Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro....:) i ja sam poranila, da idem na vadjenje krvi, pa sam poljubila vrata...laborantkinja u mojoj ambulanti je od danas dve nedelje na g.o. onda sam zakazala kardiologa i dobila termin za 27 .juli...mislim...više nego dva meseca....:eek:

A ja kod mog dr zakazala preksutra uveče, na tešku protekciju, inače bih i ja morala da zakazujem tako. Ali ima razumevanja za nas, MS, a dovoljan argument mu je bio kad je čuo da sam sišla sa štikli u patike i klompe. :zcepanje: A treba i ja da ponovim laboratoriju uskoro i tako... :aha:

I grumi :sad2:

Da,kiša :aha:

Kod mene i struje nestajalo. A sevalo je, gledala sam iz kanc. kako puca po Kotleniku, planini preko puta... :sad2:

e ebemu mater...ne znam ni sta radi lovacki pas...ja mislim trci po fayana i pljune ga pred lovca...

nema sanse
Dona se plasi pucnja....
inace....
svaki zec bi bio njen....
videla sam sliku gde malina hvata zeca...mislm toliko su brze...ali kad u lovu ne bi bilo pucnja...
mislim pricam ja tako bezveze...uzasavam se lova

Razumem te sve. :zag: Ali mojim komšijama redom tako nešto davi piliće. Ja ih ne držim, niti ih jedem, ali imamo leske koje tek treba da rađaju a imamo i veverice.

Dobro veče. Da iščitam i bežim i ja.

:D ne znam stvarno,zao mi,ako je dugacka,nece da se vidi kako se zanosim u ovolikoj stikli,ne znam ni sama vise.

Vežbaj hod. Skrati, ili iznad ili ispod kolena, imaš lepe listove, šteta je da ih ne pokažeš. Još kad je pustiš, kad ne budeš morala da je držiš tako, lepo će da se raširi i biće super. Od odsečenog dela možeš da napraviš neku ešarpu ili tako nešto. ;)

Pročitala. Laku noć. :zzzz:

:D ne znam stvarno,zao mi,ako je dugacka,nece da se vidi kako se zanosim u ovolikoj stikli,ne znam ni sama vise.

Dobro ti je mimis rekla, ako je skratiš, vežbaj hod u štiklama.... a od ostatka , može lepa ešarpa... a da ti kažem...moja ćera je isto za oproštajno kupila prelepu dugačku haljinu, i tako je nosila , mislim, u još jednoj prilici, i onda je dala da se skrati, i opet je bila kao nova, drugačija....

Dobro ti je mimis rekla, ako je skratiš, vežbaj hod u štiklama.... a od ostatka , može lepa ešarpa... a da ti kažem...moja ćera je isto za oproštajno kupila prelepu dugačku haljinu, i tako je nosila , mislim, u još jednoj prilici, i onda je dala da se skrati, i opet je bila kao nova, drugačija....

Saglasna......nisi ti verzirana Joco za štikle i kraću haljinu......sve se vidi mila, sva tvoja nesigurnost u štiklama. Bolje dugačka za maturu a posle skrati :zag:

Posle kise

e8vm1z.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back