jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro....i ja sam poranila, da idem na vadjenje krvi, pa sam poljubila vrata...laborantkinja u mojoj ambulanti je od danas dve nedelje na g.o. onda sam zakazala kardiologa i dobila termin za 27 .juli...mislim...više nego dva meseca....
![]()
A treba i ja da ponovim laboratoriju uskoro i tako... 
I grumi
Da,kiša![]()

e ebemu mater...ne znam ni sta radi lovacki pas...ja mislim trci po fayana i pljune ga pred lovca...
nema sanse
Dona se plasi pucnja....
inace....
svaki zec bi bio njen....
videla sam sliku gde malina hvata zeca...mislm toliko su brze...ali kad u lovu ne bi bilo pucnja...
mislim pricam ja tako bezveze...uzasavam se lova
Ali mojim komšijama redom tako nešto davi piliće. Ja ih ne držim, niti ih jedem, ali imamo leske koje tek treba da rađaju a imamo i veverice. ne znam stvarno,zao mi,ako je dugacka,nece da se vidi kako se zanosim u ovolikoj stikli,ne znam ni sama vise.

valjda ce da se pojavi do 2 da pospe vodu zamnom,ostalo mi jos 2kontrolna i da odgovaram srpski i gotova sam sa ocenama
.magi nemavaljda ce da se pojavi do 2 da pospe vodu zamnom,ostalo mi jos 2kontrolna i da odgovaram srpski i gotova sam sa ocenama
.
evo me stižeeeeemmm !!! to sve danas imaš ?
ma nema brige, prosipam vodu , ati uspešno sve rešavaš...
Ne postizavam.......mnogo vremena za kereći blog.......kuj oće nek čita ...i gleda slike![]()

ne znam stvarno,zao mi,ako je dugacka,nece da se vidi kako se zanosim u ovolikoj stikli,ne znam ni sama vise.
Dobro ti je mimis rekla, ako je skratiš, vežbaj hod u štiklama.... a od ostatka , može lepa ešarpa... a da ti kažem...moja ćera je isto za oproštajno kupila prelepu dugačku haljinu, i tako je nosila , mislim, u još jednoj prilici, i onda je dala da se skrati, i opet je bila kao nova, drugačija....

danas imam jedan test,ali toliko mi tesko da ucim,od pola 10 ucim,imam jos,dala je i previse,i nema teorije da dobijem tu 5 tako da ce da mi zakljuci 4evo me stižeeeeemmm !!! to sve danas imaš ?
ma nema brige, prosipam vodu , ati uspešno sve rešavaš...
i dobar vam dan!
ali briga me,ipak cu biti vrlo dobra i bez tih petica.
prelepo !!danas imam jedan test,ali toliko mi tesko da ucim,od pola 10 ucim,imam jos,dala je i previse,i nema teorije da dobijem tu 5 tako da ce da mi zakljuci 4ali briga me,ipak cu biti vrlo dobra i bez tih petica.
ajde...nemoj da se predaješ...možeš ti to... a i da nije 5 , ni četvorka nije loša...a vrlo dobar uspeh je isto lep....hoćeš li posle na studije ?
hocu,informatiku.
Sve hoću da se ubacim u dijalog,ali nešto se ne razumem u haljine![]()

ma nema veze bre.....pričaj ti nešto drugo...pa ovo je F odeljenje.....elitno odeljence Krstarice![]()
slobodno dušo kaži...ne stidi se![]()