ТЕРОРИСТИЧКИ ЧИН: Блокадери планирају да изведу општи напад на мостове и да их блокирају седам сати

Морамо прекинути са филозофијом ако ниси за нас онда си против нас. То раде многи блокадери, а о Вучићу болеснику знамо од раније да је у том фазону...

znaci, ako ne uspete ni sutra da sprecite ljude po beogradu da odu na posao, menjajte taktiku....ako uspete, znaci da ste uspeli. treceg nema, jer vec ste pozvali 2 puta (koliko znam). jednom ste pozvali na dobrovoljni generalni strajk, drugi put, u petak, ste pokusali da blokirate ceo bg, ns i nis. i nije uspelo. kazem, ako sad ne uspete znaci da ljudi ne zele da se odazovu.
jedino da ne ispadne jos gore po sve nas. neko vanredno stanje npr.

Нека се сви играју...

Власт државе, а блокадери друштва

izduvale ga pumpadzije

jutros nista od blokada mostova

Ужичани су вас развалили синоћ.

Кад нема правде за народ, нека нема мира за властодршце!

Pa dobro, ovde je bitnija poenta nego procenat.

Fakat su ćaciji u manjini.
То је то о чему сам говорио још је чика Сиза суперинтелигентан лик замисли сад... ево на пример ДониДарко кад ово прочита па усхићено узвикне...ви сте ћацији...срећи нигде краја...илузија

Променићемо вас, убрзо.

Еси луд ?

Ко ће мењати бахате, неваспитане, лопове, тиране, и сл...

То се баца у воду ... :kafa:

Ужичани су вас развалили синоћ.

Кад нема правде за народ, нека нема мира за властодршце!

ja sam neutralan

nisam ni za jedne ni za druge

БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.​

614077_1_iff.jpg

https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Šta nas čeka ujutro? 🤔

Чеканас Прецедник код Јовањице..?

Back