Samo da operu ulice od piva...Policija kaze da ce upotrebiti vodene topove suzavac i pendreke sa ciljem zavodjenja reda i mira i razbijanja anarhistickih totalitaristickih grupacija koje zele da paralisu zivot Beograda.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo da operu ulice od piva...Policija kaze da ce upotrebiti vodene topove suzavac i pendreke sa ciljem zavodjenja reda i mira i razbijanja anarhistickih totalitaristickih grupacija koje zele da paralisu zivot Beograda.
Ti si baš opasan, vidim ja.Aj čik mene zaustavi u kolima gurni mi kontenjer molim te.
A miki miner i dalje ide svojim putem i preskače blokade....igrica koja se igra u glavama jadnih ljudi bez života i dalje teče, a život prolazi....
Već danima je vožnja beogradom pristojna vožnjica bez gužvi, neki dan sam video u daljini neku decu koja se igrala ispred svoje škole na ulici i nekoliko intelegentnih intelektualaca koji stoje i čekaju da se pomere, a realno ne žure nigde pa uživaju u kolima....
Dakle, intelektualna srbija je na odmoru i nema blokada osim kada neki drogirani majmun legne na ulicu i čeka da ga neko pomeri....
u tom taboru je vucic ako gura srbiju u eu, tj daje litijum eu jer je to njen strateski interesGde da preletim? U tabor Tonina Picule ubice Srba?
Bojiš li se vanrednog stanja od nenadležnog nepomenika?
Ne pada sneg da prekrije breg..
Sve botine pokazuju trag.
Ja sam vozio po kiši, zimi, biciklu do posla i nije mi bilo teško.
Možda si potomak ratnika preko Albanije
Eeee...
Još sam u Srbiji 41dan i adios u ne povratos
Niti ću ja kome nedostajati, niti vi meni
PS: Potomak solunaca koji rasprodaje celu svoju imovinu i zemlju i zidine ali samo arapima..Za njih cena najniža
PS: Prvi put sam morao peške preko Alpa..Ovaj put bar imam prevoz.
Kao da niste moji. Ko je vas poznavao..
Ma ebo ti nâs
![]()
Он и Кристијан Голубовић. Добро, жвала је без конкуренције.Ti si baš opasan, vidim ja.
Šta misliš, kad si već tako opasan, da pripretiš tužiocu da uradi svoj posao apropo svih mahinacija koje gledamo?
Možda se tebe više uplaše nego studenata.
БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.
![]()
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta nas čeka ujutro?![]()
Zajebana. Blokirali ga u busu pa se smorio.Sad mi nista nije jasno , Pumpanoviću su valjali šetači i gruonjići , kakva je sad ovo tema.
Sad mi nista nije jasno , Pumpanoviću su valjali šetači i gruonjići , kakva je sad ovo tema.
Mislim da puno gresis.Blokade ce bidi sve jace i masivnije.I to u svim gradovima,dok se jednog dana ne udruze i krenu svi za Beograd.Или обрнуто. Мислим да ће расуло међу блокејима уследити врло скоро. Остаће само они најзалуђенији.
i ja to sa nadimkom,odavno.Cisto omalovazavanje.ja mu ime i prezime sad da li srpsko ili siptarsko uvek pisem malim slovima.
Zvala se Univerzijada.Raspitaj se malo.Valjda zimsku olimpijadu...
Vučko – Wikipedija https://share.google/lgPPUH1XfgXPBVS04Zvala se Univerzijada.Raspitaj se malo.
Pardon , pomislio sam da si dad odjednom protiv protesta .Pa ne biram ja naslov teme
БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.
![]()
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta nas čeka ujutro?![]()