magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
lepo....koliko godina ti ima ćera ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lepo....koliko godina ti ima ćera ?lepo....koliko godina ti ima ćera ?
10 godina napunile sad 27.aprila.
Imam dve-bliznakinje,ova druga nije mogla na izložbu,bila radna subota![]()
a ti mlad tata....
velike devojčice...a ti mlad tata....
![]()
Relativno mlad...36 godina u avgustu![]()

najlepše godine....
moram sad da idem....trebalo bi ujutro ići da mi vade krv...ako ne zaspem....prošle nedelje sam dva puta planirala da idem i uvek zaspala....ne mnogo , tek toliko da ne stignem do 8...
tako, želim ti laku noć i lepe snove...![]()

kako jedna isla u skolu a druga nije10 godina napunile sad 27.aprila.
Imam dve-bliznakinje,ova druga nije mogla na izložbu,bila radna subota![]()

kako jedna isla u skolu a druga nije![]()

i ja sam poranila, da idem na vadjenje krvi, pa sam poljubila vrata...laborantkinja u mojoj ambulanti je od danas dve nedelje na g.o. onda sam zakazala kardiologa i dobila termin za 27 .juli...mislim...više nego dva meseca....

[/SPOILER]
Jesi li dobro danas ? jesi videla slike, sinoć sam postavljala...ni ne znam koliko...![]()

Ćao RokiDobro jutro!
Dobar dan ZoriceDobro jutro....osećam se kao da je "Ponedeljak"...neka sam bzv
![]()
Pozdrav MagiDobro jutro....i ja sam poranila, da idem na vadjenje krvi, pa sam poljubila vrata...laborantkinja u mojoj ambulanti je od danas dve nedelje na g.o. onda sam zakazala kardiologa i dobila termin za 27 .juli...mislim...više nego dva meseca....
![]()
Razredna
Pejotl iz Kastanedinih romana,tako bih mogao i ja da se porodimdobar dan
slatko sam se nasmejala
mada mislim da ce neki forumasi da se najeze
pogledajte zbog slike
http://www.kurir-info.rs/sex/pravedn...tise-90720.php
Muškarci iz plemena Huikol na zapadu Meksika znaju šta znači poroditi se!
Dok se žena porađa, budući otac legne uz nju, a svaki od testisa sveže kanapom, čije krajeve žena drži u rukama. I dok žena preživljava bolove, vuče te kanape i tako mužu zadaje "trudničke" bolove. Kada se dete rodi, roditelji su prošli kroz iskustvo bola.
Ali, ima tu jedna caka, muževi ipak pre "rituala" uzmu malo halucinogenog kaktusa pejotl.