jocikakg
Veoma poznat
- Poruka
- 12.911
laku noc ljiljo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda bolje da se navikne bez mene,ovo je samo pocetak,tek ce da se zakuva u ulici.bila je u kucici i kad sam upalila svetlo dosla je kod mene i kad sam zatvorila vrata strecnula se i kad ja
a za docek necu biti kuci,sta li ce tad moja dusa da radi ja ne znam,mora tata da budem kod nje.
A za docek je do sada bio sa nama , ili u kuci sa muzikom pustenom glasno, da mu skrene paznju....a prosle godine sam sa njim u kupatilu docekala Novu godinu, brisuci ga jer se ublatnjavio, izletevsi u dvoriste, u trnutku moje ne paznje kad sam izlazila napolje za drva...ludak, 
Devojke, stigao me umor....moram leći
Laku noć od mene![]()

Devojke, stigao me umor....moram leći
Laku noć od mene![]()
Mimi kako je Milica u obdanistu? jel se popravlja situacija?

I od mene takođe. Joco, odgovoriću ti kad ne budem pospana, sad sam rizična.![]()
Pa ja vise i ne planiram da za docek idem negde, moj Blekan laje ko lud....na pucanj zestoko...od kad je krenuo lov, on u nedeljna jutra kad zagrmi, komsiluk seA za docek je do sada bio sa nama , ili u kuci sa muzikom pustenom glasno, da mu skrene paznju....a prosle godine sam sa njim u kupatilu docekala Novu godinu, brisuci ga jer se ublatnjavio, izletevsi u dvoriste, u trnutku moje ne paznje kad sam izlazila napolje za drva...ludak,
![]()
xexexe,nema veze,ima jos vremena,I od mene takođe. Joco, odgovoriću ti kad ne budem pospana, sad sam rizična.![]()
e super,navicice se onaPa da, ne plače više po ceo dan, samo po malo ujutru.![]()

e evo moram da zapamtim,ja mislim da ce ih hleb biti dovoljan koliko voli da jede..
znaci ima da joj skuvam najvecu koskui mamu i tatu da pripremim da je cuvaju,a dal ce oni biti tu
jao ma moram da razmislim,a moras da mi kazes za te tablete kako to ide i koliko pre mogu da joj dam.

Odok i ja da dremam...laku noc
sanjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jel si tu

Dobro jutro
Moje macketine ne znaju za red i mir.Sve ce po kuci da uniste.
Ne mogu da spavam vise,idem da skuvam kafu.

Dobro jutro mila Alex,
Kakav red...? Kakav red da znaju te naše mačketine, celu noć pazim da ne legnem na Cucu, ostale su u svojim spremištima...Čim vide svetlo, grebu vrata, mijauču, dovode momke, nemaju sram ni oči....a toliko ih volim![]()

Taj odgovor ja cekam vec od kada... i od Mileve i od ostalih koji su se bavili tim![]()

Dobro jutro Lavice strasti puna,
Ja sam budna od 6,- treba me ubiti kaže moja prijateljica Žana![]()