lavicazar
Veoma poznat
- Poruka
- 13.612
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam se probudila u pola 6 pa sam ustala malo kasnije
Pa Bozic je,
Mi smo uzeli onaj sprej kao sneg
i crtali po staklu pahulje, jelke... cak smo i konja crtali
Al ce posle da bude ciscenje![]()

Da, to sam videla, to ukrašavanje sa spejevima....Ja, inače,
imam lepo oblikovanu jelku ispred kuće i ona je ko stvorena za ukrašavanje...To sam videla u Švajcarskoj; neka kuće, prozora, izloga, parka gde nema tih svetlucavih ukrasa da bar prividno govore kako smo dobri u vreme praznika. I lepi nekako.![]()

Dobro jutro svima, prestalo je prolećno vreme, danas je jako tmurno.
Tako se i ja osećam, moram nešto da vam kažem:
nedostaje mi ona puna kuća kao nekada, malo sam tužna
izvinite, ja "nova" a unosim tugu u redove ali moram nekome da kažem
![]()

... 

Ma zorice,mi ovde delimo sve.I tugu i radost
Sem toga,manja je tuga ako je sa nekim podelimo,zar ne?
Ja pijem drugu kafu od jutros,pa cu lagano da ubacim mm-a u raspolozenje za penjanje na Likavitos.
Nisam se odavno slikala tamo....

Ljiljo.... koncerAt će te oduševiti..... sigurna sam...
Pozdravi Micu, delim vašu radost zbog nove kuce....čekamo slike... a ti da koristiš piku pa da izmeš fotoaparat i Mici, ima uvek nekih akcija...![]()
Zorice, tako je i kod mene....ali šta da se radi...evo sinoć mi došla ćera iz BG, sad sam je odvezla kod frizerke i ide kod drugarice, uveče izlaze, jedva ću je i videti...ja ću sad da idem na ručak kod sestre od ujaka, tamo će biti kompletna porodica, pa su i mene pozvali... ali nije to to.... sutra smo na Paliću, pa će ipak biti porodično okupljanje...
More ima i ona svoju piku....no raubuje moju hahahahahaha
To je sledeće što će joj na um pasti....pod garanciju hahahaha

Budna sam odavno, od 8 mi se pridružila i Milica ali smo se malo mazile, pričale, brojale prstiće na nogama... 
Dobro jutro, drage moje. Oblačno i tmurno jutro.Budna sam odavno, od 8 mi se pridružila i Milica ali smo se malo mazile, pričale, brojale prstiće na nogama...
![]()
što je to slatko ! ćao Mimi....Dobro jutro, drage moje. Oblačno i tmurno jutro.Budna sam odavno, od 8 mi se pridružila i Milica ali smo se malo mazile, pričale, brojale prstiće na nogama...
![]()
boze kako deca brzo porastu
što je to slatko ! ćao Mimi....

Jaoooooboze kako deca brzo porastu
![]()

Ma ništa slađe od bosih "krompirića"!
Proletelo je!![]()

i MENI SVE PROLEĆE.......odo da uvatim konta dok i ona ne prolete hahahaha
kuckamo se kasnije![]()
Dobro jutroooo, svima...i dobar dan....stvarno je tmurno, mora svetlo da se pali...
Mariiiiii!!!!!jel ti rekoh drugi dan , nakon što je Taca pao, da je moguće da je naprsla kost... a ti me ne slušaš....ccccc... treba nekad i mladje poslušati...
![]()

Zorice, tako je i kod mene....ali šta da se radi...evo sinoć mi došla ćera iz BG, sad sam je odvezla kod frizerke i ide kod drugarice, uveče izlaze, jedva ću je i videti...ja ću sad da idem na ručak kod sestre od ujaka, tamo će biti kompletna porodica, pa su i mene pozvali... ali nije to to.... sutra smo na Paliću, pa će ipak biti porodično okupljanje...