Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
popravila sam sve ocene ,nemam jedinice :zskace: :zskace: jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mozda cak budem i vrlo dobar,a i ba sme briga,meni vazno da nemam jedinice da nemoram posle da popravljam :D
Pohvaljujem Joco....ali u drugom polugodistu nemoj tako da bude, odmah sa jakim ocenama da krenes...jes cula...cula si....uf sto sam opasna
Uf, došli smo iz bolnice...Taca ima gips i nosiće ga mesec dana...Od porošlog petka do sada
trpeo bolove...a kako smo se dovezli do kuće sa jednom njegovom rukom....
A ja, ja ga masirala, mislila sam da je samo istegao ligamente.....:zroll:
On se čak i ne žali, ja bi piZdila od jutra do sutra....
Mari...pazi i mazi Tacu...i da se brzo, brzo oporavi...

Dobro veče na svi.........ja radela pa sad dodjo...završila sam za danas sa poslom :manikir:

Pritisli rokovi? Ovi moji poludeli od ovog mog, nije im slao redovno na knjiženje, sad će morati 3 strane kepu knjige da nam menjaju. :aha: Sve sam pokupila, poslagala hronološki, imamo od juče jednu i od danas još jednu, nosim im ujutru da bi mogli da menjamo cenu, i preuzimam kontrolu nad fiokom!

z:mrgreen:

razumem kapetane :)

Tako i ja vikala pa opet terala po svom. :aha: Aj pls budi pametnija od mene. ;)

Dobro vece ljudovi... meni moj brat mili danas ceo dan bio... bas sam ga se uzelela. Mesec dana se nismo videli.

Uh, kako sestre vole braću, pa to nema nigde, nema takvog odnosa ninajednoj drugoj relaciji! Baš mi je drago da ti je lepo prošao dan.

dabome.......muški nemu pojma :zskace:

Ma ništa od njih. :thumbdown:

Pritisli rokovi? Ovi moji poludeli od ovog mog, nije im slao redovno na knjiženje, sad će morati 3 strane kepu knjige da nam menjaju. :aha: Sve sam pokupila, poslagala hronološki, imamo od juče jednu i od danas još jednu, nosim im ujutru da bi mogli da menjamo cenu, i preuzimam kontrolu nad fiokom!

Da ga kaznis, cifrom od 10 iljadarke, pa da vidis, kako ce na vreme i da slozi, i da odnese

Vako.....
Mici mojoj u nedelju stiže štene koker španijela.....devojčica crno bela i pirgava. Dete se ne mož navikne na život bez kerova.......pa je izvršila pritisak na mladoženju i pošto je on okoreli partizanovac uslov je bio da bude crno-belo štene .....250E košta bre taj kapric......dva žuta da kupi za te pare. Mogu da potpišem da mi je ćerka luda.....svakako ludja od majke.......tako valjda treba da se napreduje iz generacije u generaciju hahahaha
Ona se priprema kao da dolazi ne znam ni ja šta u kuću hahahah Sve je živo nakupovala a ja ne mogu da preživim od njene priče o Neri ...tako će se zvati devojka.
Maca šta misli...pa ako bih prenela od silnih * ne bi imali šta da pročitate hahahahaah
28.12. idemo Maca i ja u Sava centar da gledamo Madjare.......koncert 100 violina......2500 karta bre.......al platismo

Vako.....
Mici mojoj u nedelju stiže štene koker španijela.....devojčica crno bela i pirgava. Dete se ne mož navikne na život bez kerova.......pa je izvršila pritisak na mladoženju i pošto je on okoreli partizanovac uslov je bio da bude crno-belo štene .....250E košta bre taj kapric......dva žuta da kupi za te pare. Mogu da potpišem da mi je ćerka luda.....svakako ludja od majke.......tako valjda treba da se napreduje iz generacije u generaciju hahahaha
Ona se priprema kao da dolazi ne znam ni ja šta u kuću hahahah Sve je živo nakupovala a ja ne mogu da preživim od njene priče o Neri ...tako će se zvati devojka.
Maca šta misli...pa ako bih prenela od silnih * ne bi imali šta da pročitate hahahahaah
28.12. idemo Maca i ja u Sava centar da gledamo Madjare.......koncert 100 violina......2500 karta bre.......al platismo

:super: za kucu
:super: za koncert
:)

Vako.....
Nemoj da zalis pare...kad srce zaigra....od violina...eh...a za Micu, sam se odusevila,lepo je ....

:cmok::cmok2:Da budem iskrena jedva sam docekala da se ovo polugodiste privede kraju...ocene su mi zakljucene i sad mogu da nakrivim kapce....i da malko odmorim od pridikovanje...ti me razumes sta sam mislila...

fala :cmok2:

a njihovim prijateljima takodje stiže štene u nedelju ali ne zapamtih koje rase i jako maleno...svega 45 dana. E, oni trebaju zajedno da slave N. godinu i sad, Nera sutra prima revakcinu i za par dana može napolje a ovo malečko ne zna se šta je primila ali revakcinu sigurno nije. I tako, oni ne znaju smeju li da ih sastavljaju za N.godinu ili ne zbog ovog malečkog......Maca mi je samo rekao da mi na pamet ne padne da neru dovedem da je čuvam ovde tu noć.......unuče oće da pričuva ali kuče neće.....a ja nisam ni zucnula....ma rek nisam rekla o tome.......al greota da deca ne idu na proslavu sa društvom jel da? ovako moraju ostati kući sa Nerom......će vidimo još ;manikir:

Vako.....

hehe,bas mi drago za micu ,i mi moramo dobiti slike od Nere :).da vidimo ti lepoticu.
i treba da ides na koncert da se opustis malo.

z:mrgreen:

razumem kapetane :)

Dobro vece ljudovi... meni moj brat mili danas ceo dan bio... bas sam ga se uzelela. Mesec dana se nismo videli.

Da ga kaznis, cifrom od 10 iljadarke, pa da vidis, kako ce na vreme i da slozi, i da odnese

Ma kakvi, taj zmiju drži u novčaniku, samo za lekove daje bez gunđanja. :aha: Šalu na stranu, moram da smislim neki način da ga kaznim.

Vako.....

Super vesti, i za Neru i za koncerAt. :D

razumem te ;)
ja jos dva predmeta da odgovaram i nema vise :).

Večeras sam od Mili dobila super ideju, i njena Eca se boji petardi, ali joj ona skrene pažnju, rade vežbe poslušnosti. Probaj i ti da skreneš Dori pažnju na nešto drugo.

Večeras sam od Mili dobila super ideju, i njena Eca se boji petardi, ali joj ona skrene pažnju, rade vežbe poslušnosti. Probaj i ti da skreneš Dori pažnju na nešto drugo.

mozda bolje da se navikne bez mene,ovo je samo pocetak,tek ce da se zakuva u ulici.bila je u kucici i kad sam upalila svetlo dosla je kod mene i kad sam zatvorila vrata strecnula se i kad ja :D
a za docek necu biti kuci,sta li ce tad moja dusa da radi ja ne znam,mora tata da budem kod nje.

fala :cmok2:

a njihovim prijateljima takodje stiže štene u nedelju ali ne zapamtih koje rase i jako maleno...svega 45 dana. E, oni trebaju zajedno da slave N. godinu i sad, Nera sutra prima revakcinu i za par dana može napolje a ovo malečko ne zna se šta je primila ali revakcinu sigurno nije. I tako, oni ne znaju smeju li da ih sastavljaju za N.godinu ili ne zbog ovog malečkog......Maca mi je samo rekao da mi na pamet ne padne da neru dovedem da je čuvam ovde tu noć.......unuče oće da pričuva ali kuče neće.....a ja nisam ni zucnula....ma rek nisam rekla o tome.......al greota da deca ne idu na proslavu sa društvom jel da? ovako moraju ostati kući sa Nerom......će vidimo još ;manikir:
Kad ce, ako sad nece, da idu na proslave...vec ce se nekako resiti, za Neru i to malecko...jes problem, ali Ljiljka ima resenje, za sve...

mozda bolje da se navikne bez mene,ovo je samo pocetak,tek ce da se zakuva u ulici.bila je u kucici i kad sam upalila svetlo dosla je kod mene i kad sam zatvorila vrata strecnula se i kad ja :D
a za docek necu biti kuci,sta li ce tad moja dusa da radi ja ne znam,mora tata da budem kod nje.

Probaj da je navikavaš polako, pa proceni do 31. da li će morati tableta za spavanje (mrvica) ili će biti dovoljna veeelika sočna kost.

Probaj da je navikavaš polako, pa proceni do 31. da li će morati tableta za spavanje (mrvica) ili će biti dovoljna veeelika sočna kost.

e evo moram da zapamtim,ja mislim da ce ih hleb biti dovoljan koliko voli da jede :D..
znaci ima da joj skuvam najvecu kosku :D i mamu i tatu da pripremim da je cuvaju,a dal ce oni biti tu :evil: jao ma moram da razmislim,a moras da mi kazes za te tablete kako to ide i koliko pre mogu da joj dam.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back