Strigoi
Elita
- Poruka
- 23.775
"Nisam ja za vučića, ali..."Priznaj ipak si malo vise za vucica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Nisam ja za vučića, ali..."Priznaj ipak si malo vise za vucica
zar si dosad isao na glasanje? koje su bese bile opcije?Ne može 20% Vučićevih glasača da jebе 80% ostalih.
Priznaj ipak si malo vise za vucica![]()
Pa dobro, ovde je bitnija poenta nego procenat.gde nadje 20% kad ih nema ni 10%.
znaci, ako ne uspete ni sutra da sprecite ljude po beogradu da odu na posao, menjajte taktiku....ako uspete, znaci da ste uspeli. treceg nema, jer vec ste pozvali 2 puta (koliko znam). jednom ste pozvali na dobrovoljni generalni strajk, drugi put, u petak, ste pokusali da blokirate ceo bg, ns i nis. i nije uspelo. kazem, ako sad ne uspete znaci da ljudi ne zele da se odazovu.
jedino da ne ispadne jos gore po sve nas. neko vanredno stanje npr.
izduvale ga pumpadzije
jutros nista od blokada mostova
Јел хоћемо промене, па ајде променимо се већ једном!
То је то о чему сам говорио још је чика Сиза суперинтелигентан лик замисли сад... ево на пример ДониДарко кад ово прочита па усхићено узвикне...ви сте ћацији...срећи нигде краја...илузијаPa dobro, ovde je bitnija poenta nego procenat.
Fakat su ćaciji u manjini.
Променићемо вас, убрзо.
Ужичани су вас развалили синоћ.
Кад нема правде за народ, нека нема мира за властодршце!
Valjda zimsku olimpijadu...Tako mi odgovara..Nije vredan imena,a od prezimena mi to odgovara.Podseca me na Univerzijadu '84-te
Где ћеш ти да мењаш нешто. На дивану све дуван пушећи редовно бацајући дркицу?![]()
ja sam neutralan
nisam ni za jedne ni za druge
БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.
![]()
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta nas čeka ujutro?![]()
Informer te laže, uključi mozakizduvale ga pumpadzije
jutros nista od blokada mostova
Зато ја укључим и информер и Н1 паралелноInformer te laže, uključi mozak![]()
Ovo je najbolji vic koji sam čuo od tebe u poslednjih par godina!ja sam neutralan
nisam ni za jedne ni za druge
Nešto sumnjam da se ima dovoljno ljudi za jutarnje akcije. Čak i ovo uveče svodi se na par stotina ljudi u BG.
Pa jel su blokirani mostovi? Na Novoj S samo neke raskrsnice.Pročitaj tekst na slici.
Ništa za sada ne vidim mirno.razocaravaju me malo.obecavaju obećavaju i nista.e da to posle 11,12 sati mora da ustanu prvo
A bice vrućina danas pakao
Pa jel su blokirani mostovi? Na Novoj S samo neke raskrsnice.
Pa jel su blokirani mostovi? Na Novoj S samo neke raskrsnice.