Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam se probudila u pola 6 pa sam ustala malo kasnijez:mrgreen:
Pa Bozic je, z:lol:
Mi smo uzeli onaj sprej kao sneg
i crtali po staklu pahulje, jelke... cak smo i konja crtali
Al ce posle da bude ciscenje:sanke:

Da, to sam videla, to ukrašavanje sa spejevima....Ja, inače,
imam lepo oblikovanu jelku ispred kuće i ona je ko stvorena za ukrašavanje...To sam videla u Švajcarskoj; neka kuće, prozora, izloga, parka gde nema tih svetlucavih ukrasa da bar prividno govore kako smo dobri u vreme praznika. I lepi nekako.:sanke:

Da, to sam videla, to ukrašavanje sa spejevima....Ja, inače,
imam lepo oblikovanu jelku ispred kuće i ona je ko stvorena za ukrašavanje...To sam videla u Švajcarskoj; neka kuće, prozora, izloga, parka gde nema tih svetlucavih ukrasa da bar prividno govore kako smo dobri u vreme praznika. I lepi nekako.:sanke:

Nekako su mi lepi ovi dani pred Novu Godinu, mirni, porodicni:zskace:

Dobro jutro svima, prestalo je prolećno vreme, danas je jako tmurno.
Tako se i ja osećam, moram nešto da vam kažem:
nedostaje mi ona puna kuća kao nekada, malo sam tužna
izvinite, ja "nova" a unosim tugu u redove ali moram nekome da kažem
christmas_tree.gif

Ma zorice,mi ovde delimo sve.I tugu i radost :)
Sem toga,manja je tuga ako je sa nekim podelimo,zar ne?
Ja pijem drugu kafu od jutros,pa cu lagano da ubacim mm-a u raspolozenje za penjanje na Likavitos.
Nisam se odavno slikala tamo....

Dobro jutroooo, svima...i dobar dan....stvarno je tmurno, mora svetlo da se pali...

Mariiiiii!!!!!jel ti rekoh drugi dan , nakon što je Taca pao, da je moguće da je naprsla kost... a ti me ne slušaš....ccccc... treba nekad i mladje poslušati :hahaha:... :cmok:

Zorice, tako je i kod mene....ali šta da se radi...evo sinoć mi došla ćera iz BG, sad sam je odvezla kod frizerke i ide kod drugarice, uveče izlaze, jedva ću je i videti...ja ću sad da idem na ručak kod sestre od ujaka, tamo će biti kompletna porodica, pa su i mene pozvali... ali nije to to.... sutra smo na Paliću, pa će ipak biti porodično okupljanje...

Zorice, tako je i kod mene....ali šta da se radi...evo sinoć mi došla ćera iz BG, sad sam je odvezla kod frizerke i ide kod drugarice, uveče izlaze, jedva ću je i videti...ja ću sad da idem na ručak kod sestre od ujaka, tamo će biti kompletna porodica, pa su i mene pozvali... ali nije to to.... sutra smo na Paliću, pa će ipak biti porodično okupljanje...

pisaću ti kasnije, znam da me razumeš, skočio mi je pritisak, valjda i ovo vreme

Dobro jutroooo, svima...i dobar dan....stvarno je tmurno, mora svetlo da se pali...

Mariiiiii!!!!!jel ti rekoh drugi dan , nakon što je Taca pao, da je moguće da je naprsla kost... a ti me ne slušaš....ccccc... treba nekad i mladje poslušati :hahaha:... :cmok:

Magdice, hvala što pitaš za Tacu...Njemu je malo žešće pukao zglob...a nije hteo kod lekara. Tek posle nedelju dana smo otišli.
A kakav je zgodan ortoped! Da sam znala odvukla bih Tacu...oprosti mi Bože na današnji dan...:zroll:

Evo mene, sada sam se nadopingovala, osetila sam da me boli glava, kad ono visok pritisak, ali rešavam ga. Znam ja da je to svugde tako sa decom kada se raziđu, moj mlađi dolazi 2.1. na 15 dana i znam da će najmanje biti kući, ali bar ću ga videti.
Nisam dobro predvidela, kao jedinica nisam htela imati jedno dete jer sam bila usamljena, ali sam previdela u svom planu da ta deca mogu otići u inostranstvo, pa ova jurnjava, onda se za mamu nikad nema vremena, a što bi rekla Mari razumem ja to, razumem ali nedostaju.
Meni to zaista jako nedostaje, a nikada se nisam zapitala kada sam bila mlada da li ja svojoj majci nedostajem, a možda se i nije ovako osećala jer smo puno bile zajedno, čuvala mi decu i bila uvek sa nama. Valjda sam njanjava što sam jedinica pa uvek želim veliku porodicu, ili sam idealizovala te odnose

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back