Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ti nisi normalna....kakva torta...

Pa da sam normalna - ne bih bila ovde. :zcepanje: Razredna, meni jedna petica za ovo, može?
Ej... ali najveći štos sa tortom je što je žena zalupila vrata od gepeka preko ušiju! Joj... njene muke i nerviranja!
Ja je tešim kao "rešićemo", a nemam pojma kako?!
Ipak sam se snašla nekako... "zakrpila" ih, valjda je izdržalo do duvanja svećica.
Inače, devojčica je jedno prepreslatko stvorenjce - jako mi je draga. Dinamični anđelak.
Što je još slađe - usvojeno dete prema kojem roditelji, koliko se može videti, imaju izuzetno zdrav i lep odnos sa puno ljubavi i razumevanja.

Ijaooooo:rumenko:

al da te upozorim, imam :tiganj: i :azdaja: I jako sam:besna:

I ne znam sto se nerviram zbog beznacajnih stvari:dash:
Eto tako naidju ljudi kaoji umisle nesto, i onda tako nerviraju sve oko sebe:besna:
Pa mislim brate realna sam, ali neki ljudi i dalje ne shvataju da se ne da 1000e na poklon

na primer ne da se JRT na POKLON pa jos i da biraju POL

Pa se onda zali sto mu je tema ZAKLJUCANA navodno zbog nas koji smo u pravu:dash:

Hi i am Trol and you? :mrgreen:
Mislim da je tu u pitanju drmanje kafeza

Hoće li neko malo torte?
Dole je "doboš", a ispod šargarepica plazma.
IMG_0006-1.jpg

:eek::eek::eek:
:worth:
Preedivna:klap:

Pa da sam normalna - ne bih bila ovde. :zcepanje: Razredna, meni jedna petica za ovo, može?
Ej... ali najveći štos sa tortom je što je žena zalupila vrata od gepeka preko ušiju! Joj... njene muke i nerviranja!
Ipak sam se snašla nekako... "zakrpila" ih, valjda je izdržalo do duvanja svećica.
Inače, devojčica je jedno prepreslatko stvorenjce - jako mi je draga. Dinamični anđelak.
Što je još slađe - usvojeno dete prema kojem roditelji, koliko se može videti, imaju izuzetno zdrav i lep odnos sa puno ljubavi i razumevanja.

samo nemaju prema jadnim zečijim ušima....

Dobro jutro:kafa:

Ja kao da sam u stalnom radnom odnosu ovde, na Krstarici, a svane...ja trkom na blog
ka u crkvu Boga molit....:kafa:
E, tog istog boga ubiće u meni danas kad dodje....sa cvećem, rekom,osmehom...bilo čim....samo kad dodje:manikir:

Dobar dan
mada i nije nešto lepo počeo
jedan kolega sa kragujevačkog pmf-a je umro, jedan prijatelj ostao i bez stana i bez para jer je investitir pobegao a po 5 puta prodavao iste stanove...
Noćas me boleo bubreg (nikad do sada nije) sanjala sam mrtvu baku i neku hranu i gluposti...smo čekam šta će sve da mi se još desi

Dobar dan
mada i nije nešto lepo počeo
jedan kolega sa kragujevačkog pmf-a je umro, jedan prijatelj ostao i bez stana i bez para jer je investitir pobegao a po 5 puta prodavao iste stanove...
Noćas me boleo bubreg (nikad do sada nije) sanjala sam mrtvu baku i neku hranu i gluposti...smo čekam šta će sve da mi se još desi

uff milevice....baš loše
a san ko san.......ne mislim da sluti na loše
za bubreg.... znaš, odma kod lekara
pre par godina sam imala problema sa bubrezima, znam kako je

imam pitanje za sve vas koji imate mačke
moja drugarica 30 godina ima mačke, po par komada, uvek je sve bilo ok
sada pre par meseci mace su počele da kake i piške u kući
to se ranije nikada nije dešavalo
ona ih jako voli i imaju pažnju i ljubav, sve što im je potrebno
od tri mace koje ima, dve se tako ponašaju, nikako ne može da svati šta se to dešava sa macama a i vrlo je neprijatno, jer one to sada rade svakodnevno.
Da li možda imate slična iskustva?

Uh, može biti bezbroj razloga. Moj Laza je to par puta radio kada je bio "ljut" na mene (zato što ga nisam puštala napolje, a njemu se išlo). Možda im ne odgovara mesto gde im stoji wc, a neke mace neće da koriste pesak čak i ako ima mrvica starog izmeta unutra. Takođe, mnoge neće da dele pesak sa drugim macama, a možda im i najstarija (ili najdominantija) ne dozvoljava da vrše nuždu u "njenom" wc-u... Eto, toga sam uspela da se setim, neka dodaju Alex, Val ili Mimi's, ako sam nešto propustila.

Mislim da ste sve navele. Da neće da dele wc, da teraju inat ili im ne odgovara energija mesta...

Ijao, doggy-eyes! :zaljubljena:

Ijaooooo:rumenko:

al da te upozorim, imam :tiganj: i :azdaja: I jako sam:besna:

I ne znam sto se nerviram zbog beznacajnih stvari:dash:
Eto tako naidju ljudi kaoji umisle nesto, i onda tako nerviraju sve oko sebe:besna:
Pa mislim brate realna sam, ali neki ljudi i dalje ne shvataju da se ne da 1000e na poklon

na primer ne da se JRT na POKLON pa jos i da biraju POL

Pa se onda zali sto mu je tema ZAKLJUCANA navodno zbog nas koji smo u pravu:dash:

A gde se žali? :mafijas:

Dobro jutro, tmurno, kišno, a ja neispavana, ni goreg ni dužeg filma a nikako da prestanemo da ga gledamo sinoć. :lol:

Hoće li neko malo torte?
Dole je "doboš", a ispod šargarepica plazma.
IMG_0006-1.jpg

Ja ćem plazmu, doboš ne volem.

Imamo u okruženju jednu sad već gimnazijalku, zbog zakonske obaveze da joj do 4. godine kažu da je usvojena, odrasla je sa saznanjem da su je oni uzeli iz sirotišta a da je teta koja je rodila bacila u kantu gde su je našli Cigani, devojka je izuzetno inteligentna, ma šta da vam kažem kad je na najmanju naznaku popuštanja u školi zamolila mamu da joj "ubije" fb profil jer ona nije imala srca a znala je da drugačije neće sesti da popravi ocene!

Hi i am Trol and you? :mrgreen:
Mislim da je tu u pitanju drmanje kafeza

:eek::eek::eek:
:worth:
Preedivna:klap:

More bit' al' ne mora da znači! :mrgreen: Svakako nije vredan nerviranja. Ako ima zamerki, nek' se žali gazdama. :zplez:

Bila ja tako juče kod mog doce, prvo se tek sat vremena pre zakazanog termina setila da nemam uput, pa se iznervirala zbog gužve kod dr opšte prakse, ali me je moja draga dr Ivana :heart: videla u čekaonici a zna da ne dolazim da ubijem vreme i uzmem recepte za lekove za održavanje kao većina ostalih (uglavnom dokonih) pacijenata pa sam uspela da nađem ovoga... I pita me on šta je to što dovodi do tih pogoršanja uveče, ja mu opisujem kako nosim džakove od 10-30kg a kako mi od pojedinih kupaca o'ma padne mrak na ovo moje desno oko a on će na to "E, vidiš sad kako je kad se radi sa narodom!" :zcepanje:

Šta je ovo? a?

Kako šta?! Pa šapica! :heart:

Nego, da vi se pofalim! Lele, Boške, k'ko su mi ubave nove cipelke, a nisu ni skupe bile! :zaljubljena: Iskoristila sam dumping sniženje na najbolji mogući način, odolela sam onome što mi realno nije trebalo, kupila samo jedan par za proleće-leto, platnene, sa finom štiklicom i par "kožnih" detalja... Kaže mama A šta ćeš za kišu? -Patike, normalno! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back