magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
dobala sam 5,zakljucila mi je 5 iz otpadnih voda![]()
supeeer...čestitam !Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobala sam 5,zakljucila mi je 5 iz otpadnih voda![]()
supeeer...čestitam !Muško si, to je dovoljno za iskren komentar.
Da, konkurentni smo do bola!
Meni juče nesta struje, drugi dan za redom u isto vreme, sve zbog oluja drugi dan za redom u isto vreme. A da vidite Ibar kakav je!Valja drvlje i kamenje iz pravca Novog Pazara, jadni ljudi.
Dobar dan svima, i još malo pa doviđenja. Moram da idem uskoro, samo da podelim sa vama nešto.
![]()

supeeer...čestitam !
i u petak da dobijem 5 i zastite i zagadjenje vode i super![]()
Jociku za ministаrku ekologije!
![]()

pobeže !?

haj....pa gde si ti ?

bravo jocika,
milevice kod tebe baš haos
pozdrav za vas i laku noć![]()

Ljiljo, divna ruža.....ja najviše volim te šatirane, one su mi najlepše....znam...a majka mogu da ti budem
dobar dan evo i moja ruža

Dobro jutro, dobar dan...ne znam sta je....ali nek je dobro, pa sta god da je.....samo da provirim......dok se rasanim uz kaficu, ali bez cigarete.....
Da, da....sad posto eliminisem, jednu (ruznu) naviku...sticem drugu....zvacem zvake, koje bas i ne volem...al sta cu, trenutno mi znace.....zvak, zvak....moram i njih da se otresem...prestala si da pušiš?
moramo i mi......uf

dobro veče
kod nas u dvorištuu čudo nad čudima-Hičkokove ptice
DakleM
od juče primećujem jednu svraku koja se mota oko kuće i dere ko nenormalana
Krešti toliko da nemam mira
I čudilo me što do sada nisam primećivala date ptice
i rano jutros opet čujem, pooopizdim /mislim laveži mi ne smetaju, valjda sam se navikla/ alči ovo ku u mozak
i odem u jutarnju kupovinu i saznam sve od prve komšinice (OZNA je amatersko udruženje )dakleM
kaže ona meni, vidiš li ti kako ti svrake napadaju Baju
jok
i opriča ona meni kako svrake imale gnezdo na njenom čempresu koji se zapravo širi nad mojim dvorištem
i palo gnezdo juče kad duvao jak vetar
nažalost našlo gde i da padne
Baja bio odvratan kao i obično
međutim, šta ti je majka, svraka jurne na njega, stvore se tu još nekooliko, nasrnu na jadnog mi sina Baju, počnu da kljuju
ptić onako polumrtav pobegne iz dvorišta na ulicu gde ga dočeka mačka
dakleM
iako ga je mačka dokrajčila, Baja je kriv i svrake ga sad jure, muvaju se tu dosađuju
pošteno, ja baš jurnjavu videla nisam (ipak ne sedim u dvorištu kao komšinica pa da gledam) ali čujem one glupe kreštave zvuke
komšinica kaže da slete na kućicu pa je kljujuono ima tu još jedan momenat -na kućici je kutija sa hranom za nedaj bože da ne stignem da skuvam
ali
pre par sati su te pomahnitale čavke jurile jednog goluba i on je udario u našu terasu, ali se brzo odšamutio i odleteo
Hičkok
kakva karakteristika za komšinicu, ej valjala sam se od smeha....ima i ovde takvih....bre , sve znaju, da ne poveruješ...nekome je to izgleda duševna hrana...