Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ima neko iskustva sak upovinom knjiga preko amazon.com?

Kupujem ja knjige preko Amazona, ali strogo vodim racuna da vrednost ne predje 20 evra od kako su uveli glupi zakon koji carini knjige + troskove spedicije..Jednom sam se zeznula kada sam narucila neke recnike, i odbila sam da ih preuzmem. Amazon mi je refundirao novac bez problema. Zvala sam tada Upravu carine da im se %%%&&&&&@@@###$$$ ali su mi rekli da se zalim Ministarstvu.

jutro

zeli neko caj od mente?

Uvek, ako kuvas... :ceka:

Muški žele da gledaju utakmicu :zcepanje::zcepanje::zcepanje::zcepanje:

Aj, kakvi su! :zcepanje:

Kupujem ja knjige preko Amazona, ali strogo vodim racuna da vrednost ne predje 20 evra od kako su uveli glupi zakon koji carini knjige + troskove spedicije..Jednom sam se zeznula kada sam narucila neke recnike, i odbila sam da ih preuzmem. Amazon mi je refundirao novac bez problema. Zvala sam tada Upravu carine da im se %%%&&&&&@@@###$$$ ali su mi rekli da se zalim Ministarstvu.

Dakle, vruc krompir. :aha:

E, popih caj, pauza pri kraju...

I koja je procedura?

Jel salju sve u Srbiju ili zavisi od prodavca?

I jel to vrednost knjige sa slanjem ili same knjige?

Apsolutno. Izgovor za ovaj namet je bilo ono *ranje sa Nekermanom, ali sam sigurna da Nekerman nije imao knjige u ponudi.

Ne spominjite mi ni u kojoj varijanti Nekerman...ne da sam kupovala sve: od odeće, aparata, alata...knjige nisam videla, da jesam i njih bi...Lepak za budale i Nekerman i još neki....
Inače, dobro veče.....imam razloga da ni večeras ne budem s vama, ako opet naidje DOC pozdravite ga, jedva ga nadjoh sinoć u jednom bircauzu....;)

jedan-dva-osam-devet--71784.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back