- Poruka
- 91.850
Nešto sumnjam da se ima dovoljno ljudi za jutarnje akcije. Čak i ovo uveče svodi se na par stotina ljudi u BG.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne moze 200 ljudi da jebhe grad od koliko 1 500 000?Nešto sumnjam da se ima dovoljno ljudi za jutarnje akcije. Čak i ovo uveče svodi se na par stotina ljudi u BG.
Nek nateraju MUP da zaradi platu, nema lenčarenja.Nešto sumnjam da se ima dovoljno ljudi za jutarnje akcije. Čak i ovo uveče svodi se na par stotina ljudi u BG.
više ako ubrojimo neregistrovane bosanske casual observerene moze 200 ljudi da jebhe grad od koliko 1 500 000?
Nešto sumnjam da se ima dovoljno ljudi za jutarnje akcije. Čak i ovo uveče svodi se na par stotina ljudi u BG.
Sloboda!БЛОКАДЕРИ терористи најавили су да ће у Београду блокирати мостове сутра у 7 дати ујутру и да ће блокаде трајати 7 сати. Ово ће бити општи напад који ће извести блокадери, а како би малтретирали грађане.
![]()
https://www.novosti.rs/c/vesti/poli...vedu-opsti-napad-mostove-blokiraju-sedam-sati
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Šta nas čeka ujutro?![]()
Ja sam za ali da to bude Mladenovac.Sloboda!
Ako se vi, beogradlije, jugoslavenske munjare pridružite..50%
Najgori ste deo Srbije i opet bih uspostavio prestonicu negde u Šumadiji ili zapadnoj, istočnoj Srbiji a sva ministarstva i zaludne državne institucije premestio iz beogradistana i rasuo od Preševa, Prizrena do Priboja, Loznice, Kladova i Kneževca.
Tako je već u Holandiji.
Onda se razvija cela Srbija a ne samo uroštiljani, smrdljivi beograd.
Bojiš li se vanrednog stanja od nenadležnog nepomenika?znaci, ako ne uspete ni sutra da sprecite ljude po beogradu da odu na posao, menjajte taktiku....ako uspete, znaci da ste uspeli. treceg nema, jer vec ste pozvali 2 puta (koliko znam). jednom ste pozvali na dobrovoljni generalni strajk, drugi put, u petak, ste pokusali da blokirate ceo bg, ns i nis. i nije uspelo. kazem, ako sad ne uspete znaci da ljudi ne zele da se odazovu.
jedino da ne ispadne jos gore po sve nas. neko vanredno stanje npr.
sad ce tvoj pertowic da nas maltretira sa tvojim videom iz usa? zar nemas jos neki?Nek nateraju MUP da zaradi platu, nema lenčarenja.![]()
Uzalud se trudišsad ce tvoj pertowic da nas maltretira sa tvojim videom iz usa? zar nemas jos neki?
we will, we will, ... ROCK YOU
Buddy, you're a young man, hard man
Shouting in the street, gonna take on the world someday
You got blood on your face, you big disgrace
Waving your banner all over the place
We will, we will rock you, sing it
We will, we will rock you
Sto veci problem,pravi vucko,to ce biti sve veci bunt.
...dva vuçiçeva omiljena lika.
Tvoja ćirilica znači da si veći Србин od mene.Кад већ хоћеш да пишеш шитарски - научи га.
Tvoja ćirilica znači da si veći Србин od mene.
Mislim da ubuduće, nisam dostojan konverzacije sa Vama.
Ignore doživotni
![]()
.. . . ., odlicna cena, . . . . tu gud tu bi tru.!?Pogledajte prilog 1752900
Ne znam za vas ja pazario heli mator al' dobar kada sam ga smotao iznad Šekijeve kuče u Bataji vidim trči nešto ko medved na sve četiri,ropće,bacio se u bazen.
ja mu ime i prezime sad da li srpsko ili siptarsko uvek pisem malim slovima.Tako mi odgovara..Nije vredan imena,a od prezimena mi to odgovara.Podseca me na Univerzijadu '84-te
Ja to pricam celo vreme da BG treba odj.....Sloboda!
Ako se vi, beogradlije, jugoslavenske munjare pridružite..50%
Najgori ste deo Srbije i opet bih uspostavio prestonicu negde u Šumadiji ili zapadnoj, istočnoj Srbiji a sva ministarstva i zaludne državne institucije premestio iz beogradistana i rasuo od Preševa, Prizrena do Priboja, Loznice, Kladova i Kneževca.
Tako je već u Holandiji.
Onda se razvija cela Srbija a ne samo uroštiljani, smrdljivi beograd.
I sta mislis da ce se posle desiti?E, to je već nešto. Treba blokirati sve živo, sa svih strana, onemogućiti funkcionalnost države i to ako potraje (a već traje), faggots iz Brisela će svom ćaciju naložiti da se skloni.