smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
ti nisi normalna....kakva torta...
Pa da sam normalna - ne bih bila ovde.
 Razredna, meni jedna petica za ovo, može?
 Razredna, meni jedna petica za ovo, može?Ej... ali najveći štos sa tortom je što je žena zalupila vrata od gepeka preko ušiju! Joj... njene muke i nerviranja!
Ja je tešim kao "rešićemo", a nemam pojma kako?!
Ipak sam se snašla nekako... "zakrpila" ih, valjda je izdržalo do duvanja svećica.
Inače, devojčica je jedno prepreslatko stvorenjce - jako mi je draga. Dinamični anđelak.
Što je još slađe - usvojeno dete prema kojem roditelji, koliko se može videti, imaju izuzetno zdrav i lep odnos sa puno ljubavi i razumevanja.

i
 i  I jako sam
 I jako sam

kako -  šta je  ?  ....pa Nerina šapa !!!  ( jel imam 5 za ovo ?) davno sam dobila....mislim peticu !
   kako -  šta je  ?  ....pa Nerina šapa !!!  ( jel imam 5 za ovo ?) davno sam dobila....mislim peticu !

Mileva...ovo je  i previše lošeg za jedan dan....ne sme više ništa loše da se desi..
  Mileva...ovo je  i previše lošeg za jedan dan....ne sme više ništa loše da se desi.. 

videla u čekaonici a zna da ne dolazim da ubijem vreme i uzmem recepte za lekove za održavanje kao većina ostalih (uglavnom dokonih) pacijenata pa sam uspela da nađem ovoga... I pita me on šta je to što dovodi do tih pogoršanja uveče, ja mu opisujem kako nosim džakove od 10-30kg a kako mi od pojedinih kupaca o'ma padne mrak na ovo moje desno oko a on će na to "E, vidiš sad kako je kad se radi sa narodom!"
 videla u čekaonici a zna da ne dolazim da ubijem vreme i uzmem recepte za lekove za održavanje kao većina ostalih (uglavnom dokonih) pacijenata pa sam uspela da nađem ovoga... I pita me on šta je to što dovodi do tih pogoršanja uveče, ja mu opisujem kako nosim džakove od 10-30kg a kako mi od pojedinih kupaca o'ma padne mrak na ovo moje desno oko a on će na to "E, vidiš sad kako je kad se radi sa narodom!"