Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[/SPOILER]

:hahaha: kakva karakteristika za komšinicu, ej valjala sam se od smeha....ima i ovde takvih....bre , sve znaju, da ne poveruješ...nekome je to izgleda duševna hrana...

Nadam se da su ptice prestale da napadaju Baju, jadničak , pa nije on kriv...

kriv je Magda
kriv jer je usmrtio pticu

a komsinica kaze da ga je mama svraka jurila jutros....
ja videla nisam

jutros sam videla samo usmrcenog pacova u dnu dvorista.....
Alfa asanirao teren....

ruze su vam divne....
ja to nemam

mislim baja nije zainteresovan...ili bolje reci suvise je zainteresovn za bastovanstvo....

kriv je Magda

ja videla nisam

Alfa asanirao teren....

ruze su vam divne....
ja to nemam

mislim baja nije zainteresovan...ili bolje reci suvise je zainteresovn za bastovanstvo....

Svrake su jako opasne kad se naljute. Mazu i mene jurile bre...pile ispalo iz gnezda, Mazuljak prišla, ja je oterala.....ali svrake :eek: lele
Pa jes Baja je previše zainteresovan :zcepanje:

kriv je Magda

ja videla nisam

Alfa asanirao teren....

ruze su vam divne....
ja to nemam

Ja ću da advokatišem u Bajinom interesu...i da dokazujem da nije kriv....on čuva svoj teren, pa ako je to i mačka, ptica ili pacov , izlaže se životnoj opasnosti ...a imaš tablu na kapiji: opasan pas...pa ko im je kriv što ne znaju da čitaju.... samo da ga već te ptičurine ostave na miru... nisam znala da su tako osvetoljubive...

Za ruže, Lena nešto nije zainteresovana, nekoliko puta je uletela izmedju njih , a jednom se i propisno ubola, tako da je zacvilila...od onda i ako nam upadne lopta izmedju, ona čeka da je ja dohvatim...ali zato ostalo cveće strada...sada ima nekoliko ulepljenih čvorova dlake od smole tuja koje brsti.... a žao mi je da odsečem na temenu i na uhu....

Baja i Dona nisu dirali one koje su vec bile u dvoristu
ali morali smo da ih presadimo
i tad je se u Baji probudio bastovanski duh.....

e, to im je zanimljivo...imala sam neku lepu, jako mirišljavu trajnicu, čitav bokor je bio, i komšinica tražila da dam malo korena....nakon raskopavanja i Leni je to postalo jako interesantno, ona je kopavala i vadila, ja zakopavala i na kraju se i poslednji prcoljak od korena izgubio....tako više tog cveća nema...

isto se i nama desilo sa pampas travom-kad smo deo dali onoj komsinici OZNI deo ostatak su zlocinci rasturili

:rotf: :rotf: :rotf:

pored mojih roditelja su živele takve komšije...kad god da sam dolazila kući, po danu ili uveče
(nisam smela dugo da izostajem)
, kako sam otključavala kapiju, oni bi otvorili njihova ulazna vrata da vide ko je....ispočetka me je nerviralo, ali sam im se kasnije javljala rečima : ja sam !

Dobar dan...e nema mi Zoke...
eve me....tuj sam:)
Ja ću da advokatišem u Bajinom interesu...i da dokazujem da nije kriv....on čuva svoj teren, pa ako je to i mačka, ptica ili pacov , izlaže se životnoj opasnosti ...a imaš tablu na kapiji: opasan pas...pa ko im je kriv što ne znaju da čitaju.... samo da ga već te ptičurine ostave na miru... nisam znala da su tako osvetoljubive...

slažem se sa Magdom, kriv je onaj ko ne čita
i ja sam na Bajinoj strani
nisam znala da ptice mogu biti baš toliko opasne...mislim svrake, to računam u bezopasne domaće ptice. Mislila sam da su orlovi samo opasni i te ptice iz divljine

Danas sam provela dan kao prava penzionerka....jutros crtala uz kafu....posle se šetala po gradu sa drugaricama (penzionerkama) i sedele u bašti jednog kafica u centru...baš mi je prijalo
a prošle godine sam bila totalno neorganizovana...sedela u kući i plakala što su se svi razišli a ja ostala sama po ceo dan...i ceo dan dok nije došao muž sa posla ja sedela u kući umesto da sam počela da se družim i šetam
:whistling:

Danas sam provela dan kao prava penzionerka....jutros crtala uz kafu....posle se šetala po gradu sa drugaricama (penzionerkama) i sedele u bašti jednog kafica u centru...baš mi je prijalo
a prošle godine sam bila totalno neorganizovana...sedela u kući i plakala što su se svi razišli a ja ostala sama po ceo dan...i ceo dan dok nije došao muž sa posla ja sedela u kući umesto da sam počela da se družim i šetam
:whistling:

kad budeš u pemziji jedno 20 godina trebaće ti dan od 36 sahata da sve postigneš :lol:

evo mene.....preko 20 ruža sredjeno....oko svake makazama isekla travu jer ne može da pridje kosilica....sve me boli bre hahaha pa se mislim kolko je to čučnjeva, ustajanja, klečanja.....ihaaaaa

uf...imala si dobru rekreaciju....maltene, kao da si aerobik radila....ja sam malo okopavala, i bila dugoj šetnji, brzom hodanju...sad me nešto srce steže...
ti ćeš sutra sigurno imati upalu mišića...

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back