donamileva
Buduća legenda
- Poruka
- 30.635
Jel ima neko iskustva sak upovinom knjiga preko amazon.com?
koliko se secam jedan moj koleZa je kupovao...odrali ga sa carinom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koliko se secam jedan moj koleZa je kupovao...odrali ga sa carinom
jutro
zeli neko caj od mente?

Muški žele da gledaju utakmicu

Kupujem ja knjige preko Amazona, ali strogo vodim racuna da vrednost ne predje 20 evra od kako su uveli glupi zakon koji carini knjige + troskove spedicije..Jednom sam se zeznula kada sam narucila neke recnike, i odbila sam da ih preuzmem. Amazon mi je refundirao novac bez problema. Zvala sam tada Upravu carine da im se %%%&&&&&@@@###$$$ ali su mi rekli da se zalim Ministarstvu.

Kupujem ja knjige preko Amazona, ali strogo vodim racuna da vrednost ne predje 20 evra od kako su uveli glupi zakon koji carini knjige + troskove spedicije..Jednom sam se zeznula kada sam narucila neke recnike, i odbila sam da ih preuzmem. Amazon mi je refundirao novac bez problema. Zvala sam tada Upravu carine da im se %%%&&&&&@@@###$$$ ali su mi rekli da se zalim Ministarstvu.
E ybg, trebaju mi neke strucne knjige kojih kod nas jednostavno nema, ali ako mi carina izadje vise od knjige ne isplati mi se...

I koja je procedura?
Jel salju sve u Srbiju ili zavisi od prodavca?
I jel to vrednost knjige sa slanjem ili same knjige?
Ako kupijes direktno od Amazona, salju za Srbiju. Neces verovati, ali je dozvoljena vrednost sa postarinom 20 evra. Pretpostavljam da nisam jedina koja je nadigla dreku, jer su prestali da koriste FedEx sto znaci da nema troskova spedicije.
popila sam jabukovo sircemalo je bljak al moze da prodje.
Gde je deda?![]()

bemti drzavu koja carini knjige![]()
Apsolutno. Izgovor za ovaj namet je bilo ono *ranje sa Nekermanom, ali sam sigurna da Nekerman nije imao knjige u ponudi.
Uvek, ako kuvas...![]()