4. vozaci, koji onu saku blokadera pozdravljaju trubeci, oni se odvezose na svoja radna mesta ili gde vec idu, a vi sedite tamo na raskrsnicama da vas popisuju

umesto da ujedinite ljude vi i onako podeljen narod delite. na protestima 15.03. je bilo pola miliona ljudi sigurno, gde su sada?

ako vidite da nesto ne funkcionise menjate...tri poziva beogradu i o sva tri beograd se oglusio. znas, kada bezis kroz sumu od medveda (direktna opasnost) ne razmisljas o zmiji koja te ceka u travi (indirektna opasnost). pa ti sad misli ko je medved, a ko zmija.

ako ove blokade ne funkcionisu blokirajte drzavne institucije spolja...sto se desiti nece. a mozete i iznutra...sto se takodje desiti nece. cak i da se svi dogovore da dodju na svoja radna mesta, popiju kafu i tog dana rade nista, opet bi se svako vrpolji na svojoj stolicici i motrio na onog pored sebe da ga ne izda.
direktni nosioci pritiska na vlast su drzavne institucije tjah ljudi koji rade u njima, a ne ljudi iz privatnog sektora.

onda se traze drugi nacini pritiska da se raspisu izbori.

kad sam vec pomenula drzavni sektor prodato zemljiste arapima i kinezima je prodato delom i da bi se namirile budzetske plate za preopterecen aparat.

to sto ljudi nisu odgovorili sad na blokade ocekivano...pa mozda niste imali dobar pristup ka ljudima.

ako ti je lakse cacilend je odleteo.

Ti si baš opasan, vidim ja.

Šta misliš, kad si već tako opasan, da pripretiš tužiocu da uradi svoj posao apropo svih mahinacija koje gledamo?

Možda se tebe više uplaše nego studenata.
Он и Кристијан Голубовић. Добро, жвала је без конкуренције. :andjeo:

БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.​

614077_1_iff.jpg

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta nas čeka ujutro? 🤔

Opet navukli Draganu konjsku glavu 🤣🤣🤣

..

Или обрнуто. Мислим да ће расуло међу блокејима уследити врло скоро. Остаће само они најзалуђенији.
Mislim da puno gresis.Blokade ce bidi sve jace i masivnije.I to u svim gradovima,dok se jednog dana ne udruze i krenu svi za Beograd.

БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.​

614077_1_iff.jpg

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta nas čeka ujutro? 🤔

Posto su UDBAske Novosti plasirale jos jednu FEJK NJUZ...iliti laznu vest...

Red je da se ugase zarad sirenja laznih vesti i uhapse zarad uznemiravanja javnosti i sirenja panike i straha !!!

...

Back