ТЕРОРИСТИЧКИ ЧИН: Блокадери планирају да изведу општи напад на мостове и да их блокирају седам сати

Nešto sumnjam da se ima dovoljno ljudi za jutarnje akcije. Čak i ovo uveče svodi se na par stotina ljudi u BG.

Mislim da sve zavisi od same lokacije. Pre neki dan je bilo mnogo ljudi ispred Pravnog fakulteta i na uglu Ustaničke i Vojislava Ilića, ali je zato malo ljudi blokiralo Autokomandu.

Vreme je godišnjih odmora. Ukoliko blokade budu trajale do septembra biće mnogo više ljudi.

1751852333661.png

Ne znam za vas ja pazario heli mator al' dobar kada sam ga smotao iznad Šekijeve kuče u Bataji vidim trči nešto ko medved na sve četiri,ropće,bacio se u bazen.

БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.​

614077_1_iff.jpg

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta nas čeka ujutro? 🤔
Sloboda!
Ako se vi, beogradlije, jugoslavenske munjare pridružite..50%
Najgori ste deo Srbije i opet bih uspostavio prestonicu negde u Šumadiji ili zapadnoj, istočnoj Srbiji a sva ministarstva i zaludne državne institucije premestio iz beogradistana i rasuo od Preševa, Prizrena do Priboja, Loznice, Kladova i Kneževca.
Tako je već u Holandiji.
Onda se razvija cela Srbija a ne samo uroštiljani, smrdljivi beograd.

Sloboda!
Najgori ste deo Srbije i opet bih uspostavio prestonicu negde u Šumadiji ili zapadnoj, istočnoj Srbiji a sva ministarstva i zaludne državne institucije premestio iz beogradistana i rasuo od Preševa, Prizrena do Priboja, Loznice, Kladova i Kneževca.
Tako je već u Holandiji.
Ja sam za ali da to bude Mladenovac.

znaci, ako ne uspete ni sutra da sprecite ljude po beogradu da odu na posao, menjajte taktiku....ako uspete, znaci da ste uspeli. treceg nema, jer vec ste pozvali 2 puta (koliko znam). jednom ste pozvali na dobrovoljni generalni strajk, drugi put, u petak, ste pokusali da blokirate ceo bg, ns i nis. i nije uspelo. kazem, ako sad ne uspete znaci da ljudi ne zele da se odazovu.
jedino da ne ispadne jos gore po sve nas. neko vanredno stanje npr.
Bojiš li se vanrednog stanja od nenadležnog nepomenika?
Ne pada sneg da prekrije breg..
Sve botine pokazuju trag.
Ja sam vozio po kiši, zimi, biciklu do posla i nije mi bilo teško.
Možda si potomak ratnika preko Albanije
Eeee...
Još sam u Srbiji 41dan i adios u ne povratos
Niti ću ja kome nedostajati, niti vi meni
PS: Potomak solunaca koji rasprodaje celu svoju imovinu i zemlju i zidine ali samo arapima..Za njih cena najniža
:bye:
PS: Prvi put sam morao peške preko Alpa..Ovaj put bar imam prevoz.
Kao da niste moji. Ko je vas poznavao..
Ma ebo ti nâs
😜😎👋

Poslednja izmena:
Nek nateraju MUP da zaradi platu, nema lenčarenja. :lol:
sad ce tvoj pertowic da nas maltretira sa tvojim videom iz usa? zar nemas jos neki?
we will, we will, ... ROCK YOU

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
We will, we will rock you, sing it
We will, we will rock you

sad ce tvoj pertowic da nas maltretira sa tvojim videom iz usa? zar nemas jos neki?
we will, we will, ... ROCK YOU

Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
We will, we will rock you, sing it
We will, we will rock you
Uzalud se trudiš
Nije taj video Amerike..casual..ima gugl pa će prevesti
I on i pertovic..dva vuçiçeva omiljena lika.

Sto veci problem,pravi vucko,to ce biti sve veci bunt.

Или обрнуто. Мислим да ће расуло међу блокејима уследити врло скоро. Остаће само они најзалуђенији.

Tvoja ćirilica znači da si veći Србин od mene.
Mislim da ubuduće, nisam dostojan konverzacije sa Vama.
Ignore doživotni
👋

Не шири и не драми без икаквог повода. Написао си нешто на шиптарском, неправилно, и то сам приметио. Што сада измишљаш и на то дајеш неке своје закључке није ме брига. А то што ме игноришеш, лакше ће ми бити, нећу имати надобудника за вратом.

Sloboda!
Tako je već u Holandiji.
Ja to pricam celo vreme da BG treba odj.....

E, to je već nešto. Treba blokirati sve živo, sa svih strana, onemogućiti funkcionalnost države i to ako potraje (a već traje), faggots iz Brisela će svom ćaciju naložiti da se skloni.
I sta mislis da ce se posle desiti?
Dozvolice Srbima da sami biraju ili ce ponovo postaviti svog coveka da ispunjava agendu?

Back